Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))kot pantlonlarımın devamlı düğmesi açık dolanıoyorum valla üzerime görede hamile pantlonu bulamıyorum napçam bilmiyorum valla :) olsun buda güzel
Merhaba Haticecan hamileliğimi ilk idrar testi ile öğrendikten sonra doktora gittiğimde kese bile oluşmamıştı ama doktor bana hemen folic acid plus ve elevit verdi daha sonraki muayenelerimde doktora mide bulantım olduğunu sorduğumda folic acide ara verebileceğimi söyledi bende 2-3 günlük aralar verdim bir kaç kez en son gittiğimde ise yine aynı şeyi söyledi bende açıkcası tamamenmi bırakayım yoksa bir müddetmi ara vereyim diye sormadım. Bundan sonraki randevum 19 ekimde ve ikili taramaya giricem o süreye kadar folic acidi içmesem ne olur diye merak ediyorum zaten folic acidimde bitmek üzere :44: dediğin gibi 14. haftadan sonra zaten içilmiyormuş gerçi bugünde ablamla görüştüm oda 3 aydan sonra başka bir folic acide geçiliyor dedi doktora sormadığım için şimdi kendime kızıyorum...:84:
iyiyim canım hamd olsun,hafta sonum güzeldi,Türkiyeden arkadaşım iki haftalığına ziyaretime geldi:)gezebildiğim kadar gezdik..Artık burası da soğudu gündüzleri 7,geceleri 3 derece( ve sürekli yağışlı..
Benim doktorum Kosova'nın en ünlü doktorlarından canım,50 li yaşlarda çok cici bir dede:))kendisi ağız yoluyla alınan ilaçlar kana karışır bu direk böbreklerinden süzülüp atılcak şeklinde bir açıklama yaptı tatmin oldum aslında ama anne yüreği:)Benim doktorum herşeyin doğalından yana sen hasta değilsin sadece hamilesin hayatına normal devam et diyor,hatta çok ilginç bi diyalog geçti aramızda:hocam dedim malum bulantılar beni rahatsız ediyor ne zaman geçer bana verdiği cevap:''birgün geçecek''hala gülüyoruz eşimlem umarım bundan böyle ne fitile ne de hapa gerek kalır,senin bebişin maşallah iyiymiş bu edepsiz hatice teyzesi:))herkes annesi gibi nazlı olacak diyor bakalım artık..çok şey istemiyorum şu bulantılarım geçsin ve iştahım yerine gelsin yeter,zira akşam yemekleri hala kabus gibi geliyor.
Sorduğun soruya gelince kindergarten bende de henüz öyle bir his yok bulantılarım olmasa varlığını anlıcam:))
bu arada yavaştan alışveriş yapma zamanım geliyor galiba kızlar,zira kotlarım birascık dar gelmeye başladı:)
slm kızlar FEMIBION PLUS 2 kullanan varmı aranızda..bende 14+3 deyim kaç haftadır folikasid almıyorum bi kutu kullanmıştım ama sebze falan yetersiz beslendiğimi düşünüyorum burda gördğm hamileliğin 2.evresindede bumu kullanılıyo benim doktorum ilaç yanlısı değil söylemedi tekrar folicasid kullanıcağımı...çoğunluğunuz yurtdışında yaşıyosunuz türkiyede varmı bu ilaç bugün sorim alim diyorum...
ben su an FEMIBION PLUS 2 yi kullaniyorum canim...bu 13cü haftadan itibaren kullaniliyor, icinde ayni elevitte ki gibi vitaminler var, ekstra olarakta folik asit ve balik yagi var, yani omega... bebegin beyin gelisimi icin cok önemli...dün ben doktora sordum bunu kullansam olurmu diye, tabi ki dedi..ama elevitte ayni görevi görür dedi... sanirim bu biraz daha pahalidir dedi..gercektente öyle, Femibion plus 2 elevitten daha pahali...
sen nerde yasiyorsun angel25??
canımm gözün aydın dilerim sağ salim kucağına alırsın bu arada ilginç bi tesadüf ama ben de az önce doktordan geldim,cinsiyeti belli oldu:erkek:))gerçi ben kız kız çocuklarını çok seviyorum şimdi bu fikre alışmam gerekcek:))merhaba esracim,
bende su an yeni bir folic asite basladim, ama bana doktorum degil eczanede ki bayan tavsiye etti. Bugünde doktora gitmistim, ona gösterdim bunu kullansam sorun olmaz demi dedim, o da hic sorun olmaz, elevitte ayni görevi görür, ama bunda ek olarak balik yagi da var dedi...sanirim bu biraz pahalidir dedigülüstük... yani elevitte kullansak oluyor anlayacagin... ben simdilik onu kullaniyorum bakalim... adida "FEMIBION PLUS 2" - yani hamileligin ikinci döneminde kullaniliyor...
merhaba canim,
buralarida sogudu, ne güzel arkadasinla iyi vakit gecirmissiniz. doktorunun dedigi dogru ilaclar konusunda, burda benim daha önce ki doktorumda demisti... oda fitil yanlisiydi, ama onu baska sebepten dolayi biraktim... simdi ki doktorum iyi Allaha sükür.
