..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

kıslar hepinizin aldıkları çoook güzel
ay zaten biz bebişlerimize çuval giydirsek yakışır
yerim ben onları

hepinizde güle güle iyi günlerde kullanın kızlar.. hepsi birbirinden güzel ciciler.. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canlarım

çook beğendimmm
güle güle kullanın kuzucum..

güle güle iyi günlerde kulansın canım hepsi de çok güzel

çok super hepsi hele kırmızı monta bayıldımmmm

çok güzel hepside güle güle kullanın cnm

güle güle yatsın oğluşun cnm

petu ayakkabıyla kırmızı kabana bayıldım güle güle giysin yağmurcukkk
çok teşekkürler kızlar hepinize...güzel dilekleriniz için amin diyorum..
bunlarda bizimkilerin bir kısmı
canım güle güle sağlıklı günlerde kullansın tosun paşamız...çok güzellerr...
kıslar hepinizin aldıkları çoook güzel
ay zaten biz bebişlerimize çuval giydirsek yakışır
yerim ben onları

çok saol canım..aynen öyle...

merhabalar aldıklarınızın hepsi çok cici şeyler güle güle giysin bebişler ben bebek arabası oto koltuğuda monte olanlardan düşünüyorum ama marka karar veremedim, park yatak markasınıda netleştiremedim bu ikisini alan veya kullanan memnun kalan varsa tavsiyelerinizi markaları ve fiyatları yazabilirseniz sevinirim. İyi akşamlar.

petuşşşşşşş manyak şeyler kızım bunlarr helede şu kırmızı manto tam bana göre heheheh çok çok güzeller allahım sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallahhh

en son beşik aldık oğluşumuza.. bu haftasonu da odasının perde siparişini vereceğiz inşallah....

Son düzenleme:
kızlar bende oğlumun odasını aldım ama nette resmi yok. zaten orjinalini baya değiştirdim ben orası şöyle olsun burası böyle olsun diye diye. şimdi yapılıyor. ay sonu teslim edilecek. gelince resmini eklerim buraya.

Pesin 300 taksitli 320 liraydi canim internette de asagi yukari ayni fiyatlarda ama biz internetten almadik

cnm ben bebeconfortun loola pusetini aldım..oto koltuğuda bebeconfort creatis modeli..birbine uyumulu, oto koltuğu pusete monte oluo...945 tl aldık ikisini..
petuşşşşşşş manyak şeyler kızım bunlarr helede şu kırmızı manto tam bana göre heheheh çok çok güzeller allahım sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallahhh
çok saol canım benim, amin inş....o kırmızı mont ve o pembe ayakkabılar tam benlik aslındada nişye bunların büyüklere göresi yokki demi...
Eki Görüntüle 342610

en son beşik aldık oğluşumuza.. bu haftasonu da odasının perde siparişini vereceğiz inşallah....

güle güle kullanın

slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?

slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?

çok güzel olmuşlar. :)

Çok güzel şeyler yapmışsınız hele şerbet takımına bayıldım (sanırım kendiniz yaptınız hazırladık demişsinde nasıl yaptınız şerbet takımını kelebekleri neyle yapıştırdınız) maşallah güle güle kullanın bu hastane tülü dediğiniz ne hastanade nereye takılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…