mrb izmitteyim canım konak hastanesi funda hanımmerhaba mavilim, izmitteydin sende hastaneni ve doktorunu merak ettim, söyleyebilirmisin, ben konak hastanesinde kazım beye gidiyorum ama hala doğum konusunda hiçbişey söylemedi,
Herkese merhabalar
dün bebişimle görüştük ama fazla uzun görüşemedik dr teyzesi gördü iyi dedi sorun yok o zaman
2600 olmuş bizim hatuncuk herşeyimizde iyimiş çok şükür
Herkese merhabalar
dün bebişimle görüştük ama fazla uzun görüşemedik dr teyzesi gördü iyi dedi sorun yok o zaman
2600 olmuş bizim hatuncuk herşeyimizde iyimiş çok şükür
Herkese merhaba....
petuş şu anda doğumda hatta çıkmak üzere bile olabilir..
onun dışında listeye bakmadım ama doğum yapanlar şöyle :
MENZİL- 26.03.2012/KIZ/3070GR/
TAF 27.03.2012/erkek/2960gr/48cm
Luckydint 27.03.2012/erkek
Herkese merhaba....
petuş şu anda doğumda hatta çıkmak üzere bile olabilir..
onun dışında listeye bakmadım ama doğum yapanlar şöyle :
MENZİL- 26.03.2012/KIZ/3070GR/
TAF 27.03.2012/erkek/2960gr/48cm
Luckydint 27.03.2012/erkek
ay ay bir hafta kaldı sadece bebişine kavuşmana.ne güzel tatlm.artık hafta değil gün sayacaksın 7-6-5-4-3-2-1ve bebeğin kollarında:)))merhaba bayanlar
ptesi kontroldeydim 4 nisan çarşamba sabahı doğuma giriyorum inşallah
38-5 oluyorum önce doktor 38 de almam cuma alayım dedi
ben yok dedim eğer sorun olmıyacaksa 4 *4 olsun dedim iii dediii
ben artık bekleyemeyeceğim ya
3200 olmuş bebeğim
dün akşam bebk şekerlerimizi hazırladım içlerine badem koydum
geçen sefer biraz hazırlıksızdım bu sefer daha iyiyim
aynı gün doğuruyoruz canım hayırlısı bakalım
ben 2 gece kalacağım hastanede öyle anlaştım doktorla
maşallah cnm bebeğine.bnm de 36.haftanın son gününde 2600g demişti
teşekkürler canım Sunny baby ultima SB 700 Travel sistem 2012 model .... İzmirden barış bebe den aldık tatlım .. fiyatı 475 TL ( Kampanya varmış ) .. Kredi kartına birdfe 6 ya böldüler.. Bebek arabasının Özellikleri ; hem puset hem anakucaği ile kullanabilme çok kolay sokulup takılabiliyor.. hafif, çift yönlü kullanabiliyorsun bebegi ister sana dogru baktırabiliyorsun ister dışarı... dogumdan itibaren kullanılabiliyor .. tamamen yatar pozisyonu alabiliyor puset sırt kısmı ayarlanabilir yani 3,5-4 yaşına kadar kullanabiliyorsun .. ne bilim başka arka teker kiliti, tuttugun kolun seviyesini ayarlayabiliyorsun .. ben cok begendım hem fıyat olarak cok ucuz hemde aradıgım tum ozellıkler var arabada...
arabanın özellikleri gerçekten güzel, fiyatı da uygun güle güle kullanın...
Benim bi akrabam maxi cosi almıştı bildiğim kadarıyla memnunlar ama onun fiyatı baya yüksek, araştıran var mı bu arabayı?...
maşallah cnm bebeğine.bnm de 36.haftanın son gününde 2600g demişti
Benim de oğlum 35+da 2660 grdı, bakalım haftaya kaç gr olacak... Maşallah bebişlere...
sanki 3500 olacak gibi geliyor bana şimdi nasıl kaç kiloymuş
bana normal diyor sezeryanlık bi durum yok heralde
zaten daha doğum olmaz gibi geliyor hareketlerinin maşallahı var küçük ayacıklarını hissediyorum bide geriliyomu napıyo sertlik çok oluyo
son kontrolümüzde 1 haftada 300 g almıştı cnm.o kaar çok sevndim ki anlatamam.çünkü bundan yaklaşık 1 ay önce az bulmuştu kilosunu dr.o zamanlarda 2 haftada 300 g alıyordu.şimdi 1haftada aldı aynı kiloyu.bakalım cuma tekrar var bizimde kontrol inş.en az 2900olmuştur:)son haftalarda baya kilo alıyorlar sanırım.
ben de pazartesi gidicem kontrole ama iki hafta geçmiş olacak inşallah gelişimi iyidir şimdiye kadar iyi gidiyordu ama ben bu aralar hastayım inşallah etkilenmemiştir oğlumm... hareketleri azaldı gerçi, sığamıyo mu ne... seninkinin hareketleri nasıl...
ben yediklerimle pek ilgisi olmadığını anladım cnm.bebek alacaksa alıyor almıyacaksa almıyor kilo.etkilenmemiştir hastalığından endişe etme..benmki baya hareketli cnm hala:)sen kaçıncı haftadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?