kızlar çarşamba günü doğum yaptım 3.065 kg doğdu kızım 50 cm.
bir gün küvezde kaldı solunum problemi yüzünden dün eve geldik. ama beni emmiyor ne yaptıysam işe yaramadı. aptamil veriyorum ama içim acıyor ya emzirmek istiyorum çok ama sütüm yok çok az geliyo acaba yeni diye mi ?
evet ya ne yapti acaba.bende merak ettim.dogumlari haber veren arkadas dilsah ti degilmi.nerdesin bacim kelebek dogurdumu:))kkelebekk ne yaptı acaba doğurdu mu, akşam yazdıklarını şimdi okudum da ben de heyecanlandım kızlarr...
allah anali babali buyutsun hayirli olsun canim.ins yaaa cok istiyorm normal dogum yapabilmeyi.simdilk bir aksilik gozukmuyo ama bakicaz.hayirlisi...NORMAL DOGURUN KIZLAR LUTFEN carsamba sabah dogum yaptim yusufum 3500 kh 48 cm dunxaxa geldik ama cektiklerim dusman basina spinal oldum
canim cokmu yurudun.ben gunde yarim saat yuruyorm iyi oluyo.cook yuruyunce tabi bende fena oluyorm.hele bigun alsveris merkezinde cok yurudm magazalara vs baktim.allahim o gece doguracagim sandim.o kadar kotuydum yaneee....bugün 40. haftamızın ilk günü..dün baya yürüdüm 4 saat hiç oturmadım ama yinede doğuramadım..demekki neymiş yürüyünce bel ağrısı ve kasılmadan başka bişi olmuyormuş..ayağımın üstüne basamıyordum akşam ama o acıyı çektiğimle kaldım yürümicem bi daha
kızlar çarşamba günü doğum yaptım 3.065 kg doğdu kızım 50 cm.
bir gün küvezde kaldı solunum problemi yüzünden dün eve geldik. ama beni emmiyor ne yaptıysam işe yaramadı. aptamil veriyorum ama içim acıyor ya emzirmek istiyorum çok ama sütüm yok çok az geliyo acaba yeni diye mi ?
NORMAL DOGURUN KIZLAR LUTFEN carsamba sabah dogum yaptim yusufum 3500 kh 48 cm dunxaxa geldik ama cektiklerim dusman basina spinal oldum
maaşallah kuzuya ne kadar güzel,allah bağışlasın..
çok teşekkur ederiz kızlar:)çok tatlı bi bebek maşallah, Allah analı babalı büyütsün...
sevdacımmmmaşallah bebeğine vee sana
geçmiş olsun balım,hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş..bende normal yoldan gelmesini bekliyorum işte, seni çoook çook öpüyorum
sevdaaaaa
bu ne böyleeeee...ayyyy maşallahhhhhh
allah nazarlardan saklasın çook güzel yaaaa
öp benim için annesi erva'yı
canim cokmu yurudun.ben gunde yarim saat yuruyorm iyi oluyo.cook yuruyunce tabi bende fena oluyorm.hele bigun alsveris merkezinde cok yurudm magazalara vs baktim.allahim o gece doguracagim sandim.o kadar kotuydum yaneee....
az kalmış sanada son 1 hafta de gitsin beklıyorum güzel haberlerını bende seni çook öptüm canım
çok teşekkur ederiz teyzesi :26::26:
merhaba arkadaşlar dr dan geliyorum çatım darmış 40 haftamı doldurmayı bekleeyeceğim o zamana kadar sancı olmazsa 20 nisanda sezeryana alacakmış dr. size de çatın dar falan dedi mi drunuz
sağol bebeğim yaaa,elbet birgün doğuracağım bu böyle yarım kalmayacakkkkk
Ben güvenmiyorum artık doktorlara,sezeryan için bahane yaratıyorlar
merhaba arkadaşlar dr dan geliyorum çatım darmış 40 haftamı doldurmayı bekleeyeceğim o zamana kadar sancı olmazsa 20 nisanda sezeryana alacakmış dr. size de çatın dar falan dedi mi drunuz
ben 40 ı geçerse yapıcak bişi yok diye düşünüyordum ama dün bi link vermişlerdi tam hatırlayamadım onu okuyunca 42 ye kadar yolu var diye düşündüm normal doğum için kısmet bakalım inş o kadar bekletmezlerde merak içinde dert etmemiş oluruz
bim e gideyim dedim kesme tahtası varmış cam kapıya cıktım kustum gene geri geldi sanki 2 gündür midem çok beter üstüm başım battı çocuklar gibi arabada battıbi makina camaşır çıktı attım makinaya pardüsümde yok üstüme olan şalımda battı üffff yemege gidecektik kızımla
benım buyuk kızımda 42. haftaya kadar bekleıdm normal olucak dıye çok diettım doktorumu son gunler değiştim devlette yapmıyolar kolay kolay sezeryan dıye devletı seçtim doktor ıkı gun aralıklarla baktı nişan gelmesıne ragmen açıklık yok çatı çok dar bebek kılolu , suni sancı verırısem çok sancı çekersın çokta keserım alttan demişti ve daha bekleyemeız bebek zehırlenır gunun tamamlandı demişti
şimdi dıyorum azıcık daha bekelseydım eblkıde sancım gelıcektı ama tehlıkeye atmak ıstemedım çok zor olmuştu bebeğim
yani hepsıne guven olmuyor ASllah ahkında hayırlı olan enyse onu evrsın canım
neden acaba,bende kustum die hastaneye gitmiştim ilkinde 3cm açılmam vardı belki açılman varsa ondan oluyordur:44:
bim e gideyim dedim kesme tahtası varmış cam kapıya cıktım kustum gene geri geldi sanki 2 gündür midem çok beter üstüm başım battı çocuklar gibi arabada battıbi makina camaşır çıktı attım makinaya pardüsümde yok üstüme olan şalımda battı üffff yemege gidecektik kızımla
lovacım bebeğinin adını senin yaşını sat ve bdt verirsen listeye yazıcam
korkutma beni ama midem çok beter bişeyde yemek istemiyorum ve alt tarafım kasıklarım cidi bişekilde agrıyo ama diger kızımda sancı çekmiştim 9 saat öyle sancı gibi bişey yok karnımda onda ilk karnıma agrı girmişti bagırsakları bozmuş gibi karnımda halen aynı yerinde duruyo aşagıda degil
ay evet bende alsam o camdan güzel gibi duruyo diyodum ama almadım kalmamıştır belkide
neden miden bulandıki gerçi benimde bazen geliyo ama kusmuyorum demekki midene yediğinmi dokundu acaba
Bayansu bu bahsettigin Liste nerde canim?? Telden giriyorum bu yuzdenmi goremiyorum acaba??
evet bende çok begenmiştim cam saglıklıda ama şimdi giyecek bişeyimde yok ki gideyimya midemin bulantısı normalde tutamamam normal degil arabanın kapısını bile acamadım komple üzerime geldi arabada battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?