2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim şimdilik sadece göğüslerim kaşınıyor ama dayanamıyorum kaşıyorum valla :78: gerçi giysilerimin üstünden ama çoook tatlı kaşınıyor bende alıcam en kısa zamanda krem

kızlar göüğslere başalayın sğrmeye hem buyuyolar nasıl çatladıgınıda anlalamıştım ben ama taaa 32. haftada çatladı
hemen çatlamaz bıldıgım ama dun arkdşımla konuştum 36 haftalık hamıle dıyokı okadar kılo aldımkı gözğüslerim acayıp buyuduler sutyen bulamıyom dedi bilemıyom bunyeden bunyeyede değişiyo tabı umarım ödem oluşmaz bızlerde

Kızlar günaydınlar hepicinizeee dün ikili tarama testini aldık şükür ki sorun yokmuş :) çok mutlu olduukk gergin bi bekleyişti... Bide kan hapı verdiler bana dün sanırım onu içmemden kaynaklı ağzımda kötü bi tat var sizinde oluyor mu öyle ??

Peki başağrısı çeken var mı 3 gündür başağrım var :((

Bu pafta nerdeyse her sabah baş ağrısı çektim.O da kafamın sağ ya da sol taraf. Sağ gözüm sağ kulağım filan çok kötü oluyor :59::59:

Peki başağrısı çeken var mı 3 gündür başağrım var :((

bende migren var tatlım sanırım hava değişiminden daha da sık olmaya başladı bu ara yazın başıma buz gezdiriyorum bide bilindik sessiz loş ışık durumları uyuyunca geçiyo şimdilik ama yatarak tv izleme bide gözlerini çok yorma benim herşeyden başım ağrıyor zaten koku aç kalmak Allahım acırda inşallah sonuna kadar sıkıntısız geçiririz hamileliğimizi

Kızlar günaydınlar hepicinizeee dün ikili tarama testini aldık şükür ki sorun yokmuş :) çok mutlu olduukk gergin bi bekleyişti... Bide kan hapı verdiler bana dün sanırım onu içmemden kaynaklı ağzımda kötü bi tat var sizinde oluyor mu öyle ??

bende 3 gündür kullanıyorum tatlım hem kan hapı hemde e vitamini bende daha sorun yok ben kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum doktor 1 saat önce ve sonra süt süt ürünü ve çay tüketme dedi bana

gözün aydın canım günaydın darısı başımıza bu arada

bende karabağlardayım işyerimde karabağlarda canım nereye gidiyorsun doktora bide 2'li testini nerde yaptırdın

ikili tarama testini alsancak devlet hastanesinde yaptırdım hayatım kontrollerede gazi hastanesi serdar aydın'a gidiyoruz.. Tavsiye üzerine gittik.. Sen nereye gidiyorsun kontrole..

Kızlar benim aklıma bir şey takıldı cevap verirseniz çok sevinicem, benim ufaklık 12+6 da 6.2 cm di boyu ağırğıda 77 gr
internetten baktığım kadarıyla 12. haftada 11 cm civarı oluyormuş, bizimki neden böyle küçük acaba diye merak ettim, sizlerin bebişlerin boyları ne durumda ?

ikili tarama testini alsancak devlet hastanesinde yaptırdım hayatım kontrollerede gazi hastanesi serdar aydın'a gidiyoruz.. Tavsiye üzerine gittik.. Sen nereye gidiyorsun kontrole..

Canım bende egepolde Gökalp Bey var ona gidiyorum sanırım Yeşilyurt Devlet Hastanesinde yaptırıcam 2'li testide ama ben geldim test yaptırmak istiyorum denince yapıyorlarmı bide benim izin almam biraz zor oluyor kısmetse 13 ekimde gidicem tahlile sen Alsancakta hemen yaptırabildinmi tahlilini

Kızlar benim aklıma bir şey takıldı cevap verirseniz çok sevinicem, benim ufaklık 12+6 da 6.2 cm di boyu ağırğıda 77 gr
internetten baktığım kadarıyla 12. haftada 11 cm civarı oluyormuş, bizimki neden böyle küçük acaba diye merak ettim, sizlerin bebişlerin boyları ne durumda ?

canım benim her bebişin gelişimi farklı olurmuş tatlım bu arada benim baktığım siteye göre senin bebiş önce gidiyor ben e-gebelik net e baktım sen nereye baktın ki 16. haftada gösteriyor 11 cm mi burası

canım bende egepolde gökalp bey var ona gidiyorum sanırım yeşilyurt devlet hastanesinde yaptırıcam 2'li testide ama ben geldim test yaptırmak istiyorum denince yapıyorlarmı bide benim izin almam biraz zor oluyor kısmetse 13 ekimde gidicem tahlile sen alsancakta hemen yaptırabildinmi tahlilini

valla cnm ben gittim sıra aldım pek kimse yoktu zaten randevu falan almak gerekiomu diye çok düşünmüştüm ama hemencik işim bitti ilk önce bebeğime baktılar bikaç ölçüm aldılar sonra kan verdik bi hafta sonra sonuçları aldık.. Sen nerede çalışıosun ki aslında azcık anlayışlı olsalar ölürler sanki patronlar...

Back
X