2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende burdaki samimiyeti daha çok seviyorum kendi çevremden...

walla bende gıttıme pısman oldum ya gıt ya bebeklerımız bu donem gelısme donemınde
hıcc yere kotu haber alıp mahfoluyoruz
aklım olsa yaptrmazdım ınanın
ıkıncı bebegım oldugunda asla yaptrmıcam

canımm yine mii :) bende bugun gittim cok tatlıydı agzını acıp kapıyodu tombiş yanakları vardı benimkide buyumus bayagı. bak ne dicem sana nefrazende ögrenememişti benim dr tavsiye ettim ben 12 haftamda ögrendim cok erkenden. ultrason cihazları cok gelişmiş drda uzman bu konuda hatta bugun hala erkek dimi die sordum bayagı gulduk :) eşimde hala mı dedi ? dr diyoki napsın kızcagız o kadar erken gösterdi öğrendiki tereddut kalmış içinde :) karnına dogru ayagını cekse bile cok farklı pozisyonlarda bakabiliyo bnce bska bi yere gitsen gorebilirsin.

tebrük ediyorum şekerim..

cnm sen yurt dışındaydın dimi..burdaki gibi zırt pırt ultrasona sokmuolar sanırsam..
göstermiosa bu hafta lmuş aceba kızmı hıııı

ahha almış almış 7 kilo 2 haftadır almamışım dio...ahhaaa lütfetmişsin bebem:))
yefrum şimdi dicek bi lafım yok sen zayıfsın ben çikoyum:))73 düm 76 oldum işte, sözün bittiği yer...90 ı görmeden doğurabilmek tek gayem

özgee kuzucum gözden kaçırmışım yaa.. oh çok şükür bak bişeyciği yokmuş.. ne zaman geliyo kocişin az kaldı değil mi??

Canımcım bende özel bi hastaneye gidiyorum. gunlerdir burda yazdıklarınızı ve streslerinizi aldıgınız mutsuz haberleri okuyorum. moralimde haliyle cok bozuldu dun gece hatta stresten uyuyamadım bugun dr randevum vardı. bana 2li test zamanında drum 2li testi anlattı bende ona sordum bu testi yaptırdıgımda eger cocukta bi problem cıkarsa tedavi etme imkanınız var mı die zekayla alakalı hayır yok dedi netice benim için bişeyi değiştirmicek dedim gercektende öyle hala da öyle dusunuyorum. Rabbimin takdiri o almadıgı surece ben bi cana kıyamam. bugunde gidip dra dedimki acaba testleri yaptırsamıydım ben kk'ye uyeyim ortadaki 3 ayı cok rahat die okuduk hep ama arkadaslarımın bebeklerinde saglık problmleri cıkmaya basladı pişman oldum yaptırmam mı gerek die dedim evet cok rahat bi donem bebekler gelişme evresinde dedi ama kafanı karıstırma bi karar vrdiysen arkana donup bakma renkli ultrasonda cok detaylı incelicez zaten dedi oda gerek duymadı ve beni asla zorlamadı ben cok emmnunum hastanemden drumdan ve herseyden artık..

ahha almış almış 7 kilo 2 haftadır almamışım dio...ahhaaa lütfetmişsin bebem:))
yefrum şimdi dicek bi lafım yok sen zayıfsın ben çikoyum:))73 düm 76 oldum işte, sözün bittiği yer...90 ı görmeden doğurabilmek tek gayem[/QUOTE]

ben 7 kilo almış halimle 72 kiloyum hıh :) lütfettim ve artık almıyorum demeyi cok isterdim ama 1 aya kalmaz seni yakalarım :)

kızlar ankarada olanlar yardımcı olur musunuz?hangi hastane,dr. a gidiyorsunuz ?memnunsanız paylaşırmısınız?

Aynen canm utangac benm sipa.naza cekti cendini.canm yurtdisinda oldugum icin. Baska doktr bilmyrum.gittigm duzenli doktor var 1 tane.napalm saglkli olsnda.elbet ogrenirz cinsiyetide

yefrum ya benim yağmurumun kalbindeki minnak leke testlerde çıkmadıki zaten, normal ultrasonda çıktı, benim toktorum normal muayenede 4 boyutlu bakii...
normal ultrasonda bu çıkınca zaten ben detaylıdan tırsmaya başladım

ben geldimmm, ben geldiiiiiiiiimmmm :119::119:
yine yine çok yoğunum bugun şimdi birazcık vaktim oldu hemecik neler konuşuluyo bakim dedim..sabaha kadar değil ama öğlene kadar olan kısmını okudum geçmişin....

Çok iyi anlıyorum yafrum seni... Benim 2 tane çok yakın bildiğim arkadaşım, aynı şirkette çalışıyoruz ama hamileliğimden beri ne bir hal hatır sormak, nede halden anlar bir tavır içinde olmaktan eser yok. tanıyamıyorum arkadaşlarımı.... ilk zamaranlarımda çok ihtiyacım vardı konuşmaya şu sıkıntım var bu sıkıntım var demek istedim her seferinde aman sende abartma canım die ağzıma tıkıldı laflar, alındığımı hissettirdiğimde alıngalık yapma bide seni düşünmeyelim dediler... biraz hamileliğin verdiği stresten, alıngalık, duygusallık vs vs bunlardan kaynaklanıyor tabi ama tamamen bizden kaynaklı değil. bence kıskanılıyoruz allahım herkese bu duyguları nasip etsin. Kimse kimsenin sevincini, hüznünü içinde bırakmasın böyle kıskançlıklar yüzünden..

