2012 nisan anneleri kilo takibi

21+4 deyim 75 le başlamıştım 78 olmuşum :)
en korktuğum bu ayı 3 kilo alarak atlattım
bundan sonra aylık 2 kilo almamı söyledi doktorum

gebelikte kilo alımı hesaplayıcısına baktım
bu haftaya kadar 6 ile 8 kilo arası kilo alımı normaldir diyooooo
ben 7 aldım anormal bi durum yok yani

Bugün itibariyle tam 22 haftadayım, 59 ile başlamıştım 65 olmuşum, +6 kilom var, biraz çok aldım sanırım daha dikkatli gitmem lazım

25.haftaya başladım 57 ile başladım şuan 63 kiloyum 6 kilo almışım hesaplayıcı 7-9 kilo diyo galiba normalimmm heheheheheh

İlk hamileliklerde kilo alımı çok fazla oluyor tabi biraz şımarıklıktan birazda nasıl olsa veririm düşüncesinden..
Ama sakıınn kızlar ben 30 kg aldım ilk hamileliğimde.20si gtti 10u kaldı.
Şimdi çok dikkatliyim 24 haftayız 4 kg aldım ve hala hamiş oldğm net belli değil dışardan...

kızlar bende 57 ile hamile kalmıştım şu an ki kilom 62. 23+4deyim. akşamları çok yiyince 63 falan oluyorum işte. son 1 ayda 4 kilo almışım doktor biraz fazla dedi bende biraz dikkat etmeye başladımm.

zayıf hamile kalmışsın. sanırım kaderimiz bu. bende 58 kaldım.şimdi 66 yım.ben gözden çıkardım 25 kilo alıcak gibiyim. ama dr um bana çok baskı yapıyor. sana bişey demedimi

Yok canım, gittiğim hiç bir doktor birşey demedi. Yüzden,kollardan, bacaklardan zayıf görünüyorum gene ama karın ve kalça kısmından aldım kiloları. He bir de bebişin süt torbaları

Yok canım, gittiğim hiç bir doktor birşey demedi. Yüzden,kollardan, bacaklardan zayıf görünüyorum gene ama karın ve kalça kısmından aldım kiloları. He bir de bebişin süt torbaları

bende aynı durumdayım. dr kızdı dediğimde herkes abarttığını düşünüyor ama dr da haklı az kilo almadım. neredeyse 3 haftadır diyetteyim.kendi kafama göre yaptığım diyet.

sabah 3 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
yumurta
bir kaç zeytin
bir yemek kaşığı bal
şekersiz çay

ara öğün bir tane elma

öğlen ekmeksiz çorba ve salata yiyorum

ara öğün yoğurt yada yine meyve

akşam keisnlikle ya ızgara et yada sebze. makarna pilav yok. olursada 5-6 kaşık. salata yiyorum yine yada yoğurt.2 dilim çavdar ekmeği yine. cevizimi yiyorum .

sağlıklı mı bilmyorum ama böyle devam ettiğim sürece kilo alımım yavaşladı.

66yla hamile kaldım. 25. haftamızdayız. 71 kilo olmuşum. 5 kilo almışım yaniii :)) sağlık ocağındaki hemşire şimdilik güzel ama dikkat et bundan sonra hızla kilo alırsın dedi.

25+5 günlüğüz
6 ayda 8 kilo
dr 6 kilo olsa iyi olurdu ama sorun yok dedi
bıraktıgım elevitlere tekrar başlattı

oooff ben çok sıkıntılıyım yaaa. bn 45 kiloda hamile haldım şuan 25 haftalığım ve 60 kiloyum. 15 kilo aldım. bi sorun yoık şuanda ama dha 3 ay varbi 15 daha alrım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…