..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

elchincim ben de öbür haftayı bekliyorum umarım civil yeni bodyler getirir,seninkilere bayıldım ama büyük bedenleri vardı ben almadım en fazla 6 ay olsun istiyorum
tunicimmm harika çoq şekerler yaaa çıldırıyorum bunları gördükçeee

çok teşekkür ederiz teyzesi okadar minnaklarki bende çıldırıyorum burda bi görsen

minnoşlar ya...ne zmn giycekler bu kadar şeyi merak ediyorum.
ama almadanda duramıyoruz işte..güle güle giysin kuzuzcuklarımız
bende dün limangodan aldım bunları..biraz görgüsüzlük oldu hemen oyuncak almak ama napim, beşiği bunlarla süslücem kızıma:))

ayyyyy o ayıcıkları filleri yerim ben ama çok tatlılar yaaa ısırıcamm pembiş önlüğüne bişey diyemiyorum zaten
petuş biz bunları almadık teyzesi benim yiğenim var doruk 2 yaşında hepsi doruk abisinin bazılarını giymemiş bile etiketleri duruyo kışa yakın doğduğu için giydirememiş annesi yazlık tulumları daha bunların dışındada takımlar var bi sürü sanırım ben fazla bişey almam gerekmicek çocuğuma hepsini giyer hepsi tertemiz

yaaaaa petuşşş ben o zürafalı önlüğün hastane çıkışını aldımmm...sen onuda mı limangodan aldın çoq şekermişşş...dur bende çekip gösteriimm heveslendim şimdi=)))

saol cnm..ne güzel cnm..önünde biri varsa öle süper yani...bisim kimsemis yok yeğenim varda benim 6 yaşında irkek...
yaaaaa petuşşş ben o zürafalı önlüğün hastane çıkışını aldımmm...sen onuda mı limangodan aldın çoq şekermişşş...dur bende çekip gösteriimm heveslendim şimdi=)))

evet cnm dün limangodan aldım 5 lira bile değildi ya..çaputçu gibi topladım ne bulduysam limangodan..o uğur böcekli tuluma yer kalmadı..ama hırs yaptım onuda gelcek ay alcam:))

ayyyy hepsi birbirinden güzel bu cicişlerin yaaaa allahım sağlıcakla giymelerinide nasip eder inşallahhh

senin yiğen hem erkek hemde büyükmüş hiç şansın yokmuş zati yawrımmm

cicilerin hepsi birbirinden güzel kızlar sağlık sıhhat içinde giysinler inşallahhh Biz hiçbir şey almadık daha başlayınca koyarım ben de

evettt ekledim ilk aldığım cicileriii

Eklentiler

• $9tf0.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 68
napıon kısss burda limangoda bende bakıyorum ama yok anam bişey sen ansıl buldun

hastane çıkış setimi kuzum bunlar pembiş pembişler yaaa Allahım delirecem ben çok tatlılar amaaaaa

evet canım ben almaya ilk giyeceği şeylerden başlamak istiyorumm..yani 1 yaşında giyebileceği şeylerden almam şimdilik

napıon kısss burda limangoda bende bakıyorum ama yok anam bişey sen ansıl buldun

ben bulurum yefrum..araştırmacı gazeteci..
bayansucum çok güzel ya böle doğsunlar allahın izniye kokulu giymek nasip olsun bu giysileri..
ya netten bi sürü alışveriş listesi yazdırdım..güya hepsine bakcam kendime tek bi liste yapcam
ben liste yapana kadar yalnız alcak bişi kalmıcak

umarım canım inşallah

Çok güzel şeyler alınmış.Artık kendimi tutmama gerek kalmadı bende alışverişe başlayacağım çünkü bizim kızımız, bi prensesimiz olacakmış.Nasılda el sallıyordu babasına :) Doktorumuz bile gülümsemeden edemedi resmen el sallıyor diyo :)) Bayramdan sonra bizde eklemeye başlarız resimlerini

kızlar ne çok şey almışsınız ya süper tunicim petuşcum elçincim bayansucum hepsi çok tatlı çoook guzleller
bende almak ıstıyırorummm kıskandırıdınız benı bend ealıcam hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…