2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
güle güle iyi günlerde kullanın canım
çok tşkrler canım

evet canım ben çok uzun zamandır araştırıyordum... kesinlikle vardır ankara da bi araştır canım memnun kalacagını dusunuyorum ben once netten baktım modeli begendım sonra detaylara girince ozellıklerı de hosuma gitti ama gormeden kumaşını falan kalitesini surusunu almak pek mantıklı gelmedıgı ıcın once bebe magazalarını aradım elinizde bu model bebek arabası var mı diye ona gore gittim bide yakından gorunce kuşkum kalmadı ayrıca kumaşıda cok kalıtelı duruyor tentesi falan ole adi degil.... ayrıca anakucagı da içinde anakucagını araba koltugu olarak da kullanabiliyorsun gercekten o fiyata cok iyi bir araba ...

arkadaşlar size ne şanslı olduğumu anlatayım.tam da doğuma 3 haftacık kala doğum ücretlerine zam geldi ve 750tl olan doğum ücreti 1000tl olmuş.harika değil mi!!!

Geçmiş olsun canım biz de aynı şeyi bekliyoruz çünkü bütün hastaneler Mart ayında zam yapıyorlarmış muhtemelen bizimki de yaptı buaralar. Eski fiyattan yapmak için pazarlık yapmayı planlıyoruz biz de...

pazarlık yaptırırlar mı dersin cnm?keşke öyle bir şansımız olsa...

arkadaşlar size ne şanslı olduğumu anlatayım.tam da doğuma 3 haftacık kala doğum ücretlerine zam geldi ve 750tl olan doğum ücreti 1000tl olmuş.harika değil mi!!!

cnm zaten şu özel hastanelerin bu masum durumu böyle bir ekonomik sektöre dönüştürmesi insanı sinir ediyor,ama biliyorlar tabi onlara muhtaç olduğumuzu ki bu devirde devlet hastanesine gidip doğum yapmak pek iç açıcı değil,duyduğuma göre yataklarda 2şer kişi yatırıyorlamış devlet hastanelerinde doğum sonrası.Eh ne diyelim bebişlerimizin canı sağolsun,hem onlar kısmetleriyle geliyorlar ya:):):)

ben oğlumu istanbul silivri devlet hastanesinde doğum yaptım.
gayet temiz ve rahat ortamda. bir yatakta iki kişinin yatma yalanlarına da inanmayın. herkes ayrı ve steril yataklarda yatıyordu.
bence devlet hastanelerini bu kadar aşağılamak hiç hoş bişey değil.
herkes özelde doğum yapacak değil ya.
şu an ki devlet yönetimi sayesinde devlet hastanelerindeki hizmet özel sektörden hiçte aşağıda değil, bilginize!

Son düzenleme:

özel hastanede doğum yapmayı düşünen biri olarak katılıyorum söylediklerinize..hatta bazı devlet hastanelerinin(doğum hastaneleri) şartları çoğu özel hastaneden çok daha iyi..ben baştan özel hastanede bi doktora gittim ve doktorumu çok sevdiğim için değiştirmek istemedim bu yüzden özel hastanede doğum yapıcam..ama bazen de düşünmüyor değilim hiç bir ücret ödemeden doğum yapma şansı varken niye birsürü para döküyoruz diye..ama dedim ya sadece doktorum için yani bu saatten sonra başkasına güvenemem..

ben de guvenemem devlet hastanelerine cnm bazilarinda oyle calisanlar var ki karsisindakini insan yerine koymuyor.hastanede insanin en bekledigi sey guleryuz ve sefkattir.sansa iyi birileri denk gelebilir ama boyle bir gunumde isimi sansa birakmak istemem dogrusu.insallah kismetiyle gelir bebeklerimiz...

Benimde senin gibi zam gelmişti hemen muhasebeye gidip durumu anlattım . Ben dokuz aydır bu ücret olduğu için geliyorum dedim , bana size bu ücreti ynsıtmayacağız , zaten iki haftanız kalmış dedi ben eski doğum ücretinden faydalanmıştım canım sende bir konuş istersen ...

günaydın kızlaarrr:)
uzun zamandır tlfndan girmk zorunda olduğum için pek paylaşımda bulunamıyorum ama hergün düzenli taklp ediyorum.
Bizde dün sezeryan günümüzü aldık..37+1 de kızım 3400 gr 49 cm..ve 3 nisanda sezeryan tarihimiz..genel anestezi isteen ve araştıran varsa öğrendiklerini benimle paylaşablrmi?
Lollypop cum seni geçtim bu arada canım 1 gün farkla:))

Gunka
yaş 32
sat 28 haziran
3 Nisan
Prenses
<ALMİLA> bebek 24 mart 2012'de sezeryan doğum ile 3.200g dünyaya geldi

Hikayemiz daha sonra:)
öptüm hepinizi

Tebriklerrrr, Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşşş darısı bizlere

Günaydın güzel anneler...

Gunka
yaş 32
sat 28 haziran
3 Nisan
Prenses
<ALMİLA> bebek 24 mart 2012'de sezeryan doğum ile 3.200g dünyaya geldi

Hikayemiz daha sonra:)
öptüm hepinizi

tebrik ederim canım.Ne güzel sağlıkla kavuşmuşsun bebişine.Darısı bizlere artık.

canım ben de sezeryan olacağım.İki farklı tanıdığımız anestezi doktoru da kombine anesteziyi öneriyorlar.Dünyada kabul gören bu kombine sistemi oluyormuş.Kombine dedikleri de spinal+epidural oluyormuş.Doktorlar eşimin arkadaşı,ben onlara güveniyorum ve öyle yaptıracağım.Hem ağrı daha az oluyormuş.Bize söylenen,anlatılan bu canım.

gizlar gizlar Bugün gittik bebik arabasını da aldık. 2-3 aydır bebek arabası araştırıyordum sonun da bunda karar kıldım.. bakın bakalım begenecekmisiniz ...
Eki Görüntüle 376891

güle güle kullan canım bende aynısının kırmızısını aldım ellazıgdan bizde pazarlık yaptık ama genede senden 25 tl pahallı almışız biz 500 tl ye aldık bende siyahını begendim ama kız bebek bide ikinci erkek bekliyordu demesinler diye kırmızı aldım

sanada günaydın canım ama ben kaldıramam gibi geliyo yarım uyuşmak hisetmek filan hiç yapamam gibi geliyo bide herkes korkutuyo yok ferç olursun yürüyemezsin filan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…