ben daha hiiiiçççç bişey almadııımmmmben çok şey almak istiyorum ama kociş bekle biraz toparlanalım sonra alırız diyoooo
Bebişimin ilk cicilerini dün aldık oradan annannemize gittik ki o da turkuaz ve beyaz ip almış yelek örmek için..Dün her şeyi bu renkten oldu şansına kuzumun babasıyla biz de çok severiz bu rengi o yüzden yatağını ve pusetini de bu renk düşünüyoruz bakalım
amanennn maviler basmış oyy burayı..güle güle giysin cnm
Bebişimin ilk cicilerini dün aldık oradan annannemize gittik ki o da turkuaz ve beyaz ip almış yelek örmek için..Dün her şeyi bu renkten oldu şansına kuzumun babasıyla biz de çok severiz bu rengi o yüzden yatağını ve pusetini de bu renk düşünüyoruz bakalım
annesi çok tatlı bunlar...üzerinde görmeyi de nasip etsin rabbim....
benimkini hala cinsiyeti belli değil göstermiyor yaaa...
bugün kızımaa;beşik ve nevresim takımı aldımmm...çoook tatlıı yaaa güzel güzel uyur umarım bunların içinde
Ayucuklarrr.....güle güle giysin balım..
yavrım onlar giysi deill yorgan yastık
sağol ama tezesii
Ayyy ya cok güldüm kendime....ahh ahun ben aklımı kaybetmeden dogurmak istiom garı ya....offfffffff...
Eki Görüntüle 295845 Eki Görüntüle 295846 Eki Görüntüle 295847 Eki Görüntüle 295848 Eki Görüntüle 295849
rabbm saglıcakla kucagımıza alıp giydirmeyi nasip eder insalhh
bugün kızımaa;beşik ve nevresim takımı aldımmm...çoook tatlıı yaaa güzel güzel uyur umarım bunların içinde
Eki Görüntüle 295646 Eki Görüntüle 295647 Eki Görüntüle 295650 Eki Görüntüle 295654
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?