ilk günaydın bizden olsun gene uyku tutmadı
Günaydın kızlarsabahtan yazim dedim sonra çok fırsat bulamıyorum bugun en gene alışverişe gidicem al al bitiremedik ya doğurucam artık sokaklarda kk_bayansucum sen nasılsın ? Nazarımız dan haber yokmu ? doğum yapmıştı en son nasılmış aceb ? :26: öpüyorum şekerler
Bayansu doğum yapmış olabilr mi ki
ne zamandır gelmiyo
sanki sabah bi ara gördüm ama
olabilir onunda yakın
günaydın kızlar...2 gündür hastanedeyim ama doğum için değil..oğlum bademcik iltihabından 2 gündür serum alıyor bugün çıkıyoruz inşallah..iyi kuzum çok şükür..gelmişken muayne olayım dedim bebşim 37. haftada 3130g..tombiğim benim yaaa,abisinin telaşından ona sıra gelmedi hiç...,
Petuş'um sonunda sende doğurdun heee,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,geçmş olsun bebeim
oğluna gecmiş olsun canım kızınadakocaman bi maşallah
günaydın kızlar...2 gündür hastanedeyim ama doğum için değil..oğlum bademcik iltihabından 2 gündür serum alıyor bugün çıkıyoruz inşallah..iyi kuzum çok şükür..gelmişken muayne olayım dedim bebşim 37. haftada 3130g..tombiğim benim yaaa,abisinin telaşından ona sıra gelmedi hiç...,doğuma da 2 hafta var sözde ama hiç doğuracak güç yok bende 2 gündür doğru düzgün uyyamadım,hastane beni boğuyor
her zaman nisanın 10-14 arası çıkan bdt,dün 18'i çıktı anlamadım acaba neden yani,halbuki son adetim haziranın 30'u başlarında doğum yapmam lazım benim dimi..zaten ultrason cihazına pek itimadım yok bu defa bebek 3130g 'sa eğer doğuma nasıl 3 hafta kalıyor bu çocuk kaç kilo doğck anammm
geçmiş olsun cnm oğluna,Allah yardımcın olsun, ne kutsal şeymiş bu annelik..
ben de anlam veremiyorum bu ultrason cihazlarına her gittiğimde bebek biraz daha büyümüş oluyor ama haftası 1-2 gün de olsa gittikçe geriye gidiyor dalga mı geçiyor ne:26:
geçmiş olsun cnm oğluna,Allah yardımcın olsun, ne kutsal şeymiş bu annelik..
ben de anlam veremiyorum bu ultrason cihazlarına her gittiğimde bebek biraz daha büyümüş oluyor ama haftası 1-2 gün de olsa gittikçe geriye gidiyor dalga mı geçiyor ne:26:
günaydın kızlar...2 gündür hastanedeyim ama doğum için değil..oğlum bademcik iltihabından 2 gündür serum alıyor bugün çıkıyoruz inşallah..iyi kuzum çok şükür..gelmişken muayne olayım dedim bebşim 37. haftada 3130g..tombiğim benim yaaa,abisinin telaşından ona sıra gelmedi hiç...,doğuma da 2 hafta var sözde ama hiç doğuracak güç yok bende 2 gündür doğru düzgün uyyamadım,hastane beni boğuyor
her zaman nisanın 10-14 arası çıkan bdt,dün 18'i çıktı anlamadım acaba neden yani,halbuki son adetim haziranın 30'u başlarında doğum yapmam lazım benim dimi..zaten ultrason cihazına pek itimadım yok bu defa bebek 3130g 'sa eğer doğuma nasıl 3 hafta kalıyor bu çocuk kaç kilo doğck anammm
Petuş'um sonunda sende doğurdun heee,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,geçmş olsun bebeim
günaydın annecikler...doğum sonrasına prova yapıyorum sanırım yarasalar gibi gece hep ayaktayım
bende dün sizi göremiyince yol arkadaşım beni yarı yolda bıraktı sandımbabişinede bi maşallah saglıkla gelirler hepsi inşallah
bende aynen sizin gibi gece hiç uyuyamıyorum dün biraz ütü yaptım gece hertarafım agrıdı sonunda hastane çantalarımızı hazırladım iki çanta oldu bi kızıma bide banatebrik ediyom kendimi sonunda yaptım oda annemin sayesinde yoksa daha bana göre erken bi temizlik kaldı oda bu yagmurda boşu boşuna yapacaz ama haftaya göndereyim halılarıda başlıyayım artık yavaş yavaş
Günaydın kızlarrr
bugün öğleden sonra kont var bakalım
ne diyecek dr sezeryan olursada gün alcaz artık
dua edin bize hayırlısı nasılsa öyle olsun inş.
Günaydın kızlarrr
bugün öğleden sonra kont var bakalım
ne diyecek dr sezeryan olursada gün alcaz artık
dua edin bize hayırlısı nasılsa öyle olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?