2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba kızlar, ben geçen hafta kontrole gitmistim yani 36+6 idi ve doktor bebegimin 2600kg oldugunu soyledi ve biraz zayıf buldu ama bebegin saglıgı yerinde kilo cok onemli degil hem kolay dogurursun da dedi. simdiye kadar kilosu hep iyi gidiyodu ama son kontrolde az kilo almıs benim yine de canım sıkıldı. ben totalde 12 kilo aldım yani faydasız seyleri cok yememeye calısıyorum ama onun dısında beslenmeme dikkat ediyorum. sizlerin 36. haftada kilosu nasıldı? suanda 37+5teyim doguma kadar hic degilse 3kg. ı bulur diye umuyorum

canım ben de dün gittim daha..
36+3'te yani.. bebeğim 2700 gr..
bana da az geldi ama dr iyi olduğunu söyledi..
dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması..
daha vakit var inşallh 3 kiloyu geçerler

amin canım inşallah..
senin haftan de gelmiş artık bekleme doğur gitsin
ben 38 haftayı bi göreyim başlayacam günde 5 tane hurma yemeye doğurana kadar da yüüryüş

ah canım nerde bende istiyorum ama
kızımın keyfi yerinde galiba hiç niyeti
yok günde 6-7tane yiyorum hurma yaklaşık 1 haftadır
kasılmalarım var ama çok şiddetli değil
yürüyüşte yapıyorum ama en fazla 1 saat sonra
pert merdiven inip çıkıyorum yok bana mısın demiyor
ne olcak bilmiyorum her gece acabamı diye uyanıyorum
bekliyorum 1 haftadır böyle geçiyor

Selam kizlar dr dan geldim simdi.herseyimiz normal sukur.36+2 haftadayiz.kizm 3000 gr olms maasallah.nst ye baglandk.kalp atislarimz normal skinti yok sukur.dr 23 nisan gibi dedi doguma.tabi daha erken olmazsa.15 gun sonra gene cagirdi.

canım ben de dün gittim daha..
36+3'te yani.. bebeğim 2700 gr..
bana da az geldi ama dr iyi olduğunu söyledi..
dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması..
daha vakit var inşallh 3 kiloyu geçerler

yok ya ben bir haftadır pek bilgisayara oturmamıstım. simdi takip ettigim siteye baktım da 36. haftada 2500-2700gr arasıdır diyo. sanırım cok takılcak bisey yok saglıklı olsunda... hem zayıf bebek daha kolay toparlarmıs dogum sonrası diyo buyukler, yani hersey normal cnm panik yok :)

kızlaaar 12.30 itibariyle petuş doğum yaptı..
yağmur bebek de dünyaya geldi..
3 kg 48 cm bebekimiz
çok rahat bi ameliyatt geçirmiş

Yaaa hadi hayirli ugurlu olsun...demek petusta yagmurunu kucagina aldi..allah anali babali buyutsun ins

Merhaba arkadaslar oncelikle dogum yapan arkadaslari tebrik ederrimmm, darisi basimiza dun geç siddetli bas agrisi ve mide bulantisiyla uyandim ve sabaha kadr istifra ettim . 2 ay once disarida yedigim tavuktan zehirlenmistim yine tavuk yuzundenold ama gunune baktim ve evde pisirdim bu sefer ;( soke oldum cok fenaydii sabah zor bulduk. Sabaholnca da doktora gittik allaha sukur bir sorun yok dedi doktor. Bebeek rtik buyudugu icin midem almayabilirmis normalmis. Bir de dun usuttum sanirim hepsi ust uste geldi ;( normal dogum isteyen biriydim ama artik o kadar fena oldum ki usrekl bisey cikiyor diye dedimm doktora alalim sezeryana ben artik fenalik gecircem ;( tabiii zamanini bekleyelim artik her an olablir dedi., gez toz iste. Ama nerdeee hal mi kaldi 2 ay yattiktan sonra bunyem alisik degil harekete cok zor geliyor. Ayyyy ne cok anlatmisim
Hepimiz insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimizaaa

Herkese merhabalar

dün bebişimle görüştük ama fazla uzun görüşemedik dr teyzesi gördü iyi dedi sorun yok o zaman
2600 olmuş bizim hatuncuk herşeyimizde iyimiş çok şükür

bende dün sizi göremiyince yol arkadaşım beni yarı yolda bıraktı sandım babişinede bi maşallah saglıkla gelirler hepsi inşallah

Gecmis olsun canm.gebelikte daha hashas oluyo sanki midesi insanin.bende bi keresinde kofte yedim hazir kasaptan alinmis ama evde mangalda pismis.ayy allahim 2 gun karin agrisindan olucektim.midem zaten berbattt.nane limon filan kaynattimda ole kendime geldm.tavsiye ederim

Geçmiş olsun cnm.

Bu arada benim bebek yatağı almam lazım.
Beşiği aldığımız mobilyacı yatağı yanlış yollamış. Sinirlendik bizde iptal ettik dedik biz alırız diye.
Şimdi beylikdüzü tarafında bebek yatağı bulabileceğim bi yer var mı?

Iyi aksamlar kizlar,
Bugun kontrolumuz vardi 37. Haftadayim Dr hersey iyi acilma felan yok dedi. Ama ultrasanda bakmadi iki haftaya bi gidiyorz Dr a ayda bi bakiyor ultrasanda.iki hafta once 2700 gr di. Simdi 3000 olmustur yada gecmistir die dusunuyorum. Ben bile iki haftada 3 Kilo almisim. Ve bahsetmistim benimki tup bebek die, Dr normal dogum bekliyorum sorunsuz gebelik gecirdin suanda hersey yolunda dedi. Hayirlisi bakalim nolcak. Ama artik dogsuunnn artik canimi cokkk acitiyoorr
Ve heran dogum icin hazir olmami ve sancilardan bahsetti nezaman hastaneye gidecegimi felan... Allah yardimcimiz olsun insallah..

BUGUN DOGUM YAPAN ARKADASLARA DA GECMIS OLSUN VE HAYIRLI OLSUN INSALLAH...

Saoll canim ben de deneyeyim nane limonu. Karnim henuz inmedi asagi, bebek resmen kaburgalarimda. İstahim da cok acik oldugu icin yiyiyorum ama yer yok iste hepsi resmen bogazima diziliyor. Karnim bir inse rahatlicam da yok daha da yukari cikiyor sankiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…