..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

örmeyi cok seviyorum artık cinsiyetimizde belli erkek daha rahat yapabilirim simdi tulumdayım bitince onnda resmini koyarım

mayıs annesi olucam allahın izniyle ama yorum yapmadan geçemedim..
hepsi çokk cici çok özendim bizim cinsiyet belli olsada bende alsam
güzeel günlerde giysin bebişlerinizzz

kızlar hepsi çok güzel
ben daha 1 iğne bile almadım ya
cinsiyet belli olsun dedim
biraz da rahatım oğlumdan kalma kıyafetlerde var
ama ilk 3 ay için pek bişey yok sıfırdan almam lazım
ama nasıl alayım karar veremedim ya
adanada nisan ayı sonuçta havalar ısınmaya başlar
çok heyecanlıyım
yaaaaa
2. de olsa ilki gibi heyecanlı

kadişcim ben havalardan çok evimin ısısını düşünerek aldım bi çok şeyini sonuçta o ilk günler okadar dışarı çıkmıycak zaten ele avuca gelincede tam yaz olacak yani tam zamanlı hamile kalmışız heheheheh bence sende öyle düşün al 0-3 ay daha kalın uzun kollu tercih et evin sıcak oluyosa içini kalın tutnmazsın 3-9 aylık olanlarıda hep yazlık al bence

ağzını yerim onların nasılda güzeller kilotları batmasın allah tükürem onun dötüne

Aman Allahım pembişli sarı böcekli çiçekli yirim ben hepsini yirimmmmm özellikle donlara bittim

donuna çorabına ben onun..
yerim onu ben yerim.. allahım daha cicileri bile deli ediyo.. sağlıklı neşeli giysin inşallah.. güle güle kullanın annesi..

Kızlar aldıklarınız çok tatlı! Allah imkanı olmayanlara nasib etsin!!!
Allah sağlıklı bebeklerimize geydirmeyi nasib etsin!!! Çok güzel hiss bunlar! Ben de almaya başladım.. ama galiba pembe renk bir az çok olmuş gibi Eşim diyo erkek olmasa napcaz bukadar pembe aldık
Bu da benimkiler

Bunu da kendim yaptım. Daha tam hazır değil, bir battaniye de şimdi örüyorum, daha neler neler annesi örcek prensesine. İnşAllah tatlı kızımı ısıtıcak.Annesinin elinden geyinen geysiler daha sevgiyle yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…