sağol canımhoşgeldin
hadi gözün aydın cnm
inşallah canım. Amingözün aydın canım darısı başıma inşallah bende haftaya yaptırcam çok merak ediyorum :18: inş sonuçlarım iyi çıkar herkesinnnn
yaaaa niye avatarını değiştirdin yaaaa
çok tatlıydı o
:)))
hayırlısı olsun canım
kızlar eşlerinizin davranışları nasıl göbüşlerimizde birazcık çıktı artık nasıl yaklaşıoolarrr :26:
kızlar p tesi aksam hiç bişey yokken birden kan geldi aapr topar dr gittim serum igne derken cok sükr dün kanama durdu bugude kasılma gecti ve bebegim kurtuldu ne korku cekt ym kaybedicem die rabbim kimseye yasatmasın simdi hersey yolunda dualarınızı eksik etmeyin 20 gün rapor verdi evdeyim bakalımm
cnm ilk dr a gittiğimizde 4+2 ydim..eşimin dr a ilk sorduğu soru ..
eşim: peki ne zmn belli olur
dr: ney ne zmn belli olur
eşim: eşimin göbeği ne zmn çıkar, hamile olduğu ne zmn anlaşılır..
çok utanmıştım:)))
çok memnun, sürekli bakıodu çıkmış çıkmış falan die..şimdi çıktı iice, çok memnun...
kızlar p tesi aksam hiç bişey yokken birden kan geldi aapr topar dr gittim serum igne derken cok sükr dün kanama durdu bugude kasılma gecti ve bebegim kurtuldu ne korku cekt ym kaybedicem die rabbim kimseye yasatmasın simdi hersey yolunda dualarınızı eksik etmeyin 20 gün rapor verdi evdeyim bakalımm
çok geçmiş olsun cnm..kızlar p tesi aksam hiç bişey yokken birden kan geldi aapr topar dr gittim serum igne derken cok sükr dün kanama durdu bugude kasılma gecti ve bebegim kurtuldu ne korku cekt ym kaybedicem die rabbim kimseye yasatmasın simdi hersey yolunda dualarınızı eksik etmeyin 20 gün rapor verdi evdeyim bakalımm
çok geçmiş olsun yaaa....
dikkat et kendine...
Bizim iş yeri rapor kabul etmiyor ara sıra benimde başıma böyle bişey gelse naparım diye düşünüyorum...
3 lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür Allahıma normalmiş
herşey yolunda şükürrrrrr
şimdi sıra 4 boyutluda onuda inşallah hayırla sağlıkla iyi haberlerle atlatırız hepimizz
çok geçmiş olsun cnm..
neden olmuşki acab? dualarımız seninle...
sigortasız kaçakmı çalıştıryolar?
Amin canım Allah yardımcın olsunnedenini bulamadılr bi daha yasatmasınrbbm
canım gözunaydın iyi olduklarını bilmek ekstra bi huzur ve mutluluk. Allah tum annelerimize iyi hbrler nasip etsin.
yoo canım gayet sigortalı çalıştırıyolar
ben böylümde tekim
patron diyo ki benim işlerim yoğun sen olmazsan benim işlerim yarım kalır
git akşamları dinlen diyor ama ben illa dinlenicem diyorsan kapı açık diyor canım
yoo canım gayet sigortalı çalıştırıyolar
ben böylümde tekim
patron diyo ki benim işlerim yoğun sen olmazsan benim işlerim yarım kalır
git akşamları dinlen diyor ama ben illa dinlenicem diyorsan kapı açık diyor canım
cnm şımarıo patronun, daha sen hiç rapor felan almamışsın ya şımarılık yapıo..
allah korusun o zmn gelsin bi rapor almak zorunda kal bakem öle diebilecekmi..
bende yıllrdır yaptığım işlerde hep back up sız çalışyorum, ara ara o posta banada koyulyo ama işbaşa düşünce o lafları yedirebeileceğimide ii biliyorum...sen beni bul öle bi durumda taamı cnm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?