sanırım ayakta fazla kalınca yada çok hareket edince bebek baya bi aşağıya düşüyo ve baskı yapıyo.
ama zaten son günlerimiz her an başlayabilir de doğum.
benim dün kontrolüm vardı dr pazartesi sabahtan hastaneye hazırlıklı gel dedi ne olur ne olmaz diye.
çünkü pazatesi tam 40 haftamız doluyo.
Merhabalar,
Göğüsleri emzirmeye hazırlamak için bişi yapıyor musunuz ? Ben arkadaş tavsiyesi üzerine 2-3 haftadır evicap E vitamini tabletini delip içindeki jelimsi sıvıyı sürüyorum. Bir de arada kolonya sıkıyorum, Ayşe Öner seminerinde söylemişti meme uçlarını kuvvetlendiriyormuş.
Lansinosh da aldım bu hafta onu da sürmeye başladım.
Biraz takıntı yaptım sanırsam bu konuyu :)
NORMAL DOGURUN KIZLAR LUTFEN carsamba sabah dogum yaptim yusufum 3500 kh 48 cm dunxaxa geldik ama cektiklerim dusman basina spinal oldum
kızlar pazartesi allah kısmet ederse doğuma gircem bugün tam eczaneden hasta bezi alcakken eczacı gerek yok diyip bıraktırttı.lazım oluyo mu hastanede koyarlkar mı orkid gece al dedi onu aldım ben de
merhaba güzel annaler, çok oldu buraya yazmayalı umarım herkesler iyidir bebeğim doğdu haberı gelmiş size ıkı haftalık olduk
emip uyuyoruz usluyuz şimdlik azıcık sarılık azıcıkda ga sorunumuz var
benim dikişler bıraz daha ıyı çok şukur so kl tarafta yanma oluyor bazen okadar herşeyım çok guzeldi
hepinize kolay doğmlar dılıyorum
kk bayansu mavilim mavilef, ismni sayamadıklarım hepınızi çok optum sizi takıp edıyorum bundan sonra:)
tuvaletm varmış gibi bi his var tuvalete çıksam rahatlayacakmşm gibi
doğum sncısı böle mi olur daha önce adet sancısı da çekmedm hiç bilmiom doğum başlıo mu noluo
bende az işten bile artık sancı olmaya başladı..
ya bende anlamadım niye hazırlıklı gel dedi.
sancım başlamadan neden geleyim dedim ama o yinede gel olmazsa bi müayene ederim dedi.
sanırım suni sancı vermek istiyo yani çevremdekiler öyle diyo ve gitme diyorlar sancın başlamadan, suyunu patlatırlar suni sancı verip doğum yaptırırlar vs
ne yapacağımı şaşırdım
kkelebek hadi hayırlısı canım inşallah kolayca kurtulursun...Allah yardımcın olsun.
Bende de sancı değil ama inanılmaz kasılmalar oluyo ara ara böyle taş kesiliyo karnım hareket edemiyorum.
Bu arada sanırım 2.prensesi gelecek anneler oldukça çok nisan annelerinde...Durumlar nasıl kızlar kıskançlık var mı?Bizim ki alıyo ağzına emziği bebeğin beşiğine falan yatıyo :)) daha gelmeden böle düşünün artık
selam kızlar giremiyorum pazartesi saat 09:00 da kızım miray 3150 gr olarak spinal sezeryanla dünyaya geldi.ayrıntıları yazarım
kızlar çarşamba günü doğum yaptım 3.065 kg doğdu kızım 50 cm.
bir gün küvezde kaldı solunum problemi yüzünden dün eve geldik. ama beni emmiyor ne yaptıysam işe yaramadı. aptamil veriyorum ama içim acıyor ya emzirmek istiyorum çok ama sütüm yok çok az geliyo acaba yeni diye mi ?
kızlar pazartesi allah kısmet ederse doğuma gircem bugün tam eczaneden hasta bezi alcakken eczacı gerek yok diyip bıraktırttı.lazım oluyo mu hastanede koyarlkar mı orkid gece al dedi onu aldım ben de
kızlar çarşamba günü doğum yaptım 3.065 kg doğdu kızım 50 cm.
bir gün küvezde kaldı solunum problemi yüzünden dün eve geldik. ama beni emmiyor ne yaptıysam işe yaramadı. aptamil veriyorum ama içim acıyor ya emzirmek istiyorum çok ama sütüm yok çok az geliyo acaba yeni diye mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?