evet canim bendede oluyor ara ara.ama bir kac kez biraz yorucu isler yaptim o zaman epey bir agrimisti 2 gun filan.ama simdi iyiym cok sukur.sebebi rahim buyumesiymis diye duydum.korkulacak bir durum yok yani
evet cnm doktorum çok normal çok şiddetli de olur korkma rahim büyüyor bağlar geriliyor dedi..
amanın bu ne
herkese merhaba sevgili anneler... 2li testimi yaptırdım bebeğim gayet sağlıklı allaha şükür darısı yapmayanların başına...cinsiyetide belli oldu ablaları erkek olucak insallah..bende rus takvimi ve cin takvimi tuttu(ama ben yaşıma +1 ekledim çünkü marttan sonra doğduğum için öyle yazıyodu.bazı çin takvimlerinde bu uyarı yapılmıyor)göbeğimin altında kıllar yukarı doğruydu oda erkek demekmiş oda tuttu.yüzük testite erkek olduğuna işaret ediyordu. ayrıca bebeğim sağ taraftaydı.bunlar işin eğlencesi bir tarafa allah hayırlısını ve uzun ömürlüsünü versin hiç farketmez ama benim mutlu olduğum nokta adıyla hitap edicem.cicilerini alıp hergün koklayacam işte benim için önemli bu..
herkese merhaba sevgili anneler... 2li testimi yaptırdım bebeğim gayet sağlıklı allaha şükür darısı yapmayanların başına...cinsiyetide belli oldu ablaları erkek olucak insallah..bende rus takvimi ve cin takvimi tuttu(ama ben yaşıma +1 ekledim çünkü marttan sonra doğduğum için öyle yazıyodu.bazı çin takvimlerinde bu uyarı yapılmıyor)göbeğimin altında kıllar yukarı doğruydu oda erkek demekmiş oda tuttu.yüzük testite erkek olduğuna işaret ediyordu. ayrıca bebeğim sağ taraftaydı.bunlar işin eğlencesi bir tarafa allah hayırlısını ve uzun ömürlüsünü versin hiç farketmez ama benim mutlu olduğum nokta adıyla hitap edicem.cicilerini alıp hergün koklayacam işte benim için önemli bu..
gözünaydın hayırlısı olsun inşallah 2 li testteki fb hcg sonucun neydi 50 nin altı olunca erkek deniyorya tuttumu seninkide benimde 27,1 sonucum bakalım haftaya cmt randevum artık belli olur heralde
cnm bence dr unun tarihine uy,ben 12+4 de yaptırdım bide benimki 1hafta önden gidiyo nerdeyse yaptıramıcaktım..çünkü üst sınırdaydı yani boyu 1cm daha uzun olsa yaptıramıyodum :) yani o testi yapmak için boyunun belli sınırlar içinde olması gerekiyo..Merhaba kızlar...Ben mayıs annesi olacağım inşaallah.
Sizlerin çoğu ikili testi yaptırdığı için topice yazmak istedim.
Benim doktorum 11+2de ikili test için gelmemi istedi.Topicte böyle erken giden var mı ikili test için ?
Acaba 12.haftaya kadar beklesem mi yoksa doktorun dediği tarihte gitsem mi acaba ?
canim hayirli ugurlu olsun.benim ve esimin gonlundende erkek geciyo ama hayirlisi tabi.bir sey sorucam daha erken degilmi cinsiyeti ogrenmek icn.16.haftada kesin ogreniliyor deniyor ya.bende ogrenebilirmiyim acaba yarin gidicem doktora
canım ben dün kendi doktoruma gittim bakıyim cinsiyete dedi ama dediki benim makinam çok detaylı değil sen öğrenmek istiyorsan bi doktor ismi verdi oraya git osana büyük olasılıkla söyler dedi doktor büyük olasılıkla erkek dedi (%95) bir hafta sonra gelirsen %100 söylerim dedi.))canim hayirli ugurlu olsun.benim ve esimin gonlundende erkek geciyo ama hayirlisi tabi.bir sey sorucam daha erken degilmi cinsiyeti ogrenmek icn.16.haftada kesin ogreniliyor deniyor ya.bende ogrenebilirmiyim acaba yarin gidicem doktora
canım ben dün kendi doktoruma gittim bakıyim cinsiyete dedi ama dediki benim makinam çok detaylı değil sen öğrenmek istiyorsan bi doktor ismi verdi oraya git osana büyük olasılıkla söyler dedi doktor büyük olasılıkla erkek dedi (%95) bir hafta sonra gelirsen %100 söylerim dedi.))
