Burcuay bizim seninle aynı sanırım. Benim sat 30 haz. Di. Bı sunu merak ediyorum Dr. Kac haftalık dedi sat a goremi hsplio bide alttanmi baktı
selam kızlar.bugün doktora gittim ultrasonla minik keseciği gördüm çok güzeldi.çoook küçükmüş henüz.0.82cm.sat tarihime gore 5 haftalık diyordum ben.doktorum 4 haftalık olduğunu soyledi.çok başka bir duyguymuş.doktorum bayramdan sonrası için randevu verdi o zaman belki kalp atışlarını duyucaz inşallah...
kızlar nasıl kitaplardan yararlanıyorsunuz neler okuyorsunuz paylaşalımm
rabbim bebeklerinizi size bağışlasın benim bebeğim gelişmediği için gebelik kendinden sonlanıyor.dr. dikkate alın ve çok dikkat edin allaha emanet olun
evet tafa katılıyorum...sevindim canım kahverengi akıntının azalmasına oh çok şükürbulantı herkeste olacak diye bir şart yok benim geçen hamileliğimde hiç olmamıştı benimle beraber hamile olan arkadaşımda da hiç olmadı bulantı. hatta şimdi başka bir arkadaşım hamile 20. haftasında ve bu zamana kadar hiç bulantı şikayeti yaşamamış
canım çok üzüldüm rab bim bu duyguyu yaşamnı yenıden nasip etsın en yakın zamanda inşallah
rabbim bebeklerinizi size bağışlasın benim bebeğim gelişmediği için gebelik kendinden sonlanıyor.dr. dikkate alın ve çok dikkat edin allaha emanet olun
evet tafa katılıyorum...
nerdeyse doğum yapacam hala midem bulanmıyor
evet tafa katılıyorum...
nerdeyse doğum yapacam hala midem bulanmıyor
benim gibi 6+4 olup kalp atışını duyamayan var mı acaba.
canımm hiç takma kafana burada okumuştum kalp atışı ne zaman duyulur diye aratınca 8. hafta bile duyan çok kişi vardı..doktoruna güven gerisini düşünme...kendini de kimse ile kıyaslama her hamilelik birbirinden çok farklı oluyor herkesin bibirinden farklı olduğu gibi
ktg bende merak ediyorm hafta hafta gösterim nasıl oluyor.sadece folik asit kullanıyorm ben..
kızlar merhaba, ben dun doktora gittim karından baktı keseyi göremedi. kan tahlili istedi, gecen hfta 88 di şimdi en az 800 gibi rakam çıkması lazım dedi değerim 1690 çıktı. benm sat 17 temmuz benimle aynı satta olup keseyi gören var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?