..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

cnm son linktede beşik çıkıo, uyku seti linki hatalı
hepsi çok güzel güle güle kullanın, beşiğe özellikle bayıldım...
bide kaplumbağalara..tema kaplumbağa o zmn odada, yerede kocaman bi kaplumbağa al annesi...çok güzel...sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inş.

saol cnm..
ben aslında bembeyaz bir oda düşünmüştüm hep ama eşim çok beğendi bu takımı çok ısrar etti.bende kıramadım.

32. haftamizin basindayiz ve işte oğlumuzun beşiği

Son düzenleme:
Mistrallcigim prensesinin oda takimi cok guzel guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin allah
Uyku setimizi biz de istikbalden aldik ama seninkinin mavisini degil de bugs bunyli lacivert arabali lisansli uyku seti vardi onu aldik... Yatak odamizi sitelerden begendik siparis verdik ay sonuna dogru gelecek odayi yerlestirince paylasirim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 341389 Eki Görüntüle 341391

beşik çok güzelmiş..aslında bende istiyorum bu beşiklerden ama iştende ayrılcam ya çok masraf olmasın diye sesimi çıkarmıyorum.

teşekkür ederiz teyzesi...bizimkide 5 hafta sonra gelecek.istikbalin uyku setleri güzel.kalitesi iyiydi.biz çok baktık en son orda karar kıldık.
sizde iyi günlerde kullanın inşallah.

bunlarda son giysilerimiz artık....anane almış bunları...örülerde anane/babanne yapmı...kırmızı montuda hafta sonu gelen misafirlerim aldı...bundan sonra yatak dolap hazırlanacak kısmetse...onlarında resmini ekledikmi biz ok yiz gari yağmurumla:))

hepinizde güle güle iyi günlerde kullanın kızlar.. hepsi birbirinden güzel ciciler.. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canlarım

güle güle iyi günlerde kulansın canım hepsi de çok güzel

petuş çok güzeller yağmur bebek iyi günlerde giysin inşallah.

annelerin ördüklerini işten ayrılınca bende ekleyim. baya bizimde var kıyafetimiz. dünde annem bornozunu falan almış. çok şükür çok eksiğimiz kalmadı.

çok super hepsi hele kırmızı monta bayıldımmmm

çok güzel hepside güle güle kullanın cnm
güle güle yatsın oğluşun cnm

petu ayakkabıyla kırmızı kabana bayıldım güle güle giysin yağmurcukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…