..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

petunya
hepsi çok güzel negüzel halletmişsin
bende battaniye,yorgan ve alezleri yıkadım.
daha giysilere geçmedim.bikaç parça daha alıp bikerede halledeceğim.

teşekkür ederim petuşçm..seninkiler de bi harika olmuş.sağlıklı,mutlu günlerde kullanmanızı diliyorum
amin cnm..çok saol
güle güle kullanmak nasib etsin tatlım çok şirinler maşallah
çok teşekkürler
petunya
hepsi çok güzel negüzel halletmişsin
bende battaniye,yorgan ve alezleri yıkadım.
Daha giysilere geçmedim.bikaç parça daha alıp bikerede halledeceğim.

bi an önce halledersin inş. Cnm sende...çok saol

petuş herşeyiniz çok güzel olmuş cnm iyi günlerde kullanın inşallah..darısı bizlere olsun :)

asi mavi çok cici aldıkların..çok beğendim :)

Tesekkurler kizlar.PETUS seninkilerde cok guzeller.bitirmissn ne guzel haZirliklari.benm daha eksikler var.yapiyorm yavas yavas:)

Arkadaşlar anne cantası bakıyorum ama bir türlü markaya karar veremedim birde fiyatlar cok yüksek siz neler yaptınız fikirlerinizi alabilirmiyim ?

Arkadaşlar anne cantası bakıyorum ama bir türlü markaya karar veremedim birde fiyatlar cok yüksek siz neler yaptınız fikirlerinizi alabilirmiyim ?

benim beğendiğim bir marka var "avvio" . tabi yine fiyatlar biraz yüksek satılan mağazalar bir de üstüne kar koyunca iyice yükseliyor. bazı internet sitelerinde indirimler oluyor bende belki indirim olur diye bekliyorum :)

suan var indirim bir bebek alışveriş sitesinde unnado da ama indirimli fiyatı bile yüksek :):)hoş modeller ama biraz fiyatlar yüksek gibi geldi bana :):)

suan var indirim bir bebek alışveriş sitesinde unnado da ama indirimli fiyatı bile yüksek :):)hoş modeller ama biraz fiyatlar yüksek gibi geldi bana :):)

bunlar en son eminönünde aldıklarım
dahada kıyafet almam ilk zamanlar cok fazla almıştım
kuzumun bir küvetiyle birde tırnak makası kaldı
geri herşeyi hazır artık sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…