Eki Görüntüle 284043
Eki Görüntüle 284046
Eki Görüntüle 284047
Eki Görüntüle 284049
bunlar civilden
Eki Görüntüle 284051
Eki Görüntüle 284053
Eki Görüntüle 284054
Eki Görüntüle 284057
bunlarda lcvden siparişleri yeni verdim gelmeden gösterem size dedim
elchincim ben de öbür haftayı bekliyorum umarım civil yeni bodyler getirir,seninkilere bayıldım ama büyük bedenleri vardı ben almadım en fazla 6 ay olsun istiyorum
tunicimmm harika çoq şekerler yaaa çıldırıyorum bunları gördükçeee
minnoşlar ya...ne zmn giycekler bu kadar şeyi merak ediyorum.
ama almadanda duramıyoruz işte..güle güle giysin kuzuzcuklarımız
bende dün limangodan aldım bunları..biraz görgüsüzlük oldu hemen oyuncak almak ama napim, beşiği bunlarla süslücem kızıma:))
Eki Görüntüle 284103 Eki Görüntüle 284104 Eki Görüntüle 284105 Eki Görüntüle 284106 Eki Görüntüle 284107 Eki Görüntüle 284108 Eki Görüntüle 284109 Eki Görüntüle 284110
saol cnm..ne güzel cnm..önünde biri varsa öle süper yani...bisim kimsemis yokayyyyy o ayıcıkları filleri yerim ben ama çok tatlılar yaaa ısırıcamm pembiş önlüğüne bişey diyemiyorum zaten
petuş biz bunları almadık teyzesi benim yiğenim var doruk 2 yaşında hepsi doruk abisinin bazılarını giymemiş bile etiketleri duruyo kışa yakın doğduğu için giydirememiş annesi yazlık tulumları daha bunların dışındada takımlar var bi sürü sanırım ben fazla bişey almam gerekmicek çocuğuma hepsini giyer hepsi tertemiz
yaaaaa petuşşş ben o zürafalı önlüğün hastane çıkışını aldımmm...sen onuda mı limangodan aldın çoq şekermişşş...dur bende çekip gösteriimm heveslendim şimdi=)))
saol cnm..ne güzel cnm..önünde biri varsa öle süper yani...bisim kimsemis yokyeğenim varda benim 6 yaşında irkek...
evet cnm dün limangodan aldım 5 lira bile değildi ya..çaputçu gibi topladım ne bulduysam limangodan..o uğur böcekli tuluma yer kalmadı..ama hırs yaptım onuda gelcek ay alcam:))
hastane çıkış setimi kuzum bunlar pembiş pembişler yaaa Allahım delirecem ben çok tatlılar amaaaaa
napıon kısss burdalimangoda bende bakıyorum ama yok anam bişey sen ansıl buldun
ben bulurum yefrum..araştırmacı gazeteci..
bayansucum çok güzel ya böle doğsunlar allahın izniye kokulu giymek nasip olsun bu giysileri..
ya netten bi sürü alışveriş listesi yazdırdım..güya hepsine bakcam kendime tek bi liste yapcam
ben liste yapana kadar yalnız alcak bişi kalmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?