kızlar çarşamba günü doğum yaptım 3.065 kg doğdu kızım 50 cm.
bir gün küvezde kaldı solunum problemi yüzünden dün eve geldik. ama beni emmiyor ne yaptıysam işe yaramadı. aptamil veriyorum ama içim acıyor ya emzirmek istiyorum çok ama sütüm yok çok az geliyo acaba yeni diye mi ?
Zaman geçmek bilmiyor ve sanırım gitgide ağırlaşıyoruz :) bebeğimin esyalarını koklaya koklaya bitirdim dalin kokusunu13 nisan kontrolüm bakalım ne dicek daha hiç allttan bakmadı nasıl oluor ark acı vs oluyormu herkesi doktoru haftada bir cagırıo sanırım benmki 20 günde bir ndn bilmiorum
bim e gideyim dedim kesme tahtası varmış cam kapıya cıktım kustum gene geri geldi sanki 2 gündür midem çok beter üstüm başım battı çocuklar gibi arabada battıbi makina camaşır çıktı attım makinaya pardüsümde yok üstüme olan şalımda battı üffff yemege gidecektik kızımla
ayy canım yaa çok kötü oluyo dimi... benim de bu aralar midem bulanıyo kuscam die ödüm patlıyo...
kızlar 11 nisan çarşamba günü sabah 8 de epidural sezeryan olucam. çok heyecanlıyım. normal olmasını çok istedim ama malesef plasentamız aşağıda kalma konusunda diretti. mecburen sezeryan
kızlarrrr listeye kimseyi ekleyemiyorum grafik limitini aşmışız..nolcekk şimdi
oo senin saatide belli allah yardımcın olsun bana saat vermedi daha pazartesi verir belki konturole gidince benimde son 14 günbiraz tırsıyom galiba:18:
kızlarr sabah sormuştum ama cevap veren olmadı... benim gibi doğumdan önce sütü gelen var mıı?
kızlarr sabah sormuştum ama cevap veren olmadı... benim gibi doğumdan önce sütü gelen var mıı?
pazartesi tekrar görmek istedi beni. ama ameliyathaneye bile yazdırdı beni. sabah 7 de hazır bulun 8 de başlıcaz dedi. hiç stres yapma güle oynaya müzik dinleyerek doğum yapıcaz bebeğini hemen kucağına alacaksın dedi.
bugünden kan tahlilleri yapıldı.
çok heyecanlı ve stres doluyum.
rabbim seninde yardımcın olsun canım bebeğini sağ salim kucagına al inşallah.
gebeliğin başında çok kustum ama hiç böyle olmamıştı bi an nefesin kesiliyo sandım düşün yani okadar şimdi iyiyim çok şükür
canım ne kadar geldi benim bir kere bir damla şeklinde geldi dahada görmedim oda 2 ay filan önceydi
Amin canım senin nasıl olacak genelmi
canım ne kadar geldi benim bir kere bir damla şeklinde geldi dahada görmedim oda 2 ay filan önceydi
az geldi ya bnm tahminim 2-3 damladır. 50 kurş büyüklüğünde beyazdı sütyenimn süngeri.
bnm braz geldi canım. damla ama. bazen sütenimn içi beyaz oluyo ama çok deil damla gbi.
bence mart anneleriyle nisan annelerini ayıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?