ağrıdan kıvranmalarım geçti sanırım duş işe yaradı
teyzelerm annem ve kayınvalidem tarafından onaylandı doğumum başlamış
sancım artınca hastaneye gitme kararı aldık
erkek çocugunun agrısı ara ara olurmuş bu gece doğurabilirm hayırlısı dua edin
haha bende yurtdisindayim burda duydum bugün.. buzluk isini bilmiyordum onuda senden ögrendim..
hangi ülkedesin özel olmazsa??
canim guney afrikadayim dunya kupasi olmustu 2010 da hatirlarsan
sen peki hangI ulkedesin ASUCUM
cumartesi sabah 8 de hastanede olup sipinal sezeryanla bebeğimle buluşacağım...heyecan panik stres heyecan herşey var yanii..:126:
kkelebek hadi hayırlısı canım inşallah kolayca kurtulursun...Allah yardımcın olsun.
Bende de sancı değil ama inanılmaz kasılmalar oluyo ara ara böyle taş kesiliyo karnım hareket edemiyorum.
Bu arada sanırım 2.prensesi gelecek anneler oldukça çok nisan annelerinde...Durumlar nasıl kızlar kıskançlık var mı?Bizim ki alıyo ağzına emziği bebeğin beşiğine falan yatıyo :)) daha gelmeden böle düşünün artık
Gözün aydın canım, Allah ailenize uzun ömürler versin, sezeryan doğum mu yapmıştın, kaçıncı haftada doğum yaptın
kkelebek hadi hayırlısı canım inşallah kolayca kurtulursun...Allah yardımcın olsun.
Bende de sancı değil ama inanılmaz kasılmalar oluyo ara ara böyle taş kesiliyo karnım hareket edemiyorum.
Bu arada sanırım 2.prensesi gelecek anneler oldukça çok nisan annelerinde...Durumlar nasıl kızlar kıskançlık var mı?Bizim ki alıyo ağzına emziği bebeğin beşiğine falan yatıyo :)) daha gelmeden böle düşünün artık
selam kızlar giremiyorum pazartesi saat 09:00 da kızım miray 3150 gr olarak spinal sezeryanla dünyaya geldi.ayrıntıları yazarım
selam kızlar giremiyorum pazartesi saat 09:00 da kızım miray 3150 gr olarak spinal sezeryanla dünyaya geldi.ayrıntıları yazarım
hı bu arada günün ilk günaydınını vereyim kural bozulmasın biraz geciktim kızla uyuyunca nasıl uyudugumu anlamadım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnn
artık kızlar demeye başlamışsın bakıyorumda :)
artık hakikaten zor yatmak ya geceleri uyanmayan ben, sabah olmş gibi geliyo saat 3 te çok uyandım çok uyumuşum gibi geldi meğer tuvaletim gelmiş ondanmış ama yataktan kalkması çookkk zor ya
kasıklarım yatakta dönereken resmen ayrılıyor sanıyorum eşim artık dayan son 14 diyo ama o bile gözümde büyüyor seninde bugün son iş günün degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?