2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
zeynep duru güzel bencede ama iki isim şartmı. sünnetmiş gerçi iki isim koymak ama ben hiç istemiyorum. böyle diye diye istenmeyen şey başıma gelmesinde tek isimden yanayım ve zeynep çok güzel bir isim.

olur mu canım ya görmedim :-) gülsuyu tonik diye düşündüm ben ama cildi de temizler mi yani sabun yerine??

tatlım benim annem bildim bileli gülsuyu ile temizler şiddetle bana da der gülsuyu kullan diye ama.. ben denedim.. gülsuyu ile temizledikten sonra tonikle sildim.. pamuk resmen lekeliydi.. bence derinlikli temizlemiyor..

bu arada hazır cilt temizleme durumuma bi çözüm bulamamşken isim konusuna da dalayım.. kız olursa ela istiyorum babası iki isimli olsun istiyor ikincisine de o karar verecek inşallah benim adım azra, ela da uyar die düşündüm ama bakalım ne olacak?

tatlım benim annem bildim bileli gülsuyu ile temizler şiddetle bana da der gülsuyu kullan diye ama.. ben denedim.. gülsuyu ile temizledikten sonra tonikle sildim.. pamuk resmen lekeliydi.. bence derinlikli temizlemiyor..

bence birgün önce tonik sonra gülsuyuyla silmeyi dene yine aynı şeyle karşılaşırsın :9:
sabunla da yıkasan üstüne tonikle temizlesen yine aynı şey

bu arada hazır cilt temizleme durumuma bi çözüm bulamamşken isim konusuna da dalayım.. kız olursa ela istiyorum babası iki isimli olsun istiyor ikincisine de o karar verecek inşallah benim adım azra, ela da uyar die düşündüm ama bakalım ne olacak?

bi arkadaşımın adı da azra kızının adınıda ayça koydu çok şeker oldular bencee:16:

ya kızlar bşe sormam lazım bizim babamız askerde 4 ayı kaldı görev yeri siirt pervariii. şimdi dün ben ona anlatıyorm hareket edıydu elleri filan hareketliydi kalp atısını duydum fılan heycanlı heycanlı anlatyorum hıc tepkı vermıyooo bende sınırlendım telı kapattım suratına tekrar aradı dedım sen hıc heycanlanmıyousun neden tepkı vermiyosun dedim oda heycanlanıyrm ama neblım cocuk nasıl hareket edıyo daha 11 haftalk dedi... acaba bendemı sorun var esımde mi???

bence birgün önce tonik sonra gülsuyuyla silmeyi dene yine aynı şeyle karşılaşırsın :9:
sabunla da yıkasan üstüne tonikle temizlesen yine aynı şey

katılmıyorum tatlım sana.. senelerdir aynı ürünü kullanırım hiç bahsettiğin gibi olmuyor.. hem ben diyorum ki.. sadece gülsuyu iyi temizlemiyor.. temizlemediğinin ispatı da tonikle üstünden geçersen pamuk hiç temizlememişsin gibi.. alkolsüz pek derin temizlenmiyor cilt galiba.. ama benim anlamadığım şimdi ben o ürünleri kullanmayayım mı..
hala devam ediyorum onları kullanmaya.. hamileyim diye onları kullanmamak hiç aklıma gelmemişti.. ne yapsam ki yaa:44:

zeynep duru güzel bencede ama iki isim şartmı. sünnetmiş gerçi iki isim koymak ama ben hiç istemiyorum. böyle diye diye istenmeyen şey başıma gelmesinde tek isimden yanayım ve zeynep çok güzel bir isim.

evet canım ama kardeşimin adını koyucam kızıma hangi zeynep diye karışmasın die diyorum yoksa eşimde katii tek isim istior bakalım ikna edebilirsem yanına 3-4 harfli bi isim düşüneriz:61:

ewet cnm gülsuyuda güzelll ieşim acemiliğini ıspartda yaptı gülsuyu getirmişti hamileliğimde kullanmadım ama dene bakalım işe yarar sanıyorum

aşkolsun canımya.aklıma gelmedi ismi öyle yazdım.hani sbaunsuz olmaz rahat edemem diyorsan diye yazdım.dalin bebek sabunu falan kullan diye..

