..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

Bebişimin ilk cicilerini dün aldık oradan annannemize gittik ki o da turkuaz ve beyaz ip almış yelek örmek için..Dün her şeyi bu renkten oldu şansına kuzumun babasıyla biz de çok severiz bu rengi o yüzden yatağını ve pusetini de bu renk düşünüyoruz bakalım

Eklentiler

• $Fotoğraf0018.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoğraf0019.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoğraf0020.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 53

amanennn maviler basmış oyy burayı..güle güle giysin cnm

annesi çok tatlı bunlar...üzerinde görmeyi de nasip etsin rabbim....
benimkini hala cinsiyeti belli değil göstermiyor yaaa...

bugün kızımaa;beşik ve nevresim takımı aldımmm...çoook tatlıı yaaa güzel güzel uyur umarım bunların içinde

bugün kızımaa;beşik ve nevresim takımı aldımmm...çoook tatlıı yaaa güzel güzel uyur umarım bunların içinde

Anooommm çok güzeller, güle güle kullansınlar

Ayyy ya cok güldüm kendime....ahh ahun ben aklımı kaybetmeden dogurmak istiom garı ya....offfffffff...

bazen banada oluyor,hatta bi film izlerken bazen dalıp gidiyorum,sonra eşim gördünmü şunu fln dio,ben de hee neyi,nerdeee diyorum...pesss yaa nassı film izliyonn sen anlamadım dio bana

güle güle giysin bebikler ne güzel şeyler almışsınız , örmüşsünüz.... iyi günlerde, sağlıkla kullanmayı nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…