2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Bayansu doğum yapmış olabilr mi ki
ne zamandır gelmiyo

sanki sabah bi ara gördüm ama
olabilir onunda yakın

günaydın kızlar...2 gündür hastanedeyim ama doğum için değil..oğlum bademcik iltihabından 2 gündür serum alıyor bugün çıkıyoruz inşallah..iyi kuzum çok şükür..gelmişken muayne olayım dedim bebşim 37. haftada 3130g..tombiğim benim yaaa,abisinin telaşından ona sıra gelmedi hiç...,doğuma da 2 hafta var sözde ama hiç doğuracak güç yok bende 2 gündür doğru düzgün uyyamadım,hastane beni boğuyor
her zaman nisanın 10-14 arası çıkan bdt,dün 18'i çıktı anlamadım acaba neden yani,halbuki son adetim haziranın 30'u başlarında doğum yapmam lazım benim dimi..zaten ultrason cihazına pek itimadım yok bu defa bebek 3130g 'sa eğer doğuma nasıl 3 hafta kalıyor bu çocuk kaç kilo doğck anammm
Petuş'um sonunda sende doğurdun heee,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,geçmş olsun bebeim

Son düzenleme:

oğluna gecmiş olsun canım kızınada kocaman bi maşallah

günaydın kızlar...2 gündür hastanedeyim ama doğum için değil..oğlum bademcik iltihabından 2 gündür serum alıyor bugün çıkıyoruz inşallah..iyi kuzum çok şükür..gelmişken muayne olayım dedim bebşim 37. haftada 3130g..tombiğim benim yaaa,abisinin telaşından ona sıra gelmedi hiç...,doğuma da 2 hafta var sözde ama hiç doğuracak güç yok bende 2 gündür doğru düzgün uyyamadım,hastane beni boğuyor
her zaman nisanın 10-14 arası çıkan bdt,dün 18'i çıktı anlamadım acaba neden yani,halbuki son adetim haziranın 30'u başlarında doğum yapmam lazım benim dimi..zaten ultrason cihazına pek itimadım yok bu defa bebek 3130g 'sa eğer doğuma nasıl 3 hafta kalıyor bu çocuk kaç kilo doğck anammm
Petuş'um sonunda sende doğurdun heee,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,geçmş olsun bebeim

sağol canım,sorma yani çocuk sayısı çoğaldıkça daha da kutsallaşıyor
bende jetmdm'den bağlanıom minibook almıştık yanımıza,merak ettim kim doğurmuş die bi bakayım dedim,kendiize dikkat edin öpüyorumm

geçmiş olsun canım.Allah şifa ve sabır versin,bugün evinize geçer,bir güzel uyur ve dinlenirsiniz umarım.

günaydın annecikler... doğum sonrasına prova yapıyorum sanırım yarasalar gibi gece hep ayaktayım

bende aynen sizin gibi gece hiç uyuyamıyorum dün biraz ütü yaptım gece hertarafım agrıdı sonunda hastane çantalarımızı hazırladım iki çanta oldu bi kızıma bide banatebrik ediyom kendimi sonunda yaptım oda annemin sayesinde yoksa daha bana göre erkenbi temizlik kaldı oda bu yagmurda boşu boşuna yapacaz ama haftaya göndereyim halılarıda başlıyayım artık yavaş yavaş

günaydın herkese
bayansu canım geçmiş olsun, kötü olmuş oğlunun hastalığı, bu halde zor oluyodur hastanede kalmak, inşallah çıkarsınız hemen

bende dün sizi göremiyince yol arkadaşım beni yarı yolda bıraktı sandım babişinede bi maşallah saglıkla gelirler hepsi inşallah

Günaydıınnn

yok daha bırakırmıyım öncelik senin :)
bizim ufaklık bekler gibi geliyor ama nedense 15 i civarınıda geçmez gibi geliyor ama sölemiyoki hanımefendi ne zaman doğucağını :)

salı günü evde temizlik vardı o yüzden işe gelmedim öğleden sonrada dr.a gittim
senin ne zamandı randevun ?

ohh nihayet hazırladın e gözün aydın rahat olursun o zaman bi temizlik aklına takılır sadece
bizim yapıldı gibi ama bitermi bitmediiiii daha dolaplar incek halılar verilcek Allahtan halılar sadece veriliyo
sağa ve sola yatmaktan yan taraflarım ağırıyo artık geceleri sizinde öylemi

Günaydın kızlarrr

bugün öğleden sonra kont var bakalım
ne diyecek dr sezeryan olursada gün alcaz artık
dua edin bize hayırlısı nasılsa öyle olsun inş.

Günaydın kızlarrr

bugün öğleden sonra kont var bakalım
ne diyecek dr sezeryan olursada gün alcaz artık
dua edin bize hayırlısı nasılsa öyle olsun inş.

amin canım sağlıkla doğsunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…