çok güzel tatlım allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallahh
çok begendım ölçüleri ne acaba?
cnm bıde sallanıomu bu besık?
hepinizde güle güle iyi günlerde kullanın kızlar.. hepsi birbirinden güzel ciciler.. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canlarım
çook beğendimmm
güle güle kullanın kuzucum..
güle güle iyi günlerde kulansın canım hepsi de çok güzel
petuş çok güzeller yağmur bebek iyi günlerde giysin inşallah.
annelerin ördüklerini işten ayrılınca bende ekleyim. baya bizimde var kıyafetimiz. dünde annem bornozunu falan almış. çok şükür çok eksiğimiz kalmadı.
çok super hepsi hele kırmızı monta bayıldımmmm
çok teşekkürler kızlar hepinize...güzel dilekleriniz için amin diyorum..çok güzel hepside güle güle kullanın cnm
güle güle yatsın oğluşun cnm
petu ayakkabıyla kırmızı kabana bayıldım güle güle giysin yağmurcukkk
canım güle güle sağlıklı günlerde kullansın tosun paşamız...çok güzellerr...bunlarda bizimkilerin bir kısmı
kıslar hepinizin aldıkları çoook güzel
ay zaten biz bebişlerimize çuval giydirsek yakışır
yerim ben onları
Eki Görüntüle 341575 Eki Görüntüle 341583 Eki Görüntüle 341582 Eki Görüntüle 341581 Eki Görüntüle 341580 Eki Görüntüle 341579 Eki Görüntüle 341578 Eki Görüntüle 341577 Eki Görüntüle 341576 Eki Görüntüle 341584
bunlarda son giysilerimiz artık....anane almış bunları...örülerde anane/babanne yapmı...kırmızı montuda hafta sonu gelen misafirlerim aldı...bundan sonra yatak dolap hazırlanacak kısmetse...onlarında resmini ekledikmi biz ok yiz gari yağmurumla:))
geceliğe bayıldım nerden aldın canım yaaa ben de alsam :)bunlar da lohusa pijamam geceliğim.bir tane de mavi alacağım daha sonra.bir de teyzesinin aldığı ayakkabı ve tulum:
Pesin 300 taksitli 320 liraydi canim internette de asagi yukari ayni fiyatlarda ama biz internetten almadikbende böyle bişe istiyorum benim 2. çocuk ablasından yatagını almak istemiyoruz hemen küçük bişeyle bi dönem idare edmek istiyoruz fiyatı ne kadardı canım ben internette baaktım magzalarla hep aynı fiyat sen ne kadara aldın
Pesin 300 taksitli 320 liraydi canim internette de asagi yukari ayni fiyatlarda ama biz internetten almadik
cnm ben bebeconfortun loola pusetini aldım..oto koltuğuda bebeconfort creatis modeli..birbine uyumulu, oto koltuğu pusete monte oluo...945 tl aldık ikisini..merhabalar aldıklarınızın hepsi çok cici şeyler güle güle giysin bebişlerben bebek arabası oto koltuğuda monte olanlardan düşünüyorum ama marka karar veremedim, park yatak markasınıda netleştiremedim bu ikisini alan veya kullanan memnun kalan varsa tavsiyelerinizi markaları ve fiyatları yazabilirseniz sevinirim. İyi akşamlar.
çok saol canım benim, amin inş....o kırmızı mont ve o pembe ayakkabılar tam benlik aslındada nişye bunların büyüklere göresi yokki demi...petuşşşşşşş manyak şeyler kızım bunlarr helede şu kırmızı manto tam bana göreheheheh çok çok güzeller allahım sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallahhh
Eki Görüntüle 342610
en son beşik aldık oğluşumuza.. bu haftasonu da odasının perde siparişini vereceğiz inşallah....
slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?
slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?
zeynep in cicileriiiiii:)))
örgülwer anneneden.. daha bu kadarda yeni örülenler gidip almal lazımmmm bunlar öönceden örülenler
Güle güle kullansın bebiş çok cici şeyler maşallah
güle güle kullansın bebişin. çook güzeller canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?