2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Demin şu aptamilin muzlu pirinçlisinden yaptım üzerinde 6 kaşıkla yapın yazıyo ben ahsene 1 kaşıkla yaptım onu bile zorla yedi :50:

ben doktorumuza mama kutusunun arkasında yazan miktar fazla değil mi dedim,ben de arada aptamil sütlü pirinçli veriyorum,onda da 5 kaşık yazıyor bir sefer4de,doktorumuz o mamaların avrupa halkına göre hazırlandığı ve onların fiziksel olarak bebeklerinin daha iri olduğunu ayrıca miltarı bebeğin kendinin belirlediğini söyledi.Ne kadar yerse o kadardır mama miktarı dedi,sakın zorlama bitirsin diye,mide genişleyince bu sefer tokluk hissi kayboluyormuş,yiye yiye de şişman oluyorlarmış büyüynce,bebekelr aslında doyup doymadıklarını bizden yiy bilirlermiş,annelerin bi kaşık daha diye diye neredeyse 8-10 kaşık zorla yedirmesi yanlışmış yani

Kızlar bayramınız mübarek olsun....RABBİM sevdiklerinizle en önemlisi de evlatlarınızla birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu ve birlikte nice bayramlar nasip etsin...:29::29:

Yok canım ya balıkesirliyim görev nedeniyle burdayız ama sevmedim ben buraları bayramıda ailemizden uzak geçiriyoruz bunalıma girdim:43:

kolay degil canım aileden uzak zordur çıkıp gezin diyecemde hava çok kötü bizde halen çıkmadık arabayla bile olsa inbin teri sogur diye pek niyetim yok bu bayramda herkes bize gelsin diyorum bakalım caymazsam gene malatya daha gelişmiş elazıga göre eger merkezdeysen biz ayda bir geliriz malatya paraka bide sarı kurdele var merkezde oranın yemeklerine bayılır eşim siz ne zamandır malatyadasınız ?

kolay degil canım aileden uzak zordur çıkıp gezin diyecemde hava çok kötü bizde halen çıkmadık arabayla bile olsa inbin teri sogur diye pek niyetim yok bu bayramda herkes bize gelsin diyorum bakalım caymazsam gene malatya daha gelişmiş elazıga göre eger merkezdeysen biz ayda bir geliriz malatya paraka bide sarı kurdele var merkezde oranın yemeklerine bayılır eşim siz ne zamandır malatyadasınız ?

canım biz 2 aydır burdayız nerdeyse malatya evet idare eder en aından avmler var malatya parkı biliyorumda sarı kurdeleyi bilmiyorum canım ben:25::25:
sen elazığlı mısın

canım biz 2 aydır burdayız nerdeyse malatya evet idare eder en aından avmler var malatya parkı biliyorumda sarı kurdeleyi bilmiyorum canım ben:25::25:
sen elazığlı mısın

evet canım bende eşimde elazığlıyız ailelerimizde burda alışırsın umarım

bayraminiz mübarek olsun kizlar... bebeklerimizin ilk kurban bayrami insallah güzel geciriyorsunuzdur.. bizim icin siran bi günden farki yok gurbet elde :( :( bugünlerimizide cok sükür, vatandan binlerce km uzakta olmak helede böyle özel günlerde cok zor oluyor..

ii bayramlar ben ikiz annesiyim 3 ay oldu dogum yapalı sezeryan ama hala reg olmadım aranızda olmayna varmı? sütüm yetmediği için bebelak mama kullanıyoruz aptamik kabız yaprı bu birazdaha ii ben arada meyve püresi veriyorum robottan püre yapıyorum mama yapıp sulu oluyor 30 cc günlük yapıyorum sizler ek gıda veriyormusunuz 3. ay kontrolümüz var rota aşısı yaprırmıycam 140 tl biri 2 doz yapılıyormus çok pahalı önceden bu asımı varmış allaha emanetizolan varmı veya olmayan??

ii bayramlar ben ikiz annesiyim 3 ay oldu dogum yapalı sezeryan ama hala reg olmadım aranızda olmayna varmı? sütüm yetmediği için bebelak mama kullanıyoruz aptamik kabız yaprı bu birazdaha ii ben arada meyve püresi veriyorum robottan püre yapıyorum mama yapıp sulu oluyor 30 cc günlük yapıyorum sizler ek gıda veriyormusunuz 3. ay kontrolümüz var rota aşısı yaprırmıycam 140 tl biri 2 doz yapılıyormus çok pahalı önceden bu asımı varmış allaha emanetizolan varmı veya olmayan??

iyi bayramlar canim,endiselenme normal olmamasi bazen bir yili bile bulabilir kisiden kisiye degisir.. bende bu hafta oldum dogumdan sonra ilk adetimi, bugun 6 ay oldu dogum yapali..simdi bende arasira mama ve ek gidalar veriyorum canim sütüm yetmiyor.. bende yaptirmadim rotavirus asisini..

slm kızlar herkese iyi bayramlar bugun ben ve oğlum için diğer gunlerden bi farklı yoktu evımızden hiç çıkamadık babamız ilgilendı kurban olaylarıyla yarın inşallah bayramın tadına varırız

biraz geç oldu ama yine de bayramınız mübarek olsun.Dün efenin hasılatı çok iyidi.Aslında verilen haşlıkların hepsi bahane böyle olunca insan daha çok mutlu oluyor oğlum seviliyor diye.çünkü sevilmese toplayamazdı diyorum.Canım oğlum seni çokkkk seviyorum.

kıslar bebeklerımızle nıce bayramlara..ilk fotolar benden olsun .....hepınızı öpüyorum...

Eklentiler

• $251020122849.webp
    $251020122849.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $251020122851.webp
    $251020122851.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $251020122853.webp
    $251020122853.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $251020122855.webp
    $251020122855.webp