2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

allah yardimcin olsun canim insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin

ayyy canim ins kolayca bir dogum yAparsin.allah yardimci olsun benimde kasiklarimda bir agri var biraz once oldu ama gecti.yalanci dogum sancilari heralde

selam kızlar giremiyorum pazartesi saat 09:00 da kızım miray 3150 gr olarak spinal sezeryanla dünyaya geldi.ayrıntıları yazarım

Allah yardımcın olsun..

sizin ilk kızınız kaçyaşında küçük galiba benimki kocaman oldu 1.sınıfa gidiyo genede aldıgım kıyafetleri çok kıskanıyo sepet beşik aldık kutuda duruyo halen kurdurmadım aldıklarımın çogunu saklıyorum denk gelip görünce çok bozuluyo benim aradan çok sene gecti pekte aklımızda yoktu ikinci bi çocuk herşeyi atmışım biki parça örgü var yani düşün bebek arabasından küvetine anakucagına kadar dagıtmıştım şimdi hepsi yeniden alındı bize çok yansıtmıyodu başlarda öğretmenine anlatmış şimdi bizede söylüyo yeter aldınız diyeşimdiden böyle dogunca ne yapar bilmiyorum dün bebegin sepetini benim odama kurun ben sizle yatmıyorumki oda yatsın dedi ve gece 3 kişi uyuduk koca göbekle nasıl yatım gel bana sor heryerim agrıyo

hı bu arada günün ilk günaydınını vereyim kural bozulmasın biraz geciktim kızla uyuyunca nasıl uyudugumu anlamadım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gözün aydın canım, Allah ailenize uzun ömürler versin, sezeryan doğum mu yapmıştın, kaçıncı haftada doğum yaptın

çok sağol canım spinal sezeryan oldum ben 39. haftada herşey guzeldı başağrısı dışında

senin kızın kaç yaşında bılmıyorum ama benım kız 2 yaşında ve sureklı bebekle ılgınelmek istıyo ben emzırııken oda gelıyo zaten emzıgı ağzında görunce hemen ıstıyo benden kendı pek dokunamıyo :) ama çok huyu değişti ve çok zor oluyo küçüğümün zararı yok allahtan melek gıbı şimdilik:) ama ıkı evlat sahıbı olmakta ay rı bı lezzetmiş yorgunluğa rağmen şükredıyor um ben sanada kolay gelsın canım

selam kızlar giremiyorum pazartesi saat 09:00 da kızım miray 3150 gr olarak spinal sezeryanla dünyaya geldi.ayrıntıları yazarım

Allah hayırlı evlat etsın canım gözünüz aydın

hı bu arada günün ilk günaydınını vereyim kural bozulmasın biraz geciktim kızla uyuyunca nasıl uyudugumu anlamadım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnn

artık kızlar demeye başlamışsın bakıyorumda :)

artık hakikaten zor yatmak ya geceleri uyanmayan ben, sabah olmş gibi geliyo saat 3 te çok uyandım çok uyumuşum gibi geldi meğer tuvaletim gelmiş ondanmış ama yataktan kalkması çookkk zor ya

kasıklarım yatakta dönereken resmen ayrılıyor sanıyorum eşim artık dayan son 14 diyo ama o bile gözümde büyüyor seninde bugün son iş günün degilmi

bugün benimde son iş günüm pazartesi raporumu verip ayrılacağım veda etmeye geldim artık dayanamıyorum karnım iyice indi aşağıya haftaya cumartesi annem gelecek gelmeden çıkmasa bu bebek dua edin ne olur

kasıklarım yatakta dönereken resmen ayrılıyor sanıyorum eşim artık dayan son 14 diyo ama o bile gözümde büyüyor seninde bugün son iş günün degilmi

yok canım ya yarında çalışıyoruz biz ama sorun etmiyorum son günler sonuçta
benim kasıktan ziyade karnım çok rahatsız oluyor dönerken

evet senin tarih belli bak 14 güncük kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…