ya bende her zbh maıl atıoum, bugünde böle duygularım bugünde şöleim die
cvp bile almıom bazen ama yazıom...
günlerdir cmt görüşcez die ayarlamaya çalışyoz, dedim bu son maılım
hissettiğim herşeyi yazdım..
diorum forumdan arkadaşlarım var, manyakmısın diolar
diorum napim duygularımı paylaşmak istiorum..ilk defa yaşıorum bu duyguları
sen bana dedin ya pzt elim telefona gidip geldi hafta sonu die..pzt akşam eşime hem ağlıom hem anlatıom..iiki varsınız
canım benim ya...bu detaylara 4 boyutlara walla bende gitmicem evde doğurcam az kaldı...yani doğal şeylere bide üzülerek , stres yaşayarak daha büyük sorunlara yol açıoz...sadece beklicez biraz o kadar...geçmiş olsun yeniden çok
Selam kizlar.doktrdan geldim simdi.gostermedi bebisim kendini yaaa.cinsiyeti ogrenemedk yani.o kadar bakti doktor yokk.ayaklarini karnina dogru cekmis o yuzden goremiyorm dedi dr.gelecek aya dedi.ama kocaman olmus bebisim.cok hareketliydi.elleri filan.esniyordu,yeni uyanmisti.benim gibi bebegi gostermeyip ogrenemeyen varmi kizlar
petuş kız dun sen bana hava atıyodun ya dur bugun sıra bende. drum gel kilona bakalım dedi ay hiç bakmayalım ben çok kilo aldım 7 kilo aldım dedim ay sorun değil alabilirsin sen za-yıf-sın dedi2 haftadır hiç gram almamışım ama :)
cnm sen yurt dışındaydın dimi..burdaki gibi zırt pırt ultrasona sokmuolar sanırsam..Selam kizlar.doktrdan geldim simdi.gostermedi bebisim kendini yaaa.cinsiyeti ogrenemedk yani.o kadar bakti doktor yokk.ayaklarini karnina dogru cekmis o yuzden goremiyorm dedi dr.gelecek aya dedi.ama kocaman olmus bebisim.cok hareketliydi.elleri filan.esniyordu,yeni uyanmisti.benim gibi bebegi gostermeyip ogrenemeyen varmi kizlar
petuş kız dun sen bana hava atıyodun ya dur bugun sıra bende. drum gel kilona bakalım dedi ay hiç bakmayalım ben çok kilo aldım 7 kilo aldım dedim ay sorun değil alabilirsin sen za-yıf-sın dedi2 haftadır hiç gram almamışım ama :)
walla bende gıttıme pısman oldum ya gıt ya bebeklerımız bu donem gelısme donemınde
hıcc yere kotu haber alıp mahfoluyoruz
aklım olsa yaptrmazdım ınanın
ıkıncı bebegım oldugunda asla yaptrmıcam
normal dogum hastanesıne gıtıım ozele fılan gıdıp de para sacmıcam artık cok sınırlıyım
bu her bebekte gorulen bısı bosuna uzulmussun dedı zamanla kaybolur dedı bırde 3 lu tarama ıcın kan aldı
artı ıkı gun ıcınde de sonucu verecekler 18 kasımda alıcam yanı
ozelde 1 hafta bekledım ben ıkılı tarama ıcın paramızla rezıl olduk
ay yaa kıyamam.. bak eşşek sıpasına..
utanıyo demekki annesi.. ama öğrenmek istiyo yine de insan.. 1-2 gün sonra başka bi doktora mı gitsen acaba? maksat cinsiyet yanee.. sağlıklıymış yaa.. boşveeerrr
Canımcım bende özel bi hastaneye gidiyorum. gunlerdir burda yazdıklarınızı ve streslerinizi aldıgınız mutsuz haberleri okuyorum. moralimde haliyle cok bozuldu dun gece hatta stresten uyuyamadım bugun dr randevum vardı. bana 2li test zamanında drum 2li testi anlattı bende ona sordum bu testi yaptırdıgımda eger cocukta bi problem cıkarsa tedavi etme imkanınız var mı die zekayla alakalı hayır yok dedi netice benim için bişeyi değiştirmicek dedim gercektende öyle hala da öyle dusunuyorum. Rabbimin takdiri o almadıgı surece ben bi cana kıyamam. bugunde gidip dra dedimki acaba testleri yaptırsamıydım ben kk'ye uyeyim ortadaki 3 ayı cok rahat die okuduk hep ama arkadaslarımın bebeklerinde saglık problmleri cıkmaya basladı pişman oldum yaptırmam mı gerek die dedim evet cok rahat bi donem bebekler gelişme evresinde dedi ama kafanı karıstırma bi karar vrdiysen arkana donup bakma renkli ultrasonda cok detaylı incelicez zaten dedi oda gerek duymadı ve beni asla zorlamadı ben cok emmnunum hastanemden drumdan ve herseyden artık..
ol yafrum...şu anda en yakın 3 arkadaşımı silmiş bulunyorum..sen benim herşeyim ol...
en yakın 3 arkadaş diorum 1,5 aydır arayanım soranım yok ya..
ne desm hamilelikten nazlı oldun diolar.
kendimi ifade etmekten sıkıldım..
zor zmnlar geçirdim...pzt maıl attım didim dr böle böle didi bebişimin kalbi için..
kuru bi geçmiş olsun maılden..
arayan yok..
bu salağıda eğlendirelim, morale ihtiyacı var dien yok.
anasız babasız burda, bi biz varız bi el edelim dien yok.
off ya..
yeter dedeim ben ist. ailesizim..arkadaşsızda olim yani...
