guzelmis hakikaten allah guzel gunlerde saglikla gezdirmeyi nasip etsin insallahbiumut canım güle güle giysin kullansın bebeğin bayıldım hepsine :))) Sağlıkla giymek nasip olsun inşallah.
Kızlar biz 2 tulumda başka alışveriş yapmamıştık dün annannemizle kuaförden dönerken dedemizle buluştuk bi mağazaya girdik ve bebek arabamızı aldık çıktık ilk görüşte aşk :)Annannemiz hediye aldı ve bize süpriz yaptıGörünüşü çok hantal ama gerçekten Kullanılışı oldukça çok hafif ve rahat, parçaların tekerlerin sökülüşü aparatların takılışı yatırılıp kaldırılması ve özellikle sürülüşü çok rahattı aşık oldum görür görmez indirimdeymiş bi de aldık çıktık tek düşünemediğimiz daha doğrusu düşündüğümüz ama o an olur ya dediğimiz şey tekerleri büyük olduğu için bagaja sığmayacak sökülmeden.Ama tek düşmeyle tekerleri falan rahatlıkla sökülüyor...Tekerleri söküp henüz denemedik bagaja sokmayı Puset koltuğun üstüne monte edilip kullanılabiliyor araba olarak ilk aylarda... Açık mavi olanı aldık ama kullanımını göstermek için diğer resmi de ekliyorum
Eki Görüntüle 309563 Eki Görüntüle 309576 Eki Görüntüle 309575 Eki Görüntüle 309574 Eki Görüntüle 309573 Eki Görüntüle 309572 Eki Görüntüle 309571 Eki Görüntüle 309570 Eki Görüntüle 309569 Eki Görüntüle 309568 Eki Görüntüle 309567 Eki Görüntüle 309566 Eki Görüntüle 309565 Eki Görüntüle 309564 Eki Görüntüle 309577
bunlrda benim kızımın cicileri:))
biumut canım güle güle giysin kullansın bebeğin bayıldım hepsine :))) Sağlıkla giymek nasip olsun inşallah.
Kızlar biz 2 tulumda başka alışveriş yapmamıştık dün annannemizle kuaförden dönerken dedemizle buluştuk bi mağazaya girdik ve bebek arabamızı aldık çıktık ilk görüşte aşk :)Annannemiz hediye aldı ve bize süpriz yaptıGörünüşü çok hantal ama gerçekten Kullanılışı oldukça çok hafif ve rahat, parçaların tekerlerin sökülüşü aparatların takılışı yatırılıp kaldırılması ve özellikle sürülüşü çok rahattı aşık oldum görür görmez indirimdeymiş bi de aldık çıktık tek düşünemediğimiz daha doğrusu düşündüğümüz ama o an olur ya dediğimiz şey tekerleri büyük olduğu için bagaja sığmayacak sökülmeden.Ama tek düşmeyle tekerleri falan rahatlıkla sökülüyor...Tekerleri söküp henüz denemedik bagaja sokmayı Puset koltuğun üstüne monte edilip kullanılabiliyor araba olarak ilk aylarda... Açık mavi olanı aldık ama kullanımını göstermek için diğer resmi de ekliyorum
Eki Görüntüle 309563 Eki Görüntüle 309576 Eki Görüntüle 309575 Eki Görüntüle 309574 Eki Görüntüle 309573 Eki Görüntüle 309572 Eki Görüntüle 309571 Eki Görüntüle 309570 Eki Görüntüle 309569 Eki Görüntüle 309568 Eki Görüntüle 309567 Eki Görüntüle 309566 Eki Görüntüle 309565 Eki Görüntüle 309564 Eki Görüntüle 309577
bunlrda benim kızımın cicileri:))
inş canım 5 yıldır yolunu gözlüyoruz kuzumun.tutamadım kendimi erkenden aldım
biumut canım güle güle giysin kullansın bebeğin bayıldım hepsine :))) Sağlıkla giymek nasip olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim canım.449du fiyatı indirimdeymiş 299 a aldık canım...guzelmis hakikaten allah guzel gunlerde saglikla gezdirmeyi nasip etsin insallah
Hediyeymis ama fiyatini biliyorsundur kaca alindi acaba :26:
Amin canım çok teşekkürler daha iyileri bütün bebişlerimizeçok güzeller
mutlu sağlıklı günlerde kullanılsınlar....
çok güzelmiş cnm iyi günlerde kulallanın.bizde bebek arabası almayı istiyoruz fakat ne alacağımıza karar veremedik.her kafadan bir ses çıkıyor.kimi alın şimdi daha ucuz diyo kimi sonra alırsınız diyo..birde pusetmi alsak anakucağımı alsak kararsız kaldık.sizler ne alacaksınız?
çok uyguna almışsın güle güle kullan canım
bende bu tarz istiyorum ama bagaja sığmazsa o sorun olur işte
ana kucağım var bide benim
ama 3 tekerlekli istiyorum
güzel duruyo kullanımı da daha rahat gibi
Eki Görüntüle 310586
azıcık azıcık birşey ler alıyoruz yine:))
abla oldumu kızımın odasının kapısına asıcam mınıgımız doğdugunda
ayy bunun abi oldum uda varmııı nerden aldın gulüm
sanırım çok tembel bir anneyim daha oğluma hiç birşey almadım. işten çıkmayı bekliyorum alışveirşini yapabilmek için. rahat rahat gezerim. oğluşuma aldığım ilk şey babası fenerli olduğu için.
Eki Görüntüle 310915
sanırım çok tembel bir anneyim daha oğluma hiç birşey almadım. işten çıkmayı bekliyorum alışveirşini yapabilmek için. rahat rahat gezerim. oğluşuma aldığım ilk şey babası fenerli olduğu için.
Eki Görüntüle 310915
aman allahım yaa büyüyecekte böyle montlar giyecek.elbisede çok güseell. ayy çok ciciler yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?