2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben cumartesi gidicemm bakalım.şuan 5 hafta 5 .6 hafta olmuş olcak.ama geçen hafta gittiğimde 5 hafta olması gerekirken 4 hafta çıktı.anlamadım.eğer doğruysa bu hafta 5 haftalık mı oluyor.dr değiştim başka dr gitcem bakalım o nediycek yazarım hemne buraya artık onu dediklerini dikkate alıcammm

canım benim satım 13 temmuz.dün gittim doktora degerm 1102 idi.ama karından gözükmedi.cuma günü inşallah vajinal ultrasonla bakacak doktor

bnde kendimi ilk kez istahlı gorüyorum hayatım boyunca 47 kiloyum baaklım kac kilo alıcam sahura kalkıyorum sabah gec kalkıyorum die gece yiyorum bide sabah 9 10 gibi midem kazınıyo resmn bnde tüp bebege basladıgımdan beri her sabah 1 bardak pekmezli süt içiyorum bnm en büyük sorunum bn tek basıma yemek yemekten nefret ederim o kötü oldu ramazan bi gecsinde düzenli yerim insallh

merhaba ben pazartesi günü gittim doktora bebişim 6hafta 1 günlüktü çok kısa bir süreliğinede olsa kalp atışlarını duyduk :))yani senin için çokta erken olmuyacak tedirgin olmana gerek yok tam olarak duyulmuyor zaten bebeğin kalp atışları 2 hafta sonra tekrar doktor randevum var ozman daha net duyulacağını söyledi doktorum inşallah :))

Sat 3 Temmuz.
Tahmini doğum tarihi :8 Nisan
Kilo :70
ığdır

merhabalar bende doktordan geldim şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok güzel bi duygu ....

Beni de eklerseniz listeye sevinirim. Ben Iğdırda yaşıyorum ama Ankara da doğum yapmayı düşünüyorum. Ankara'da ki arkadaşlar siz hangi hastanelere gidiyorsunuz memnun kaldınız mı ?

hala kahvaltı yapmadım cips yemiştim su içtim sonra wcye gidemeden geri çıkardımm ooffff çok yoruldum artıkk ev toz içinde ben bulantıdan bişi yapamıyorumm

çok teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz. :)ya küçücük şeyin kalbi atıyor ya Allahın işine bak.. daha benim ki 6.9 mm ve haftaya kalbinin attığını duyucam inşallah. gerçekten şimdiden heyecanlanıyorum. allah olmayanlara da nasip etsin yaa..

hala kahvaltı yapmadım cips yemiştim su içtim sonra wcye gidemeden geri çıkardımm ooffff çok yoruldum artıkk ev toz içinde ben bulantıdan bişi yapamıyorumm

canım ya miden bulanıyorsa cipsi nasıl yiyorsun. benim midem bulandığı zaman suyu zor içiyorum.. yeme yağlı şeyleri boşver canın istiyorsa 1-2 tane al o kadar. doğal şeyler yee. benim doktorum katı ve biraz ekşimsi şeyler ye dedi yoğurtlu makarna falan iyi gelir dedi aklında bulunsun.. umarım geçer bulantıların benim şimdi yok geçti allahtan...

evet gerçektende inanması çok güç kendisini bile çok zor seçiyorsun ama kalp atışlarını duyabiliyorsun :)) inan bana dünyadaki tüm duygular bunun yanında hiç kalıyor gözlerinden yaşlar kendiliğinden akıyor ve ellerin titriyor allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah

bişi hazırlamak zor geLdiği için yiorum işte napayım biraz önce yoğurtlu makarna yedim dediğin gibi ama onuda çıkardım fenalık geldi artıkk çok susuyorum su içince daha kötü oluyorum iki dakika durmuyo o zmn daha mideme gitmeden su çıkarıyorum

bu mıde bulantısı ne zaman gecıcek çalışamıyorum
cok kotuyum yemekte yıyemedım napıcam ya

canım eğer miden çok bulanıyorsa sabahları yatktan kalmadan önce yanında tuzlu bişiler bulundurup bir iki lokma yemeliymişsin bana doktorum söylemişti sabahları tuzlu bişiler yediğimiz zaman midemizi bastırdığından dolayı bulantıları tam olarak kesmese bile azaltırmış aklında bulunsun :)) yemek yiyemediğin içinde sakın sitres yapma bebek zaten gerekli besinleri annenin deposundan alıyormuş tabi yinede kendimizi zorlayıp azar azarda olsa yememiz gerekiyormuş...umarım yardımcı olabilmişimdir sana...

burdan takıp etmek zorlaşırsa gizli bi grup açarız orda devam ederiz biz 2010 mayıs anneleri ordan dema edıyoruz hala daha ıyı oluyor ama buranın tadıda başka tabi:)

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…