2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hoşgeldin

hadi gözün aydın cnm
sağol canım

gözün aydın canım darısı başıma inşallah bende haftaya yaptırcam çok merak ediyorum :18: inş sonuçlarım iyi çıkar herkesinnnn
inşallah canım. Amin

yaaaa niye avatarını değiştirdin yaaaa
çok tatlıydı o
:)))

hayırlısı olsun canım

sağol tatlım
sıkıldım ondan
arada değişiklik güsel oluyo

kızlar eşlerinizin davranışları nasıl göbüşlerimizde birazcık çıktı artık nasıl yaklaşıoolarrr :26:

cnm ilk dr a gittiğimizde 4+2 ydim..eşimin dr a ilk sorduğu soru ..
eşim: peki ne zmn belli olur
dr: ney ne zmn belli olur
eşim: eşimin göbeği ne zmn çıkar, hamile olduğu ne zmn anlaşılır..

çok utanmıştım:)))
çok memnun, sürekli bakıodu çıkmış çıkmış falan die..şimdi çıktı iice, çok memnun...

kızlar p tesi aksam hiç bişey yokken birden kan geldi aapr topar dr gittim serum igne derken cok sükr dün kanama durdu bugude kasılma gecti ve bebegim kurtuldu ne korku cekt ym kaybedicem die rabbim kimseye yasatmasın simdi hersey yolunda dualarınızı eksik etmeyin 20 gün rapor verdi evdeyim bakalımm

çok geçmiş olsun yaaa....
dikkat et kendine...
Bizim iş yeri rapor kabul etmiyor ara sıra benimde başıma böyle bişey gelse naparım diye düşünüyorum...

ayyy ne güzelll işte onlarında etrafımızda pıırrr dönmesi heyecanlı olmalarıııı :18: gerekiyoooo umarımmm hep böleee kalırlarrrr

geçmiş olsun canım neden olmuş peki.
bizlerde hala risk altındayız Allah yardımcımız olsun

çok çok geçmiş olsun canımmm umarım birdaha böle bişey yaşamazsın

çok geçmiş olsun cnm..
neden olmuşki acab? dualarımız seninle...
çok geçmiş olsun yaaa....
dikkat et kendine...
Bizim iş yeri rapor kabul etmiyor ara sıra benimde başıma böyle bişey gelse naparım diye düşünüyorum...

sigortasız kaçakmı çalıştıryolar?

kızlarrr geldik drdan. oğlumu ne kadar özlemişim ilk defa bu kadar sekillenmiş halini gordum yerine sıgamıyodu ama hala hareketliydi masallah. yanakları tombiş dudakları kalın agzını acıp acıp kapatıyodu şimdi daha bi anne hissediyorum kendimi. Petuşcum dediğin gibi kilosu su an 203 gram dr kilosu dusuk gorunebilir ama gayet iyi dedi. heryerini tek tek gösterdi yaa 5 tane parmagı var :) cok mutluyum solumda hissediyodum bebikimi dogruymus sol tarafta kafası var

3 lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür Allahıma normalmiş
herşey yolunda şükürrrrrr
şimdi sıra 4 boyutluda onuda inşallah hayırla sağlıkla iyi haberlerle atlatırız hepimizz

canım gözunaydın iyi olduklarını bilmek ekstra bi huzur ve mutluluk. Allah tum annelerimize iyi hbrler nasip etsin.

arkadaşlar ben ilk oğlumda hiç hazır ıslak mendil kullanmadım zaten doktorumuz da kesinlikle önermiyordu.Onun yerine her altını değiştireceğim zaman bir kabın içersine ılık su koyuyordum ve tülbent bez ile siliyordum.Eğer kaka yapmışsa suyun içine durulama gerektirmeyen Bübchen markasının vücut jelinden bi iki damla koyardım.Özellikle kız çocukları için bir kullanımılık pamuk gerekir onlar daha risk altında.Zaten o sıcacık popişleri soğuk ıslak mendil ile silmek bana pek mantıklı gelmiyor.Ancak dışarda olduğumuz zamanlarda ıslak mendil kullanmak zorunda kalıyordum, ancak bu konuda pinti davranmamak lazım ve en iyi markayı kullanmak gerekir diye düşünüyorum.Dışarda kullanmak zorunda kaldığım ıslak mendili de önce sıcak suyun altında iyice bi yıkıyordum öyle kullanıyordum.Birde pişik kremi olarak yirn Bübchen markasını öneririm...

çok geçmiş olsun cnm..
neden olmuşki acab? dualarımız seninle...

sigortasız kaçakmı çalıştıryolar?

yoo canım gayet sigortalı çalıştırıyolar
ben böylümde tekim
patron diyo ki benim işlerim yoğun sen olmazsan benim işlerim yarım kalır
git akşamları dinlen diyor ama ben illa dinlenicem diyorsan kapı açık diyor canım

nedenini bulamadılr bi daha yasatmasınrbbm
Amin canım Allah yardımcın olsun

canım gözunaydın iyi olduklarını bilmek ekstra bi huzur ve mutluluk. Allah tum annelerimize iyi hbrler nasip etsin.

evet tatlım çok büyük bi huzur veriyo insana
seninde gözün aydın oğluşunla hasret gidermişsinizzz

Çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın hiçbirimize..

slm kızlar nasılsınız? benimşikayetlerim hiç eksilmiyor bu aralar bir kaşınıyorum sormayın. kollarım bacaklarım artık kaşıya kaşıya morarttım resmen. doktorum bir cildiyeye görün dedi. en kısa zamanda cildiyeye gidicem. birde geçen akşam büyük tuvaletimle birlikte çok miktarda kan geldi ne yapıcam bilmiyorum. sizde böyle şikayetler var mı??

cnm şımarıo patronun, daha sen hiç rapor felan almamışsın ya şımarılık yapıo..
allah korusun o zmn gelsin bi rapor almak zorunda kal bakem öle diebilecekmi..
bende yıllrdır yaptığım işlerde hep back up sız çalışyorum, ara ara o posta banada koyulyo ama işbaşa düşünce o lafları yedirebeileceğimide ii biliyorum...sen beni bul öle bi durumda taamı cnm:))

Canım benim çok çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın. Ben de korkuyorum allah korusun çok şükür bebeğini size bağışlasın rabbim. Nedeni hakkında bir şey dediler mi? Üşütme falan ??

back up 'un olayim petuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…