Bulantilarin " Bir gün gececek " dedi ha, güzel espiriymis gercekten))
Ben alisverisi yapalim cok oldu teyzesi, pantalonlarimin dügmeleri kapanmiyor göbisten, o yüzden 3 tane falan aldim hamis pantalonu)...
slm arkadaşım,ben öğrendiğimde beş haftalıktı o gün bugündür sabah akşam folik asid alıyorum,bugün gittim ve devam dedi,çok da pahalı değil yani bir euro bile vermiyorum,Türkiyede de vardır muhakkak, doktoruna bi danış istersen,allaha emanet olslm kızlar FEMIBION PLUS 2 kullanan varmı aranızda..bende 14+3 deyim kaç haftadır folikasid almıyorum bi kutu kullanmıştım ama sebze falan yetersiz beslendiğimi düşünüyorum burda gördğm hamileliğin 2.evresindede bumu kullanılıyo benim doktorum ilaç yanlısı değil söylemedi tekrar folicasid kullanıcağımı...çoğunluğunuz yurtdışında yaşıyosunuz türkiyede varmı bu ilaç bugün sorim alim diyorum...
Kızlar içinizde bacak ağrısı yaşayan var mı(baldırlarım ve bacaklarım felaket ağrıyor da ne yapacağımı şaşırdım:/
selam canım 15 haftalık hamileyim bende
forumda gördüm bacak ağrısı falan okuyunca bi bakayım dedim
bugünden beri bacaklarımın arkası ağrıyo benim ama hamilelikten olabileceği hiç aklıma gelmedi
bende diyorum noldu da ağrıyolar bu kadar die acaba hamişlikten mi yani ??
geçmiş olsun matanselam kızlar
Bu aralar böbrek ağrılarıyla uğraşıyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söledi dr ilacada başladım 5 gündür alıyorum bugüne kadar geçmiş gibiydi biraz rahatladım ama bugun tekrar sağ böbreğim ağrımaya başladı canım sıkıldı ilaca devam ederken acaba etkısını göremıyormuyum benım gıbı olan oldumu acaba yada bılgısı olan var mı?
canımm gözün aydın dilerim sağ salim kucağına alırsın bu arada ilginç bi tesadüf ama ben de az önce doktordan geldim,cinsiyeti belli oldu:erkek:))gerçi ben kız kız çocuklarını çok seviyorum şimdi bu fikre alışmam gerekcek:))
ikili test için ölçüm yaptı bugün sonuç bir hafta sonra çıkcak dualarınızı eksik etmeyin lütfen olur mu arkadaşlar.ağrıların için evham etme canım bende de var,doktorum rahim büyüdükçe normal dedi,hatta bacaklarımda da oluyor arasıra,güzel allahım hepimizin çocuklarını korusun.iyi günlerde giy pantolanlarını bis de yavaştan çıkcas artık alışverişe bakalım:)
Angelim, TR de var mi bilmiyorum o canim... insallah vardir orada bulabilirsin..evet cnm ya bu daha dolu doluymuş kullansam daha iyi olur aslında..sağlıkocağında yazdıramazmıyım nekadar ki ücreti..ben izmirdeyim..bu ilaç türkiyede varmı acaba..
selam kızlar
Bu aralar böbrek ağrılarıyla uğraşıyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söledi dr ilacada başladım 5 gündür alıyorum bugüne kadar geçmiş gibiydi biraz rahatladım ama bugun tekrar sağ böbreğim ağrımaya başladı canım sıkıldı ilaca devam ederken acaba etkısını göremıyormuyum benım gıbı olan oldumu acaba yada bılgısı olan var mı?
Haticecan cevabın için saol canım ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri elevit + folic plus kullanıyorum yani folic plusu bir haftadan uzun süredir içmiyorum sanırım çokda sorun değil yani senin dediğin gibi sende elevit muadili bir vitamin kullanmaya başladın folic acid den sonra bense baştan beri içiyorum sanırım sorun yok şuan için :)) Ama bir dahaki doktor randevumda FEMIBION PLUS 2 doktoruma sorucağım ona geç daha iyi derse bende onu kullanmaya başlarım sanırım ablamında hamileliğin ikinci döneminde başka bir folic acid kullanılıyor dediğide FEMIBION PLUS 2 olsa gerek..
Ben şuana kadar hiç balık yemedim yiyemiyorum daha doğrusu içim hiç almıyor umarım 3 aydan sonra düzelir balık yemenin ne kadar önemli olduğunu doktorlar sürekli söylüyor ben şimdilik ceviz yemeye çalışıyorum günlük ama tam anlamıyla düzenli beslenmeye geçemedim( Bu arada bayanlar aman midenizi üşütmeyin benim 2. kez başıma geliyor ve inanılmaz zor 2 gün geçirdim sürekli istifra ediyorum dışarda yemek yedik eşimle ve ben soğuk su içtim bide dışarda oturduk sanırım hem midemi hem kendimi üşüttüm bide baş ağrısı eklendi ve çok zor iki gün geçirdim ..
anne olacak herkesi şimdiden kutluyorum