benim ard arda oldu dogum oglum 3 aylikken kizima hamiile kaldigimi ogrendim aralari tam 1 yas zor oluo ama cok guzel Allah isteyen herkese nasip etsin
Maşallah ikiz gibi olmuşlar, Allah kolaylık versin ben bir taneyle zor uğraşıyorumbenim ard arda oldu dogum oglum 3 aylikken kizima hamiile kaldigimi ogrendim aralari tam 1 yas zor oluo ama cok guzel Allah isteyen herkese nasip etsin
aynı işte kumandayı çok sevıyo onu falan koyuyoruz yurumuyo yavaşça oturup öle alıyo kumandayı
d. gunune kadar yuruseler barı
ben ikisinedi oynatarak surekli onlerine ilgisini cekecek biseyler koyarak yedirmeye calisiom oglum tornavida tamirat aletlerinin hastasi onlari dokuom onune ole kandiriom kizimda muzikle falan yio 1 saatimi alio onlari yedirmek kayinvalidemke altli uztluyuz o kizimi yedrmeye calisio Allahtan gunde bi ogun bile yedirse ohhh dunyalar benim oluo oglum benden baska kimsede yemio yemek konusu beni cok bunaltio dedigin gibi genede cok sukur
ahsen gunde kac ogun yediriosun ve kizin kac kilo
sabah 9da kahvalti yapio12,30 da corba 3,5 ta yogurt veye muz 6da makarna veya pilav 8,30 da aptamili icip yatio gece 11 de uykusunda meme emio sabah 8 ekadar uyuo ondan sonra ayni seyler bidaha 10 kilo boyunu hatrlamiom canim
cok nadir canim firsat olmuoki zaten abisinden gece rahat emebilio yavrum ahsen emiomu
kacta yatio canim seninki ve kacta kalkio
resmi nerden koyuyosun ben telden giriom bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?