2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar selamlar herkese biz doktordan geldik herşeymiz normal çok şükür... en kalınlığımız ölçüldü normaliz.... testimizin sonuçlarını haftaya alacağız inşallah onda da bişi çıkmaz... cinsiyetimiz belli oldu ama azıcık meraklanın :))))))))))) yazıcam sonra şimdi accık gezmelere gidelim :))
ne güzell. çok sevindim. cinsiyetini bende çok merak ediyorum aynı haftadayız ve ptesi randevum var inşallah belli olur. sağlıkla gelsin bebişlerimiz :49:

canımkızımda hamıle oldugumu öğrenemden bi sutyen almıştım ıkı sonra öğrendım hamıleyım 90 dı 1 ay sonra çok sıktılar ay 9 ayımda 100 takıyodum sonra ıyıce şişiyolar sütten ozmanda daha bı buyuyolar benımkıler emzırmeden çıktıgı için şuan küçüldüler:D ama yıne 100 takıyom yaniiii:37:
heyyy maşallaahhh:nazar::nazar::66:
Kızlar günaydınlar hepicinizeee dün ikili tarama testini aldık şükür ki sorun yokmuş :) çok mutlu olduukk gergin bi bekleyişti... Bide kan hapı verdiler bana dün sanırım onu içmemden kaynaklı ağzımda kötü bi tat var sizinde oluyor mu öyle ??
gözünaydın canım darısı başımıza:16:
ikili taramada cinsiyet bellimi oluyormuş ??? bunu bilmiyordum :) salı günü 12 haftalık oluyoruz :54:
tokturuna bağlı canım bazıları sır gibi saklıyorr:63:
kızlar selamlar herkese biz doktordan geldik herşeymiz normal çok şükür... en kalınlığımız ölçüldü normaliz.... testimizin sonuçlarını haftaya alacağız inşallah onda da bişi çıkmaz... cinsiyetimiz belli oldu ama azıcık meraklanın :))))))))))) yazıcam sonra şimdi accık gezmelere gidelim :))

ııı erkek mii:86:

Herkese merhaba...
Bende bu sabah 2'li test için doktordaydım..
Bebeğim gayet iyi, ölçümlerimiz güzel çıktı..
Kan verdim, Ekim'in 5'inde sonucumuz belli olacak..
Cinsiyet konusuna gelince etraflıca bakıverdi ama henüz bir oluşum yok birşey belli olmuyor dedi..
Bende o zaman kız mı dedim, yok canım öyle birşey söylemiyorum daha çok erken dedi..
Bir kızım var benimde.. İnsan ikincide doğal olarak farklı bir beklenti içerisine giriyor..
Yani bir kızım var birde oğlum olsun istiyor..
Ama Allah ne kısmet ederse başımızın üzerinde yeri var, sağlıklı olsunlar da..
Allah herkesin gönlüne göre versin..

Herkese merhaba...
Cinsiyet konusuna gelince etraflıca bakıverdi ama henüz bir oluşum yok birşey belli olmuyor dedi..
Bende o zaman kız mı dedim, yok canım öyle birşey söylemiyorum daha çok erken dedi..
Bir kızım var benimde.. İnsan ikincide doğal olarak farklı bir beklenti içerisine giriyor..

gözün aydın canım çok sevındım, bayadır gozukmuyosun ıyısın inş
hakkımızda hayırlı 1 ay içinde hepimiz öğrenırız cinsıeytlerı artık

Herkese merhaba...

