2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyy hatunlaa bak nekadarda sevıyola kocişlerini:66::66:
butun iş size bakıcak doğurmak gece uykusuz kalmak boşverın azıcık yapsınlar elelrine yapışmaz:D ne fgaddarım yaaa:64:

ay evet ben çok severim kocişimi bide böle görünce hiç kıyamıyom normaldede yardım etmeyi çok sever saolsun sadece hamileliğimde yaptığı şey değil tabi şimdi biraz daha özeniyo şimdi..eminim bebişim doğuncada çok faysadı olacak bana çünkü bizim burda ikimizden başka kimsemiz yok:59::59:

ayyy hatunlaa bak nekadarda sevıyola kocişlerini:66::66:
butun iş size bakıcak doğurmak gece uykusuz kalmak boşverın azıcık yapsınlar elelrine yapışmaz:D ne fgaddarım yaaa:64:

ay evet ben çok severim kocişimi bide böle görünce hiç kıyamıyom normaldede yardım etmeyi çok sever saolsun sadece hamileliğimde yaptığı şey değil tabi şimdi biraz daha özeniyo şimdi..eminim bebişim doğuncada çok faysadı olacak bana çünkü bizim burda ikimizden başka kimsemiz yok:59::59:

herkese merhaba :) bende 11+2 günlük hamişim... dün kontrolüme gittim 2 li tarama testimide oldummm hadi hayırlısııııııı :nazar:

iyi günler kızlaarr!!! ya benim bi sorunum var o da yüzüm..siz nasıl temizliyorsunuz şöyle pahalı organik kremlerden bahsetmiyorum da doğal yoldan yani :-)

valla canım 250 tl verdim dr murad mı ne ondan aldım hiç bir işe yaramadı. bencede en güzeli zaten doğal olanlar. birde cildin sorunluysa çokta düzelmesini bekleme. bende arada sodayla yıkıyorum tabi senin cilt tipine uygunmu bilemem.

sev tabi canım benim,
benımde burda kısmen kımsem yok şimdi bile gece sen bak üzerini açrsa dıyorum şakadan tamam yer değişelim dıyo hemen çok ilgilidir bebekken gazını ona bırakırdımn çıkaramıyorum sen hallet dıye:D
rabbim hepsine sağlık versin bizden ayrı koymasın :54:

sev tabi canım benim,
benımde burda kısmen kımsem yok şimdi bile gece sen bak üzerini açrsa dıyorum şakadan tamam yer değişelim dıyo hemen çok ilgilidir bebekken gazını ona bırakırdımn çıkaramıyorum sen hallet dıye:D
rabbim hepsine sağlık versin bizden ayrı koymasın :54:

Amiiinnnn..Allahım onları başımızdan eksik etmesin :nazar::nazar:

iyi günler kızlaarr!!! ya benim bi sorunum var o da yüzüm..siz nasıl temizliyorsunuz şöyle pahalı organik kremlerden bahsetmiyorum da doğal yoldan yani :-)

su sabun...sabunda el sabunu değil ama sebamed compack var ondan al günde 2 kere yıka ben bide tonik aldım alkolsüz GARNIER üzüm özlü e vitaminli çok hoşuma gidiyor kokusu fln çok doğal fiyatıda 7 tl fln:34:

valla canım 250 tl verdim dr murad mı ne ondan aldım hiç bir işe yaramadı. bencede en güzeli zaten doğal olanlar. birde cildin sorunluysa çokta düzelmesini bekleme. bende arada sodayla yıkıyorum tabi senin cilt tipine uygunmu bilemem.

ayy canım bana dr murad deme.dünya para verdim kadın çok müthiş falan dedi nasıl olduysa kandım.sadece suyla yıkasam bile ondan güzel oluyor cildim.çok pişman oldum çok.en güzeli doğal ürünler bencede..bende arada bal maskesi yapıp onla yıkıyorum

yaaa kızlarr kızım olursa ZEYNEP olucak inşallah adı ama kardeşimin adı da zeynep onun için yanına birini seçin uymazsa koymucam 2. ismi ama...

ZEYNEP===>ada,eda,ece,su,ela,naz,duru yada siz uydurun bişi ???????????:36::36:

erkek olursa da METE olucak ilk oğlumun adı da KAAN

Son düzenleme:
azra ben yüzümü iyce temizliyorum daha sonrada acıbadem kremim var benim cildime çok iyi geliyor onu sürüyorum çok ta memnunum

yok cildim sorunlu değil de temizleyici kullanırdım ben şimdi bi boşluğa düştüm yani.. sabun olarak dove zeytinyağlı vardı bende ama o da zararlıdır herhalde demi.tonik olarak gülsuyu aldım krem kullanmalı mı bilmiorum???sabun ve krem le ilgili düşünceleriniz???

yaaa kızlarr kızım olursa ZEYNEP olucak inşallah adı ama kardeşimin adı da zeynep onun için yanına birini seçin uymazsa koymucam 2. ismi ama...

ZEYNEP===>ada,eda,ece,su,ela,naz,duru yada siz uydurun bişi ???????????:36::36:

erkek olursa da METE olucak ilk oğlumun adı da KAAN

çokm u sevıyosun zeynep ismini bende bayılırım ama ailede oldugu için koyamam gıbı gelıyo
zeynep ela güzel uyumluda oluyo zeynebi koyanlar yanına berrayıda eklıyo benım kızda fatma berra
benim aklıma hiiiç isim gelmıyo nasıl bulucam bılmıyorum efsa hoşuma gıdıyodu onun anlamıda sihirbaz efsunlu demek dıye vazcaydım isim özuluyum ben ama kaanda mertte guzelll

Back
X