2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

MENZIL cim.yurtdisindayim.guvenlr ve tanidigm sadece 1 doktr var.hep ona gidyrm.dedign gibi turkiyede olsm giderdm hemen baska doktora sirf cinsiyet icin.hayrlisi bakalm beklicez sipayi 1 ay daha

kızlar geçmişe bakamadım, sabah dr'a gittik eve geçemedim hala, arabayı servise getirdim ordan giriyorum nete. 353 gr olmuşuz 22+2'de. boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum kendi doktorum da kız olduğunu tasdikledi. kızçem annesine çekmiş karnıma aparkat çalışıyodu, dr büyüyünce karateci olacak allah şimdiden kocası olacak kişinin yardımcısı olsun dedi

ben de 2 yıldır eşimden kum torbası istiyodum almadığı için her akşam 2 omzuna 20'şer yumruk atma hakkım vardı stresten arınma amaçlı

kızım daha şimdiden anasına çekmiş, eyvahlaar olsun

slm kIZlar,ben bu nar yeme olayını dün sordum doktoruma,hiç bir zararı yok yiyebilirsin dedi.eğer nar çok büyükse midene fazla gelebilir,yarısını yiyebilirsin dedi.Çok mutluyum bu hAbere,çünkü akşamları çok nar yiyesim var.Nar severlere müjdeyi vereyim dedi,yiyin gari

sbilyana canım 17+5 gunluk hamileyim :)

Haftanıza göre kilonuz gayet normal canım bakma sen doktora haftahafta gebelik takip die yaz nete her hafta kilosu hangi aralıklarda olursa normaldir, ne gibi değişiklikler olur vs vs bilgiler oluyo.. ben herhafta okuyom kendiminkini bizi neler bekliyor ona göre bakıyorum çaresine...

bide sbilyana hoşgeldin kuzum...

ocak ayı pardon zam ayı yaklaştıkça kendini işe adadaığını farketmiyorum sanma bideee

hoşbulduk canım benimm...
zam olsa burda yatarım amaa nerdeeeee anacım.. batmasın die uğraşıyoruz işte....
kış aylarına girdikçe bizim işler artar yeni projeler olur tüm departmanlar yoğundur her iş çok acildir
inşallah hep birlikte böyle çalışırsak hem şirketi kurtarır hemde zam alırız alahın izniyleeee

cnm maşallah ya..bende geçen hafta gittiğimde dr ölçemedi boyunu..dedi artık zor boyunu ölçme..tek ultrason karesine sığmadıkları için ölçemiolarmış tam...

yefrum ya...forumda kız anası olacak olupda kızımda bana benzer inş. diyeni duymadım zaten:))
kimsenin kendine umudu yok

yea inanmıcan ama ben onu kaçırmışım
şimdi sbilyananın cevabının içinde gördüm 203 gr lık tosunu..maşallah kuzuma ya...
bugün benim çok nazlanmaya ihtiyacım, bugün affet, yrn küs olmamı

oyh gubban olurum taam taaamm kusmedim kıyamam sana :) ummaaahhh

zeynepmeynep canıms en z.burnunun neresinde oturuyodun? bizde tasınalı 6 ay oldu Allahım bi semt bu kadar mı sevimsiz olur hiç sevemiyorum yaa. burda sevdigim tek sey doktorumm :)

kızlar moralim çok bozuk benim5,5 yaşında bir kızım var.
sabah kontrolüm vardı eşimle gettik.bebişim çok sağlıklı,doktor kız olduğunu söyleyince eşim koltuğa oturdu ve ultrasonun devamını izlemedi,resmen yüzü düştü.
doktora dedim artık cinsiyet değişmez demi eşim çok üzüldü,doktor değişmez dedi.
bu ne ya.kız çocukları niye hep böyle ikinci planda
görümceme söyledik2neyse 3.çocuk erkek olur'diyo
şimdi anneme söyledim kız olduğunu 'neyse sağlıklı olsun 'dedi.sanki bi eksiklikmiş gibi.
illa herkesin 1 erkek 1 kızı olacak diye bişey yokki

Son düzenleme:

canım takma kafana böyle şeyleri. Ben hep derim ki benm kızım mutlaka olmalı kız çocuk başka bir şey. 2 erkeek çocuğum olsa inan üzülürüm ama kıza üzülür mü hiç insan :) Ama toplum olarak malesef böyle bir tutum var. ilk kızda bile "olsun hayırlı olsun" diyebiliyorlar malesef. eşin de zamanla hatasını anlayacaktır..

Tabiki canım, ne kötü yaa olur mu öyle şey. Evlat hasreti çekenleri düşünsünler onlar.
Hayırlısını isteyen yok ne kötü bişi yaa

Böyle diyorlar diyorlar sonra peşlerinden koşanlar kızları oluyor.

Neyse sen üzme canını sakın. Doğunca değişirler bence yüzünü görünce :)

cnm ya benim ilk bebeikim..bende hep erkek olsun istiodum..ama nedenim şu sanka erkek çocukla daha ii anlaşacağımı düşünyodum..
eşim nötr dü ama ara ara diodu kız olcak beni daha çok sevcek die...
yani allah sağlıklı sıhhatli versin istemek kafadan geçirmek tabiki olyoda ayırt etmek bence çok yanlış yani..
eşinede söle sana deli gibi aşık değilmi yani...kadınısın işte ne güzel
benim bebem kız olcak..2. aklımda yok ama olursa bi gün keşke oda kız olsa..
2 kız kardeş herşeyden daha güzel anlaşır birbiriyle..
eşin bi anda duygusal davranmış sanırsam...ama düşününce onada anlamsız gelir inş. yaptığı..
erkeği anlarım da yani anneler nie öyle bi tepki verirler anlamak zor gerçekten

resmen şuan oturdum ağlıyorum arkadaşlar.
doktor bisürü güzel şey söyledi çocuğumun gelişim ile ilgili. eşim hiçç umursamadı,dikkatli dinlemedi.

zaten annemin tavrına iyice üzldüm.direk şöyle ' neysee hayırlısı olsun've ben bikere bile onlara illa oğlum olsun demedim yani beni teselli etmeye çalışıyo

resmen şuan oturdum ağlıyorum arkadaşlar.
doktor bisürü güzel şey söyledi çocuğumun gelişim ile ilgili. eşim hiçç umursamadı,dikkatli dinlemedi.

canım ya bak eşine aynen ilet...3 gün önce daha tam idrak edememişken kızmın kalbindeki beyaz lekenin ne olduğunu deli gibi ağladım hafta sonu...ağlarken hiç kızım oğlum die ağlamadım, bebeğim die ağladım...

hiiiiç üzüp sıkma canını sen güzelim. büyüyünce ne kıymetli oluyo o kızlar ana babasının peşinden ne koşuyolar biliyo musun? böyle zihniyetleride anlamıyorum diyecek cok söz var ama susmam daha hayırlı olacak benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…