..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

insan tutaıyo kendini sadece bn olsam bnmki ilk torun iki taraftanda ilk teyze ilk hala olackları için herkez alıyo valla bir giydigini bi daha giyemiycek gibi bu gidisle aldıkların 3 cocuk büyütr :)

bizde denizli de caploonba olmadığı için aydından almıştık.ama denizlidede açılmış şimdi park yatakları 2 yıl kullanabilirsin bence ondan sonra ciddi sıkıntı oluyor.

canım ben daha bu haftasonu çıkıca artık eksikleri çıkarıp tamamlamam şart iyice geç kalıyorum...ebebek nerde yerni biliyormusun..
buarada biz mina bebeden aziz bebenin hastane çıkışını aldık 60 tl idi..tek kalmış baya indirimdeydi tesadüfen aldık ama fiyatları bilmiyorduk bu haftasonu hello bebede aynı takım 79du..ama hello bebede uygun şeylerde vardır pek bakamadık...birde dediğim gibi orda tek kaldığı için uygundu..
birde bebek bakım seti ne alcaksınız ne aldınız...bübcheni çok öneriyorlar..buhafta sonu alcam ne alsam bilemedim...

bizde denizli de caploonba olmadığı için aydından almıştık.ama denizlidede açılmış şimdi park yatakları 2 yıl kullanabilirsin bence ondan sonra ciddi sıkıntı oluyor.

memnunsun herhalde değilmi caploonbadan cnm bizimki henüz gelmedi..daha oda boyatcaz..henüz çok fazla bişey almadık da:)
park yatak kış iin belki çok da iyi olmayabilir ama bahar bebekleri olacağı için kışa kadar uygun mu değil mi görürz..biz aldık park yatağı ama henüz kurmadıkk

ebebek netten alışveriş yaptım ben canım ama çiğli tarafında galiba yeri gitmedim hiç.. ben sebamed düşünüorum canım.

Bu da bizim daha 8 haftalıkken aldığımız bebek arabası. Nihayet koleden çıkartık:))) Bebeğin cinsini öğrenmeden önce aldığımız için rengi gri-kırmızılı oldu. Hafif, rahat arabadı. Kanz-dan aldık ama markası Doll olarak geçiyor.
Bir park yatağımız kolede kaldı, onu daha açmayı düşünmüyoruz,bebek doğulduktan bir ay sonra fln açıcaz İnşAllah.

canım çok güzelmiş güle güle kullanır, içinde gezer inş bebişin...
bizde almıştık arabamızı.. pierre-cardin-ps-682-trio..birde kırmızı gri aldık..şimdilik çook içimize sindi ben sürekli evde gezdiriyorum :)

bunlar benim aldıklarım
öyle mağazalara bakarken falan bilinçli bir alışveriş değildi
1yaşında giyeceği şeyler

bunlar arkadasım almış

bunlarıda oğluşumun küçük teyzesi aldı

bunlarıda da yine bebişimin ortancı teyzesi eşime dogum günü hediyesi olarak aldı

koca adammmmmmmmmmm
gule gule kullansın canım, hepsi çok güzel...

petuşcum sağol canımm
şubat ayı içersindede dogduktan sonra giymesi
gerekenleri alcam tersten başladım ben

bu haftasonu beşiğini alcaz oğluşumun inşallah..

bikaç zıbın ayaklı pantolon piajama takımı fln aldım. ama kaç tane almam gerektiğini kestiremiyorum.
bi de hemen büyür de giyemezsse die fazla almamaya çalışıyorum. siz yeni doğan takımlarından kaç tane aldınız??
ben 20 parçalı hastane çıkışı 1 tane aldım. 2 tane de 5 parçalı hastane çıkışı aldım. daha kaç tane almalıyım bunları kaçar gün giyecek. off çok kafam karıştı

selam
dün nihayet kızıma alışveriş yapmaya başladım.ilk merak ettiğim civil mağazasıydı oraya gittim.baya bişey aldım sayılır
yanlız şunu söyliyeyim kalite olarak çokçok beğenmedim ama evde gündeliğe giydirmeye ihtiyaç giderir gibi.
bide wenice ve miniçoya bakıcam kalan eksiklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…