2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Herkese merhabalar

dün bebişimle görüştük ama fazla uzun görüşemedik dr teyzesi gördü iyi dedi sorun yok o zaman
2600 olmuş bizim hatuncuk herşeyimizde iyimiş çok şükür

merhaba mavilim, izmitteydin sende hastaneni ve doktorunu merak ettim, söyleyebilirmisin, ben konak hastanesinde kazım beye gidiyorum ama hala doğum konusunda hiçbişey söylemedi,
mrb izmitteyim canım konak hastanesi funda hanım
37den önce bişey diyemiyolar genelde
bizimde hala net değil heran gelebilir
gelmezse sezeryan

Merhabalar nisan anneleri... 36+ haftalık hamile biri olarak benim de hala yapamadığım işler var... Camları sildirecektim ertelememi söylediler... Bebeğin çamaşırlarını yıkadım ama ütülerken allerjim başladı, onlar da yarım kaldı... Hastalandım şimdi hiçbir şey yapamıyorum, daha çantam bile hazır değil... Off düşündükçe bunalıyorum, çok mu kötü durumdayım acaba... :S
Oğluşum da o kadar az hareket ediyor ki sürekli onu dinliyorum, çok tedirginimm...

Herkes bir bir doğum yapıyor ne güzel... Ben de hayırlısıyla vaktinde alayım oğlumu kucağıma...

Herkese merhabalar

dün bebişimle görüştük ama fazla uzun görüşemedik dr teyzesi gördü iyi dedi sorun yok o zaman
2600 olmuş bizim hatuncuk herşeyimizde iyimiş çok şükür

maşallah cnm bebeğine.bnm de 36.haftanın son gününde 2600g demişti

ay ne güzel petuş da kavuştu yavrusuna.Allah hepimize nasip etsin inş.menzil taf ve luckyincident'ın bebeklerine de Allah uzun ömürler versin.Bebeklerinin kokusunu doya doya çeksinler içlerine oh misss:)))

Ayy masallah ya allah anali babali buyutsun ins.petus sezeryanmi normalmi peki??

ay ay bir hafta kaldı sadece bebişine kavuşmana.ne güzel tatlm.artık hafta değil gün sayacaksın 7-6-5-4-3-2-1ve bebeğin kollarında:)))

maşallah cnm bebeğine.bnm de 36.haftanın son gününde 2600g demişti

sanki 3500 olacak gibi geliyor bana şimdi nasıl kaç kiloymuş
bana normal diyor sezeryanlık bi durum yok heralde
zaten daha doğum olmaz gibi geliyor hareketlerinin maşallahı var küçük ayacıklarını hissediyorum bide geriliyomu napıyo sertlik çok oluyo

Benim de oğlum 35+da 2660 grdı, bakalım haftaya kaç gr olacak... Maşallah bebişlere...

son kontrolümüzde 1 haftada 300 g almıştı cnm.o kaar çok sevndim ki anlatamam.çünkü bundan yaklaşık 1 ay önce az bulmuştu kilosunu dr.o zamanlarda 2 haftada 300 g alıyordu.şimdi 1haftada aldı aynı kiloyu.bakalım cuma tekrar var bizimde kontrol inş.en az 2900olmuştur:)son haftalarda baya kilo alıyorlar sanırım.

şimdi 37.haftadym bakalım bu haftanın sonunda yani cuma günü tekrar kontrol var o zaman öğreneceğim yeni kilosunu.evet tatlm bu hızla giderlerse 3500 ü bulurlar.3500 doğsalar ne iyi olur.tam ideal kilo...benim de bazen sağımda bazen solumda sertlikler oluyor.kasılma olsa tüm karında olurmuş değil mi?bunlar hareketlerinden kaynaklanıyordur:)

ben de pazartesi gidicem kontrole ama iki hafta geçmiş olacak inşallah gelişimi iyidir şimdiye kadar iyi gidiyordu ama ben bu aralar hastayım inşallah etkilenmemiştir oğlumm... hareketleri azaldı gerçi, sığamıyo mu ne... seninkinin hareketleri nasıl...

ben yediklerimle pek ilgisi olmadığını anladım cnm.bebek alacaksa alıyor almıyacaksa almıyor kilo.etkilenmemiştir hastalığından endişe etme..benmki baya hareketli cnm hala:)sen kaçıncı haftadasın?

ben yediklerimle pek ilgisi olmadığını anladım cnm.bebek alacaksa alıyor almıyacaksa almıyor kilo.etkilenmemiştir hastalığından endişe etme..benmki baya hareketli cnm hala:)sen kaçıncı haftadasın?

benim de muhtemel doğum tarihim 20 nisan, 36+ haftadayım canım... benim oğlum da çok hareketliydi önceden, şimdi bazen dürtüyorum hareket etsin diye... eninde sonunda hareketleniyor ama sürekli onu dinliyorum merakla...

selam kızlar,
nasılsınız bakalım.
petuş doğum yapmış :)

bizimdee beşiğimiz geldi kuruluyor şu anda. Ama yatağı yanlış gelmiş kızdım çok

kızlaaar 12.30 itibariyle petuş doğum yaptı..
yağmur bebek de dünyaya geldi..
3 kg 48 cm bebekimiz
çok rahat bi ameliyatt geçirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…