Kızlar aldıklarınız çok tatlı! Allah imkanı olmayanlara nasib etsin!!!
Allah sağlıklı bebeklerimize geydirmeyi nasib etsin!!! Çok güzel hiss bunlar! Ben de almaya başladım.. ama galiba pembe renk bir az çok olmuş gibiEşim diyo erkek olmasa napcaz bukadar pembe aldık
Bu da benimkiler
Bunu da kendim yaptım. Daha tam hazır değil, bir battaniye de şimdi örüyorum, daha neler neler annesi örcek prensesine. İnşAllah tatlı kızımı ısıtıcak.Annesinin elinden geyinen geysiler daha sevgiyle yapılıyor
maşşallahh hepsi çook güzeller allah iyi günlerinde giymeyi nasip etsin...
battaniyenede bayıldım ellerine sağlık... bizede ananeemiz örüyor.. varsa biraz daha yakından foto alabilir miyim anneme göstereyim belki bir daha daha örer
Kızlar aldıklarınız çok tatlı! Allah imkanı olmayanlara nasib etsin!!!
Allah sağlıklı bebeklerimize geydirmeyi nasib etsin!!! Çok güzel hiss bunlar! Ben de almaya başladım.. ama galiba pembe renk bir az çok olmuş gibiEşim diyo erkek olmasa napcaz bukadar pembe aldık
Bu da benimkiler
Bunu da kendim yaptım. Daha tam hazır değil, bir battaniye de şimdi örüyorum, daha neler neler annesi örcek prensesine. İnşAllah tatlı kızımı ısıtıcak.Annesinin elinden geyinen geysiler daha sevgiyle yapılıyor
kızlar aldıklarınızı bebişleriniz güle güle kullansın
perigülcüm ikinci patikli takımınız çok tatlı en çok onu beğendim
çok güzeller maşlhh
Allah güzel günlerde kullanmyı nasip etsin inş. hepimizeee
bizde bebek arabasını aldık bornuzunuu
artık koyarız bi ara
güle güle güzel günlerde giysin perigülcüm oğluşun heheh
allaaam yaaakanıma girmeyin az sonra alışverişeee çıkıcağımmmmm
amın petuşcum ya idil baby diye bir yer var içinde yok yok azcık kaptırmışım oraya gittikmi daha çok eksik olduğunu anlıyorum da abartmak da istemiyorum zaten akaşam kociş görünce bide fiyatını duyunca böle olduukıskanıorum ama..bu perigul ne çok şey alıo böööleee
cnm güle güle giysin minnakın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?