evet bu bilgiler ışığında sadece gülsuyuna karar verdim :-) sebamed kompakt da aklımda kaldı bi düşüneyim .çok sağolun tüm cevap yazanlarrr

ayyy hatunlaa bak nekadarda sevıyola kocişlerini:66::66:
butun iş size bakıcak doğurmak gece uykusuz kalmak boşverın azıcık yapsınlar elelrine yapışmaz:D ne fgaddarım yaaa:64:
yoqqq kıyamam bebeme, o benim ilk göz ağrımm.

inş. kuzum benim bide çalışıyolar kıyamam :1:
sen artık gayet iyisin dimi bulantılar falan kalmADI mı hiç maşalahh yawruşum:nazar::nazar:
evet cnm çok şükür bin şükür bi her sbh bi öğüryom ama oda mide napsın 2 aydır alıştı o saatte o hareketleri yapmaya:)) onun dışında bulantı koku yorgunluk uyku vs kalmadı, dipçik gibi oldum öyleki dün akşam banyoya girmeden kocama kur bile yaptım ama sonra baktımki olay ciddileşiyor hemen kapıyı kitledim attım kendimi banyoya, çıktığımda sımıştı allahdan:)

iyi günler kızlaarr!!! ya benim bi sorunum var o da yüzüm..siz nasıl temizliyorsunuz şöyle pahalı organik kremlerden bahsetmiyorum da doğal yoldan yani :-)
çeşme suyu:)

yaaa kızlarr kızım olursa ZEYNEP olucak inşallah adı ama kardeşimin adı da zeynep onun için yanına birini seçin uymazsa koymucam 2. ismi ama...

ZEYNEP===>ada,eda,ece,su,ela,naz,duru yada siz uydurun bişi ???????????:36::36:

erkek olursa da METE olucak ilk oğlumun adı da KAAN
mete mi hıhh bende mete istiom..eşim istemio, ama niyeyese biz hiç kız ismi düşünmüyoz:53:
bendeeee annemi çoook özledim :59::59:
bende bende, en son martta görmüştüm ...kaç ay olmuş..7 ay..wayy bea yüreğe bak:))

ya kızlar bşe sormam lazım bizim babamız askerde 4 ayı kaldı görev yeri siirt pervariii. şimdi dün ben ona anlatıyorm hareket edıydu elleri filan hareketliydi kalp atısını duydum fılan heycanlı heycanlı anlatyorum hıc tepkı vermıyooo bende sınırlendım telı kapattım suratına tekrar aradı dedım sen hıc heycanlanmıyousun neden tepkı vermiyosun dedim oda heycanlanıyrm ama neblım cocuk nasıl hareket edıyo daha 11 haftalk dedi... acaba bendemı sorun var esımde mi???

canım babalık öyle hemen olmuyor benim eşim de benle birlikte gördü çocuk kafasını ayaklarını kaldırıyor falan öööle bakıo evde konuşuyorum iyi güzel falan hiç hissedemiyor yani..aman hem zaten avantaj bizde tekmelemeye başladığı zaman onlar ööle bakıcak biz ayy tekmeledi falan derken :-)

canım hiç moralini bozma.. ne bilsin adam.. hem şöyle düşün onu şu anda ilgilendiren tek şey hayatta kalmaktır herhalde.. 11 haftalık bebeğin hareket etmesini değil,, sağsalim kucağına almayı düşünüyordur.. bence biraz sabır.. bulunduğu yer siirt pervari.. anlayışlı ol canım benim.. sen de çok haklısın ama orada nasıl durumdalar hayal bile edemezsin.. eşimden biliyorum bende.. biraz kalpsizleşiyorlar mecburen orada.. yanına gelsin.. eskisi gibi olur herşey zamanla.. sıkma canını.. allah sabır versin bu arada sana.. allah kavuştursun sağlıcaklı inşallah..

zeynep ismine bayılırım... eski isimdir amma en güzelidir.. duru ismine gelince tek başına bile güzel bi isim.. ikisi bir arada muhteşem.. bazı ikinci isimler klişe oldu artık.. duru öyle değil ama..

benimde çok hoşuma gider duru bakalım cinsiyeti belli olunca karar verices artık:29:

Back
X