2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaslar meraba bende nisan annesiolucamama bi sıkıntım var tansiyon bebegiminkafası asagıda ama doktor nasıl doğum yapacağımhakkında kesin bişey demiyor her kontrole gittiğimde 15 e 10 yada 14 e 10cıkıyor 2 kere hastande yattım carsambakontrolum vardı tansıyon 15 10 cıktı tahlıl yaptı nts ye soktu iii çıktı ama takıp için yatırım dedi ben yatmadımevde takip istedim tansionum 14 e 9 cıkıor ikigün takip et cuma gel demişti gene tahlılyapalım ona göre demiştiama acıl işi çıkmış bugun kntrolumvardı artık pazartesiye kldıbu durumda olup sezeryan olacak flan varmı destek lütfen

ben de çok ayakta kalınca, temizlik filan yapıp da belimi zorlayınca gece çok ağrı hissediyorum, doğum sancısını da bilmediğim için baya korkuyorum ama sabaha geçmiş oluyo genelde, artık anlıyorum neyse ki...

NORMAL DOGURUN KIZLAR LUTFEN carsamba sabah dogum yaptim yusufum 3500 kh 48 cm dunxaxa geldik ama cektiklerim dusman basina spinal oldum

doktorum bana badem yağı ve zeytin yağı ile masaj yap dedi, ben de çatlaklar için kullandığım yağdan sürüyorum şimdilik... Bu arada şimdiden sütü gelen var mı benim gibi?...

kkelebekk ne yaptı acaba doğurdu mu, akşam yazdıklarını şimdi okudum da ben de heyecanlandım kızlarr...

kızlar bence sezeryan yapın ben çok rahat geçirdim çok kolaydı.kesinlikle tavsiye ediyorum tam bayılın sezeryanda. normalden çok daha kolay.

kızlar pazartesi allah kısmet ederse doğuma gircem bugün tam eczaneden hasta bezi alcakken eczacı gerek yok diyip bıraktırttı.lazım oluyo mu hastanede koyarlkar mı orkid gece al dedi onu aldım ben de

kızlar pazartesi allah kısmet ederse doğuma gircem bugün tam eczaneden hasta bezi alcakken eczacı gerek yok diyip bıraktırttı.lazım oluyo mu hastanede koyarlkar mı orkid gece al dedi onu aldım ben de

ben de alacaktım ama hastaneden veriyorlar alma dediler, kotex gece aldım hatırladığım kadarıyla o baya büyüktü...

selam bayanlar, ne güzel doğumlar başladı artık darısı başımıza:)) bu arada sezaryan tarihi belli olan arkadaşlara hayırlı doğumlar inşallah hemen ayağa kalkıp bebişleriyle güzelce ilgilenebilirler, doğum yapan arkadaşlar inşallah bebişlerinizle bol sütlü gazsız güzel günler geçirirsiniz, şu an doğumda olan var mı bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun, ben her gün oğlum hayırlısyla gel artık yeter diyorum, ama bizimkinde tık yok:)) 38 de yarın bitiyor, haftaya cuma kontrolumuz var eğer ozamana kadar doğmazsa sanırım suni sancı için bi tarih alıcaz sanırım doktordan :\ oğluş kendi gelsede sevindirse bizi çok özledim valla:)

sevdacımmmmaşallah bebeğine vee sana
geçmiş olsun balım,hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş..bende normal yoldan gelmesini bekliyorum işte, seni çoook çook öpüyorum

tuvaletm varmış gibi bi his var tuvalete çıksam rahatlayacakmşm gibi
doğum sncısı böle mi olur daha önce adet sancısı da çekmedm hiç bilmiom doğum başlıo mu noluo

o dediğin bende 2 haftadır oluyo canım hala doğramadım

günün dolmadan suni sancı vermelerine izin verme canım,emin ol çok pişman olursun
senin sancın 5dk bir girerken suni sancı dakka başı girior ve çok yoruyor insanı..deneyimim var yani

benim ilk çocuum erkek,o şekilde kıskandığını yansıtmıyor..görünüşte kardeşini çok seviyor ve heycanla beklior..yediğinden banada yediriyor kardeşime gitsin die..açıp karnımı öpüyor sarılıyor..sevgisini gösteriyor ama kıskançlık görmedim doğunca ne yapar bilmem:44:

selam kızlar giremiyorum pazartesi saat 09:00 da kızım miray 3150 gr olarak spinal sezeryanla dünyaya geldi.ayrıntıları yazarım

canımmmm
geçmiş olsun..allah analı babalı büyütsün

işte benim minik kızım 5 günlük burda:)
ilk bebek fotosuda bizden galiba:)

Eki Görüntüle 384179

sevdaaaaa
bu ne böyleeeee...ayyyy maşallahhhhhh
allah nazarlardan saklasın çook güzel yaaaa
öp benim için annesi erva'yı

bugün 40. haftamızın ilk günü..dün baya yürüdüm 4 saat hiç oturmadım ama yinede doğuramadım..demekki neymiş yürüyünce bel ağrısı ve kasılmadan başka bişi olmuyormuş..ayağımın üstüne basamıyordum akşam ama o acıyı çektiğimle kaldım yürümicem bi daha

kızlar çarşamba günü doğum yaptım 3.065 kg doğdu kızım 50 cm.
bir gün küvezde kaldı solunum problemi yüzünden dün eve geldik. ama beni emmiyor ne yaptıysam işe yaramadı. aptamil veriyorum ama içim acıyor ya emzirmek istiyorum çok ama sütüm yok çok az geliyo acaba yeni diye mi ?

canım,geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün
emmesede sen sürekli emzirmeye çalış..benim oğlum hemen emmişti ondan yana bi tecrübem yok ama,okuduğum tecrübeli anneler biberona alışmasın die kaşıkla mama veriyorlar emmeye alışana kadar..kolay gelsin

Canım ben de Pazartesi doğuma giriyorum hayırlı doğumlar sana da... Ben hem hasta bezi hem orkid gece aldım. Hastaneden bir liste vermişlerdi getirilmesi gerekenler diye orada ped yazıyor. Tahminim hasta bezini kendileri verecekler hastane sonuçta orası ama ben yine de garantiye alayım istedim. Çünkü ilk gün ped kesinlikle yeterli olmuyormuş hemen sızıyormuş. Hastanenin kantininde yada çevrede eczanede falan olur zaten hemen aldırıverirsin gerekirse...

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün... Sütünü çıktığı kadar sağıp kaşıkla versen ne kadar süt alırsa o kadar iyi yavaş yavaş emmeye başlar ama biberona başlatma hemen memeyi tanımadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…