yağmur doğunca olur arkadaş bana..
off sende bak iiki laf attın bana..içimi döktüm saol arkadaşım
kızlarrr geldik drdan. oğlumu ne kadar özlemişim ilk defa bu kadar sekillenmiş halini gordum yerine sıgamıyodu ama hala hareketliydi masallah. yanakları tombiş dudakları kalın agzını acıp acıp kapatıyodu şimdi daha bi anne hissediyorum kendimi. Petuşcum dediğin gibi kilosu su an 203 gram dr kilosu dusuk gorunebilir ama gayet iyi dedi. heryerini tek tek gösterdi yaa 5 tane parmagı var :) cok mutluyum solumda hissediyodum bebikimi dogruymus sol tarafta kafası var
3 lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür Allahıma normalmiş
herşey yolunda şükürrrrrr
şimdi sıra 4 boyutluda onuda inşallah hayırla sağlıkla iyi haberlerle atlatırız hepimizz
cnm ilk dr a gittiğimizde 4+2 ydim..eşimin dr a ilk sorduğu soru ..
eşim: peki ne zmn belli olur
dr: ney ne zmn belli olur
eşim: eşimin göbeği ne zmn çıkar, hamile olduğu ne zmn anlaşılır..
çok utanmıştım:)))
çok memnun, sürekli bakıodu çıkmış çıkmış falan die..şimdi çıktı iice, çok memnun...
çok geçmiş olsun canım.kızlar p tesi aksam hiç bişey yokken birden kan geldi aapr topar dr gittim serum igne derken cok sükr dün kanama durdu bugude kasılma gecti ve bebegim kurtuldu ne korku cekt ym kaybedicem die rabbim kimseye yasatmasın simdi hersey yolunda dualarınızı eksik etmeyin 20 gün rapor verdi evdeyim bakalımm
İleri bir ultrason uygulaması olan Doppler Ultrasonografi halk arasında “Renkli Ultrason” olarak bilinen yöntemdir. Zaman zaman “Renkli Doppler USG” diye de tanımlanmaktadır.kızlar ya bişey sorucam size ben..
renkli doppler dedikleri şey şu bizim 4 boyutlu ayrıntılı ultrason dediğimiz şey mi oluyoo..
ben hamilelikten öncede öyleydim. çok su içerim maşallahım vardı yanikızlar merhaba,
ben en iyi bezin ve ıslak mendilin huggies olduğunu biliyorum çünkü hepsi tamamen organik pamuk..
ama kaynatıp soğutup suyu pamukla temizlemek de mantıklı geldi..
bi de sizlere bişey sorucam, ben sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum su içmediğim zamanlarda bile, normal mi yani daha dört aylıktan..
Bence normal ama o biraz da pelvik kaslarını çalıştırmanla ilgili... pelvik egzersizleri yapsan bence çok faydası olur... 2.hamileliğim olduğu için tecrübeliyim biraz.
bende geçenlerde annem şarkısını söylerken çok duygulandım.. nasıl söylüyor yaaa küçük emrahhhİnsan pepe izlerken duygulanır mı ya......
ühüüüüüü
ayy canım suratına bile yapıyorlarmış temizlerken buı gerçeklerle yüzleşmen ve kendini hazırlaman gerekiyorhııı kıyamam.. ben de öyle yapayım madem.. bi de yaa nasıl temizlenir o kukular pipiler yaaa....
içim gider benim.. bi de bi de utanıyorum ama benim midem bulanır ben o kakaları falan temizleyemem.. öghh
Selam kizlar.doktrdan geldim simdi.gostermedi bebisim kendini yaaa.cinsiyeti ogrenemedk yani.o kadar bakti doktor yokk.ayaklarini karnina dogru cekmis o yuzden goremiyorm dedi dr.gelecek aya dedi.ama kocaman olmus bebisim.cok hareketliydi.elleri filan.esniyordu,yeni uyanmisti.benim gibi bebegi gostermeyip ogrenemeyen varmi kizlar
yefrum ya benim yağmurumun kalbindeki minnak leke testlerde çıkmadıki zaten, normal ultrasonda çıktı, benim toktorum normal muayenede 4 boyutlu bakii...
normal ultrasonda bu çıkınca zaten ben detaylıdan tırsmaya başladım
diyelimki yagmur kızcemiz istisna petuscum. ama bana yine boş yere gergin stresli bi bekleyişten baska bişi gelmiyo bu 3lu 5lı testler tabii sonuca gore gebeliğini sonlandıracak olan annelere bişey diyemem. hiiiiççç korkma kuzumm Allahın izniyle hiçbişi olmaz saglık fıskırıcak yavrularımızdan kucagımıza alıncaa saaaglıkkkk..
2li 3 lü testler için herkesin farklı bi bakış açısı var cnm, herkeşe saygı duyyorum, sonuçta çok hassas ve tamamaen duygusal konular..
ayy inş. ya hep ona dua ediyorum...dahada hiç bi kötü hbr almadan bebiklerimiz büyyo topiği açalım inş..
büyüdüklerindede çöpçatan topiği açarız onlara
2li 3 lü testler için herkesin farklı bi bakış açısı var cnm, herkeşe saygı duyyorum, sonuçta çok hassas ve tamamaen duygusal konular..
ayy inş. ya hep ona dua ediyorum...dahada hiç bi kötü hbr almadan bebiklerimiz büyyo topiği açalım inş..
büyüdüklerindede çöpçatan topiği açarız onlara
get basımdan şişko garı kustum sana dahada konusmam hiç bebikime masallah demiyon bugun toktora gittik dimiiiiiii hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?