kızlaaar 12.30 itibariyle petuş doğum yaptı..
yağmur bebek de dünyaya geldi..
3 kg 48 cm bebekimiz
çok rahat bi ameliyatt geçirmiş
ohh ne güzel mşlh 2sinede
darısı başımıza
merhaba kızlar, ben geçen hafta kontrole gitmistim yani 36+6 idi ve doktor bebegimin 2600kg oldugunu soyledi ve biraz zayıf bulduama bebegin saglıgı yerinde kilo cok onemli degil hem kolay dogurursun da dedi. simdiye kadar kilosu hep iyi gidiyodu ama son kontrolde az kilo almıs benim yine de canım sıkıldı. ben totalde 12 kilo aldım yani faydasız seyleri cok yememeye calısıyorum ama onun dısında beslenmeme dikkat ediyorum. sizlerin 36. haftada kilosu nasıldı? suanda 37+5teyim doguma kadar hic degilse 3kg. ı bulur diye umuyorum
amin canım inşallah..
senin haftan de gelmiş artık bekleme doğur gitsin
ben 38 haftayı bi göreyim başlayacam günde 5 tane hurma yemeye doğurana kadar da yüüryüş
canım ben de dün gittim daha..
36+3'te yani.. bebeğim 2700 gr..
bana da az geldi ama dr iyi olduğunu söyledi..
dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması..
daha vakit var inşallh 3 kiloyu geçerler
kızlaaar 12.30 itibariyle petuş doğum yaptı..
yağmur bebek de dünyaya geldi..
3 kg 48 cm bebekimiz
çok rahat bi ameliyatt geçirmiş
Bayansu doğum yapmış olabilr mi ki
ne zamandır gelmiyo
Herkese merhabalar
dün bebişimle görüştük ama fazla uzun görüşemedik dr teyzesi gördü iyi dedi sorun yok o zaman
2600 olmuş bizim hatuncuk herşeyimizde iyimiş çok şükür
Merhaba arkadaslar oncelikle dogum yapan arkadaslari tebrik ederrimmm, darisi basimizadun geç siddetli bas agrisi ve mide bulantisiyla uyandim ve sabaha kadr istifra ettim . 2 ay once disarida yedigim tavuktan zehirlenmistim yine tavuk yuzundenold ama gunune baktim ve evde pisirdim bu sefer ;( soke oldum cok fenaydii sabah zor bulduk. Sabaholnca da doktora gittik allaha sukur bir sorun yok dedi doktor. Bebeek rtik buyudugu icin midem almayabilirmis normalmis. Bir de dun usuttum sanirim hepsi ust uste geldi ;( normal dogum isteyen biriydim ama artik o kadar fena oldum ki usrekl bisey cikiyor diye dedimm doktora alalim sezeryana ben artik fenalik gecircem ;( tabiii zamanini bekleyelim artik her an olablir dedi., gez toz iste. Ama nerdeee hal mi kaldi 2 ay yattiktan sonra bunyem alisik degil harekete cok zor geliyor. Ayyyy ne cok anlatmisim
Hepimiz insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimizaaa
Merhaba arkadaslar oncelikle dogum yapan arkadaslari tebrik ederrimmm, darisi basimizadun geç siddetli bas agrisi ve mide bulantisiyla uyandim ve sabaha kadr istifra ettim . 2 ay once disarida yedigim tavuktan zehirlenmistim yine tavuk yuzundenold ama gunune baktim ve evde pisirdim bu sefer ;( soke oldum cok fenaydii sabah zor bulduk. Sabaholnca da doktora gittik allaha sukur bir sorun yok dedi doktor. Bebeek rtik buyudugu icin midem almayabilirmis normalmis. Bir de dun usuttum sanirim hepsi ust uste geldi ;( normal dogum isteyen biriydim ama artik o kadar fena oldum ki usrekl bisey cikiyor diye dedimm doktora alalim sezeryana ben artik fenalik gecircem ;( tabiii zamanini bekleyelim artik her an olablir dedi., gez toz iste. Ama nerdeee hal mi kaldi 2 ay yattiktan sonra bunyem alisik degil harekete cok zor geliyor. Ayyyy ne cok anlatmisim
Hepimiz insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimizaaa
Gecmis olsun canm.gebelikte daha hashas oluyo sanki midesi insanin.bende bi keresinde kofte yedim hazir kasaptan alinmis ama evde mangalda pismis.ayy allahim 2 gun karin agrisindan olucektim.midem zaten berbattt.nane limon filan kaynattimda ole kendime geldm.tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?