..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

teşekkür ederim cnm bardakların üzerindeki kelebekleri tülü birleştirdiken sonra birleşim yerine diktik.tepsinin üzerindekileri ise silikonla yapıştırdık.büyük tülü hastanede çocuğu yatırdıkları plastik beşik için yaptık

merhaba peki bu bardakları yıkarken o tülü çıkartıp tekrar takabiliyormusunuz yoksa birlikte yıkanınca bişey olmuyomu? bide plastik beşiğin üstünde demir felan yok nereye tutturcaksınız cibinliği acaba?

merhaba cnm bardakların ölçüsüne göre sıkı sıkı diktik tülü o yüzden çıkarılıp takılabiliyor.sen istersen içinden ince bir lastik daha dikebilirsin ama gerek yok bence bizimkiler düşmeden duruyor öyle.bir kaç kez çıkarıp taktım.bollaşma da olmadı.plastik beşiğe geçirmek için tülü 2 katlı yaptık ve içinden lastik geçirip diktik cnm.beşiğin etrafını tutsun diye.cibinlik değil beşiğin etrafında etek gibi duracak

Son düzenleme:

günaydın cnm şimdi anladım pek bi cahil kalmışım bu konularda teşekkürler bilgilendirdiğin için

cnm ben bebeconfortun loola pusetini aldım..oto koltuğuda bebeconfort creatis modeli..birbine uyumulu, oto koltuğu pusete monte oluo...945 tl aldık ikisini..

güle güle kullan biraz büyük ve ağır diye hatırlıyorum loolayı nasıl yer kaplaması acaba?

kıslarrr sonunda takımları bi araya getirebildim:))
şimdik bu krem rengi olan sevgili k. valideciğim elleriye diktiği pijama tk ve gecelik...kısmet doğumda giymeyeymiş:))

bu pembe olanlarda benim aldıklarım...pijama tk ve sabahlık şeklinde..

buda fiyatını ucuz bulduğum için aldığım bi gecelik..çantamız...lohusa tacımız bide..

çok güzel canım hepsiii... güle gülee yağmurla birlikte kullanın inşallahh

hepiciğiiii pek güzelllll ,kaynananındiktiği geceliği kıskandımm bendesen bana onu yolla ben sana küvetin filesinigüle güle kullanın hepsiniiii sağlıkla inşşş

slmm kızlar bugün bebişimin şekerleri ve kapı süsü geldi:)

Eklentiler

• $IMG_1379_1024x683.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_1382_1024x683.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 100
  • $IMG_1392_512x768.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $IMG_1394_1024x683.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 89
canım çok begendim cok şekerler bende düşünüyorum toplam ne kadara maliyeti ?

teşekkürler cnm toplam 215 tl verdim.çerçeveden 30tane yaptırdım tanesi 2tl den.
kalpli şekerlerden 70 tane yaptırdım tanesi 1.5tl den
kapı süsü ve şeker standı da 50tl cnm.

tiamocm sana da teşekkür ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…