aynen ben ama benim extra bi de oğlum var uyandırıyor arada bir kahvaltısıydı çişiydi suyuydu fln bölük uyuyorum yane:97:evet yaa bide akşamda erken yatıyorum sabah kocişi yollayıp tekrar uyuyorum bu saat ediyo yeter artık kalkmam lazım demesem uyucam yani daha okadar uykucu oldum ya
bu kadar totoyu devirip yatmaya hiç kilo da almadım daha :))
hayır tabikide hayır...topiğin ilk annelerinden biri olarak ve sabısının daha cinsiyeti belli olmayan bi anne adayı olarak müsade etmem efendim buna ben...20 sinden sonra olcek...ilk benimki olcek..he he gerçi var dimi kesin bi prensimiz:))
tamam kankiii sen istemiosan daktır sölesede ben sana sonra sölerim cinsiyetini

bencede belli olur kimi dr lar söylüyorlar. ama bazılarıda garantici . emin olmadan söylemiyor. benimkide söylemez. tabi eşim dr u sıkıştırmazsa. her gittiğimizde cinsiyetini soruyor belki kadın kurtarmak için söyleyebilir.![]()
benim kociş gelmio hastaneye ben sıkıştırırım onun yerine doktoru...eşimde biraz büyüsün sıpam öle gelicem dio amann çalışsın o yeterki sonra gelirr
bi arkadaşımın eşi kahveye alışmış çalışmıyorda kız da 5 aylık hamilee adam eve gece geliomuş böyle değildi o aslında ama alışmış sanırım kız ağlaya ağlaya içimi ezdi dedim halime bin şükür eşim işkoliktir evine de çok bağlıdır maşallah

Son düzenleme: