..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

maşşallahh hepsi çook güzeller allah iyi günlerinde giymeyi nasip etsin...
battaniyenede bayıldım ellerine sağlık... bizede ananeemiz örüyor.. varsa biraz daha yakından foto alabilir miyim anneme göstereyim belki bir daha daha örer

Çok teşekkür edirem canım benim. Hepimizin bebekleri sağlıkla segiyle geysin geysilerini İnşAllah!!!
Bu battaniyeni örmeye başlıyanda cinsiyyet belli olmadığından hem pembe hem mavi renk kullandım :)))
sana örnek aldığım resmler yüklüyorum.

hepsi çok güzeller maşlhh
ahh bide içinde olunca daha da güzelleşecek cicler
Allah isteyen herkese nasip etsinn

ben de 2011 nisan annesiyim.geçen yıl sizin gibi çok heyecanlı günler yaşadım.ciciler çok güzel.bir de bebişlerin üstüne giydirince daha da güzel oluyor.benim kızım 7 aylık oldu.cici almak,oyuncak almak onunla daha zevkli.inşallah bebişleriniz sağlıkla doğar.

kızlar çok güzel cicileriniz allah güzel sağlıklı günlerde giymeyi nasip eylesin kuzucuklaırmıza.ben hiçbişey almadım zor tutuyorum kendimi.bu ara bel ağrılarımdan dolayı çarşıya gidemiyorum işten eve direk ama en kısa zamanda alıcam paylaşırım sizinle oğluşumun cicilerini..

kızlar aldıklarınızı bebişleriniz güle güle kullansın

perigülcüm ikinci patikli takımınız çok tatlı en çok onu beğendim

Güle güle sağlıkla giysin melekleriniz cicilerini hepsi birbirinden güzel maşallah :)))) Daha alışverişe başlamadık aldıkça biz de ekleriz :)))

kızlar nette acar kids diye bir siteye rastladım. takımlar falan çok ucuz ve güzel görünüyor. tavsiye ederim bakmanızı

Eklentiler

• $Fotoğraf0580.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoğraf0581.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf0583.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf0585.webp
    32 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoğraf0586.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 57
çok güzeller maşlhh

Allah güzel günlerde kullanmyı nasip etsin inş. hepimizeee

bizde bebek arabasını aldık bornuzunuu

artık koyarız bi ara

allaaam yaaa kanıma girmeyin az sonra alışverişeee çıkıcağımmmmm

kıskanıorum ama..bu perigul ne çok şey alıo böööleee

cnm güle güle giysin minnakın inş..

çok güzeller maşlhh

Allah güzel günlerde kullanmyı nasip etsin inş. hepimizeee

bizde bebek arabasını aldık bornuzunuu

artık koyarız bi ara

aminn canm evt koy bakalım minnakın arabasınaa

güle güle güzel günlerde giysin perigülcüm oğluşun heheh

inşallah canm hepimizinki

allaaam yaaa kanıma girmeyin az sonra alışverişeee çıkıcağımmmmm

çıkarsın sende canm daha var nasıl olsaa

kıskanıorum ama..bu perigul ne çok şey alıo böööleee

cnm güle güle giysin minnakın inş..
amın petuşcum ya idil baby diye bir yer var içinde yok yok azcık kaptırmışım oraya gittikmi daha çok eksik olduğunu anlıyorum da abartmak da istemiyorum zaten akaşam kociş görünce bide fiyatını duyunca böle olduu aralığın sonuna kadar daha fazla alma dedi ama bakalım ben dayanabilecekmiyimmm

ben daha hiiiiçççç bişey almadııımmmm ben çok şey almak istiyorum ama kociş bekle biraz toparlanalım sonra alırız diyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…