yaa kuzum o arabada eşimde kaldı ben unuttum ama alınca hemen söylerim.birde 50 nin altında çıkıp kızı olanda oldu ben sahit oldum.onu bilmiyorum ama sen ne hissediyorsun ben başından beri erkek hissettim nedense kız düşünemedim hiç yaaa hatta acaba dedim şimdi kızsa çok haksızlık edicem diye üzüldüm ama çıktı.bu arada iyi dilekte bulunan arkadaslara çok teşekürederim çok saolun. bizi burda buluşturan o kutsal duygu değil mi zaten benim mutluluğumu acımı en iyi sizler anlarsınız diye hiç tanımadığımız hatta adınını bile bilmediğimiz insanlarla paylaşıyoruz duygularımızı..geçenlerde medicalsecreter diye bi arkadas vardı (mayıs annesi)kanaması vardı çok üzülüyordu ilaç kullandı falan onunki dış gebelikmiş mayıs anneleriyle paylaştı ayy ben okudum bir ağladım anlatamam.eşim kızıyor kendini üzecek yer arıyorsun diyoo onlar anlamıyor ve anne olmayan kimse anlayamaz işte..
ee şehzade annesi olcan tuni..idare edcen o kadanda:))yaa tabiri caizse tam totomun ortasındaki kemik ağrıyo dokununcada ağrı oluyo çünkü :)))
bide 2 gecedir sağ bacağım acaip yanıyo sanki damarlarımda alev topu dolaşıyo örtünün dışına çıkarıyorum olmuyo sanki alev alıyo bacağım uykumdan kalkmaya üşenmesem buz gibi suyun altına sokacam kasılma ağrı değil tamamen yanma anlayamadım gitti:)
neyse hamile bayanlarız yawrucum olcek okadar artık napalım :))
allam hepsi bendede var sanki bunların:))) gözün aydın cnm, sağlık sıhhat versin..herkese merhaba sevgili anneler... 2li testimi yaptırdım bebeğim gayet sağlıklı allaha şükür darısı yapmayanların başına...cinsiyetide belli oldu ablaları erkek olucak insallah..bende rus takvimi ve cin takvimi tuttu(ama ben yaşıma +1 ekledim çünkü marttan sonra doğduğum için öyle yazıyodu.bazı çin takvimlerinde bu uyarı yapılmıyor)göbeğimin altında kıllar yukarı doğruydu oda erkek demekmiş oda tuttu.yüzük testite erkek olduğuna işaret ediyordu. ayrıca bebeğim sağ taraftaydı.bunlar işin eğlencesi bir tarafa allah hayırlısını ve uzun ömürlüsünü versin hiç farketmez ama benim mutlu olduğum nokta adıyla hitap edicem.cicilerini alıp hergün koklayacam işte benim için önemli bu..
nazlanma hade nazlanma....=))))
içi düzenlenicek fıstık ben yapardımda kimse oralı olmuyor elchin hiç ilgilenmedi zaten yapıp başka topic açcam o olck yaneee...B-)
Merhaba kızlar...Ben mayıs annesi olacağım inşaallah.
Sizlerin çoğu ikili testi yaptırdığı için topice yazmak istedim.
Benim doktorum 11+2de ikili test için gelmemi istedi.Topicte böyle erken giden var mı ikili test için ?
Acaba 12.haftaya kadar beklesem mi yoksa doktorun dediği tarihte gitsem mi acaba ?
[TABLE="width: 653"]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]İSİM
[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]YAŞ
[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"] SAT
[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"] BAT
[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"] BAŞ. KİLO
[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]GÜNCEL KİLO
[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]CİNSİYET
[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]BEBEĞİN ADI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent, align: right"]1
[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]nefrazen
[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]12 haziran [/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]3 nisan[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]62[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]67[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]erkekimsi[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]????[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sat 30 haziransa beklenen doğum nassı 19 nisan olayii
heheaaa=))) ben hepinizden önce doğurcaktımda malesef geç döllenme ile hamile kaldım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?