ayy çok güseller güle güle kullansın minnak bunları seneye:)Eki Görüntüle 330148 Eki Görüntüle 330149 Eki Görüntüle 330150
ogluma teyzesinin hediyesi bayıldımmmmm ....
Eki Görüntüle 330148 Eki Görüntüle 330149 Eki Görüntüle 330150
Eki Görüntüle 330148 Eki Görüntüle 330149 Eki Görüntüle 330150
ya oda da sonra gerekicek aslında ama herkes önce parkyatak falan al sonra oda alırsın diyordu...park yataklar sanki 3-4 yıl için çok sağlıklı olmıcakmış gibimize geldi..hani kumaştan falan ya insan sürekli kullanımı iyimidir diye düşünüyo...biz bi park yatak bir şifonyer alırız yeter diyorduk..sonra bornova manavkuyuda caploonba diye biyer var ordaki takımlar aşırı hoşumuza gitti bizde bir dolapla büyüyen yatak aldık... özellikleri falan çok hoşumuza gitti..ileride rahatça kullanılacak bir takım.. o yüzden aldık birde park yatak alcaz yatak odası için ve memlekete falan gdince götürmek için..sen de bi bakabilirsin canım...oda yapmıcaz derken şimdi boya, badana falan hazırlıkları nasıl yapcaz diye düşünüyorum...
bnde bi kaç parça giyim eşyası aldım caanım hastane çıkışını falan ebebek de 2+1 kampanya vardı ordan aldım ayrıca bayraklı hellobaby de 250 tllik alışverişe 50 tl hediye çeki varmış oraya bakıcam bnde pazar günü alışveriş için aybaşını beklioruz bnde tamamlamak istiorum artık herşeyi
bizde denizli de caploonba olmadığı için aydından almıştık.ama denizlidede açılmış şimdipark yatakları 2 yıl kullanabilirsin bence ondan sonra ciddi sıkıntı oluyor.
canım ben daha bu haftasonu çıkıca artık eksikleri çıkarıp tamamlamam şart iyice geç kalıyorum...ebebek nerde yerni biliyormusun..
buarada biz mina bebeden aziz bebenin hastane çıkışını aldık 60 tl idi..tek kalmış baya indirimdeydi tesadüfen aldık ama fiyatları bilmiyorduk bu haftasonu hello bebede aynı takım 79du..ama hello bebede uygun şeylerde vardır pek bakamadık...birde dediğim gibi orda tek kaldığı için uygundu..
birde bebek bakım seti ne alcaksınız ne aldınız...bübcheni çok öneriyorlar..buhafta sonu alcam ne alsam bilemedim...
Bu da bizim daha 8 haftalıkken aldığımız bebek arabası. Nihayet koleden çıkartık:))) Bebeğin cinsini öğrenmeden önce aldığımız için rengi gri-kırmızılı oldu. Hafif, rahat arabadı. Kanz-dan aldık ama markası Doll olarak geçiyor.
Bir park yatağımız kolede kaldı, onu daha açmayı düşünmüyoruz,bebek doğulduktan bir ay sonra fln açıcaz İnşAllah.
bunlar benim aldıklarım
öyle mağazalara bakarken falan bilinçli bir alışveriş değildi
1yaşında giyeceği şeyler
Eki Görüntüle 339202 Eki Görüntüle 339201 Eki Görüntüle 339200 Eki Görüntüle 339199 Eki Görüntüle 339198 Eki Görüntüle 339197 Eki Görüntüle 339196
bunlar arkadasım almış
Eki Görüntüle 339195 Eki Görüntüle 339205
bunlarıda oğluşumun küçük teyzesi aldı
Eki Görüntüle 339208 Eki Görüntüle 339207 Eki Görüntüle 339206 Eki Görüntüle 339209
bunlarıda da yine bebişimin ortancı teyzesi eşime dogum günü hediyesi olarak aldı
Eki Görüntüle 339204 Eki Görüntüle 339203
petuşcum sağol canımm
şubat ayı içersindede dogduktan sonra giymesi
gerekenleri alcam tersten başladım ben
güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?