Maşşallah ne kadar net görmüşsün.. kilosuda geyet iyi bence kaç haftalıksın?
bende hep yafrumu solumda hissediyorum, orda depişiyo heo :)))

3 lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür Allahıma normalmiş
herşey yolunda şükürrrrrr
şimdi sıra 4 boyutluda onuda inşallah hayırla sağlıkla iyi haberlerle atlatırız hepimizz

gözünaydın tatlım.. inşallah bundan sonrakilerde sorunsuz atlatılır.. allahım yafrularımıza sağlık versin ömür versin.

benimki de öle hamileyim dediğim ilk gün gidip bana hamile badylerinden almış üzerinde bebik var comingsoon yazıyor... hemencik giydim ama göbik kısmında yeller esiyor sanki ablamın küçük kalanını giymişim gibi oldu artık kışta geldi kısa kollu giyemem herhalde :))

çok geçmiş olsun canım.
kızlar ya bişey sorucam size ben..
renkli doppler dedikleri şey şu bizim 4 boyutlu ayrıntılı ultrason dediğimiz şey mi oluyoo..
İleri bir ultrason uygulaması olan Doppler Ultrasonografi halk arasında “Renkli Ultrason” olarak bilinen yöntemdir. Zaman zaman “Renkli Doppler USG” diye de tanımlanmaktadır.
Doppler Ultrasonografi incelemesi ile Kol ve bacak damarları Karaciğeri besleyen damarlar Böbreği besleyen damarlar Boyun damarları Gebelerde, anneye ve fetuse ait damarlar Erkeklerde testislerin toplar damarları Gözü besleyen damarlar ve Vücudun herhangi bir bölgesinde oluşan bir kitlenen damarlanması incelenebilir.

ben hamilelikten öncede öyleydim. çok su içerim maşallahım vardı yani şimdi yine öyleyim ama hamilelikte normal idrar torbanın üzerinde baskı oluştuğu için sık idrara çıkma isteği oluşuyor.

Bence normal ama o biraz da pelvik kaslarını çalıştırmanla ilgili... pelvik egzersizleri yapsan bence çok faydası olur... 2.hamileliğim olduğu için tecrübeliyim biraz.

ayhh iiyi hatırlattın kocam evlendiğimizden beri hep der bana şu egzersizleri yap, arada yap bari, aklına gelince yap
unutuyorum surekli yapalım bencede iyi bir konu açtın....

İnsan pepe izlerken duygulanır mı ya......
ühüüüüüü
bende geçenlerde annem şarkısını söylerken çok duygulandım.. nasıl söylüyor yaaa küçük emrahhh

hııı kıyamam.. ben de öyle yapayım madem.. bi de yaa nasıl temizlenir o kukular pipiler yaaa....
içim gider benim.. bi de bi de utanıyorum ama benim midem bulanır ben o kakaları falan temizleyemem.. öghh
ayy canım suratına bile yapıyorlarmış temizlerken buı gerçeklerle yüzleşmen ve kendini hazırlaman gerekiyor

benimkide aynen oyleydi pazartesi gittim doktora doktorum ne yaptiysa acmadi bacaklarini ufaklik ama nedense bu kez cok merak etmiyorum ben hatta kendimi tutabilirsem sormucam :)

diyelimki yagmur kızcemiz istisna petuscum. ama bana yine boş yere gergin stresli bi bekleyişten baska bişi gelmiyo bu 3lu 5lı testler tabii sonuca gore gebeliğini sonlandıracak olan annelere bişey diyemem. hiiiiççç korkma kuzumm Allahın izniyle hiçbişi olmaz saglık fıskırıcak yavrularımızdan kucagımıza alıncaa saaaglıkkkk..

2li 3 lü testler için herkesin farklı bi bakış açısı var cnm, herkeşe saygı duyyorum, sonuçta çok hassas ve tamamaen duygusal konular..

ayy inş. ya hep ona dua ediyorum...dahada hiç bi kötü hbr almadan bebiklerimiz büyyo topiği açalım inş..
büyüdüklerindede çöpçatan topiği açarız onlara

get basımdan şişko garı kustum sana dahada konusmam hiç bebikime masallah demiyon bugun toktora gittik dimiiiiiii hıh

ben kızımın turşusunu kurcam hıh'

bide sbilyana hoşgeldin kuzum...

ocak ayı pardon zam ayı yaklaştıkça kendini işe adadaığını farketmiyorum sanma bideee

get basımdan şişko garı kustum sana dahada konusmam hiç bebikime masallah demiyon bugun toktora gittik dimiiiiiii hıh

yea inanmıcan ama ben onu kaçırmışım
şimdi sbilyananın cevabının içinde gördüm 203 gr lık tosunu..maşallah kuzuma ya...
bugün benim çok nazlanmaya ihtiyacım, bugün affet, yrn küs olmamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…