selam kızlar.bugün doktora gittim ultrasonla minik keseciği gördüm çok güzeldi.çoook küçükmüş henüz.0.82cm.sat tarihime gore 5 haftalık diyordum ben.doktorum 4 haftalık olduğunu soyledi.çok başka bir duyguymuş.doktorum bayramdan sonrası için randevu verdi o zaman belki kalp atışlarını duyucaz inşallah...
ayy hayırlı olsun :)) çok güzel bir duygudur o..
gunaydin kizlar..dun doktora gittim bebegimi gordum kalbi de atmaya baslamis cok sukur.cok mutluyum ama dunden beri kahverengi akintim oluyo doktor bakti dusuk tehlikesi varmis bir sure sirt ustu uzanmam gerekiyor insallah bisey olmaz dua edin bana..
kalp atışını en erken ne zaman duyabilirim acaba.bir problem yoktur inş. ya çok korkuyorum
biz 6 hafta 5 günlük karından duyduk canım
anladım cnm haftaya tekrar git istersen...benim dün 6+4 dü ama malesef duyulmadı.doktor haftaya tekrar bakalım dedi.
selam hamişler günaydın nasılsınız bakalım bugünben birazdan dr a gidiyorum nolur dua edin herşey yolunda olsun çok çok heyecanlıyım yaaa
Insallah hepiniz bebeyinizin kalp atisini duyasiz! Bu cok güzel bi hiss! Tesekkur edirem beni desteklediyiniz ichin, akintim azaldi,bir tek yorgunluk,sinir olanda oluyor bazen. Biseye rahatsiz oldum, 6 hafta 4 günlük olduk ama bulantim daha yok.bu normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?