- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
sen elazığdasın sanırım bende malatyadayım
memleketimi çok özlediiiimmm![]()
elazığlımısın canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen elazığdasın sanırım bende malatyadayım
memleketimi çok özlediiiimmm![]()
Demin şu aptamilin muzlu pirinçlisinden yaptım üzerinde 6 kaşıkla yapın yazıyo ben ahsene 1 kaşıkla yaptım onu bile zorla yedi![]()
elazığlımısın canım ?
Ben epidural normal doğum yapmıştım hiçbir sorun yaşamadım
Yok canım ya balıkesirliyim görev nedeniyle burdayız ama sevmedim ben buraları bayramıda ailemizden uzak geçiriyoruz bunalıma girdim![]()
kolay degil canım aileden uzak zordur çıkıp gezin diyecemde hava çok kötü bizde halen çıkmadık arabayla bile olsa inbin teri sogur diye pek niyetim yok bu bayramda herkes bize gelsin diyorum bakalım caymazsam gene malatya daha gelişmiş elazıga göre eger merkezdeysen biz ayda bir geliriz malatya paraka bide sarı kurdele var merkezde oranın yemeklerine bayılır eşim siz ne zamandır malatyadasınız ?
canım biz 2 aydır burdayız nerdeyse malatya evet idare eder en aından avmler var malatya parkı biliyorumda sarı kurdeleyi bilmiyorum canım ben
sen elazığlı mısın
ii bayramlar ben ikiz annesiyim 3 ay oldu dogum yapalı sezeryan ama hala reg olmadım aranızda olmayna varmı? sütüm yetmediği için bebelak mama kullanıyoruz aptamik kabız yaprı bu birazdaha ii ben arada meyve püresi veriyorum robottan püre yapıyorum mama yapıp sulu oluyor 30 cc günlük yapıyorum sizler ek gıda veriyormusunuz 3. ay kontrolümüz var rota aşısı yaprırmıycam 140 tl biri 2 doz yapılıyormus çok pahalı önceden bu asımı varmış allaha emanetizolan varmı veya olmayan??
kıslar bebeklerımızle nıce bayramlara..ilk fotolar benden olsun .....hepınızı öpüyorum...
Canım patikleri nereden aldınız ben de istiyorum öyle birşeykıslar bebeklerımızle nıce bayramlara..ilk fotolar benden olsun .....hepınızı öpüyorum...