çok sevindim canım bebişinin sağlıklı olmasına cinsiyetide sevdanın dediği gibi nasılsa öğrenicess siz erkek istionus ben kıs hayırlısı olsun bakalım:91:

kızlar kafama bısı taktım :S benım bebegımınde ense kalınlıgı normalll. bende 2 li tarama testini yaptrdım....
ense kalınlıgı normalse genelde bişi çıkmıomu arkadasım öle söledide ( inşallah bi sorun yoktur )

hafta sonu kimseler gelmez didiydim ama gene gelip döktürmüşsünüz...ikli testi iyi çıkanlar gözünüz aydın...sbilyana cinsiyeti belli dedin gittin olmadı ama..hedi gel de söyle..kızçe mi..şehzede mi..
bende musyela aldım ama 3 ay bitsin öyle başlıcam sürmeye..oğlumda da kullanmıştım..çatlamaya çok müsait olan cildimde doğumla ilgili herhangi çatlak olmadı şükür...bence cildinizi mutlaka nemli tutun kızlar...
bende de temizlik var bugün..göya kadın yapıyor..canım çıktı...dinleneyim derken size de bakıyom...
gezmelere giden arkadaşlarım..güle güle gidin bolca gezin...
herkeslere güzel bi hafta sonu diliyorum...

gözün aydın canım çok sevındım, bayadır gozukmuyosun ıyısın inş
hakkımızda hayırlı 1 ay içinde hepimiz öğrenırız cinsıeytlerı artık

İyiyim canım, saolasın... Okuyup çıkıyorum genelde..
Bazende yetişemiyorum sayfalara, son sayfadan devam ediyorum..
Malum yaramaz bir kızım var.. Zaten onun yemeklerini, öğünlerini düşünerek geçiyor zaman inan ki..
Biri bitiyor, biri başlıyor, biri bitiyor biri başlıyor..
Bazen ev işi, kızımın bakımı derken doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum..
Allah hepimize kolaylıklar versin..
Ekim'in 22'sine randevum var benimde.. 3 hafta nasıl geçecek bilemiyorum..
Aslında bu cinsiyet konusunda bizi geren şey birazda toplumun bu konuya bakış açısı..
Hani gelinsen eğer illa ki bir erkek evlat istenir..
Annem bile diyor ki ''Ay kızım inşallah erkek olur da bir daha yapmak zorunda kalmazsın..''
Yani bizleri de kendi devirlerindeki gibi düşünmeye zorluyorlar istemeden, bilmeden de olsa..
Allah'ın izniyle bir daha yapmayı düşünmüyoruz eşimle.. Allah gönlümüze göre verir inşallah..
Geçen geldiğinde gene tekrarladı ''Anne üçüncüden bahsetmeyelim istersen eşim istemiyor'' dedim sustu..
Bu yavrumuzu da kızımızın bir kardeşi olsun her ikisi de kardeşlik duygusunu tatsın diye düşündük, istedik..
Zaten bahsetmiştim sanırım daha önce.. Çalışan bir kadındım ve kızımı dünyaya getirince işi bırakmıştım..
Kızıma bakarken kardeşi de aradan çıkıversin düşüncesiyle de ikinci yavrumuzu planlamıştık..
Biri 2 biri 4 yaşına gelince de çalışma hayatıma geri dönmek istiyorum Allah kısmet ederse..
Allah tüm annelerin gönlüne göre versin.. Hayırlısı bakalım..
Allah olmayanlara da tattırsın inşallah..

kızlar kafama bısı taktım :S benım bebegımınde ense kalınlıgı normalll. bende 2 li tarama testini yaptrdım....
ense kalınlıgı normalse genelde bişi çıkmıomu arkadasım öle söledide ( inşallah bi sorun yoktur )

canım öyledir inşallah.benim de ense kalınlığı normal çıkmıştı bugün kan sonuçlarını da alacaktım dün dayanamayıp arayıp sordum sağolsun doktorum telefonda bilgilendirdi beni.anormal bişiy yokmuş.her şey gayet iyi dedi..inşallah senin de öyledir.bugün de bi daha gitmedim iki hafta sonra gideceğim.o zaman cinsiyeti de belli olacak inşallah.

hemen masamın üzerinde şimdi içtim ben de eğer oysa canım FERREVİT PRONATAL adı

ELEVİT canım o multivitamin.

ELEVİT canım.doktorum bana onu verdi. bence odur sana da söylediği. genelde onu veriyor doktorlar.

çok sağolun kızlar soruyu sorunca hemen çıkmam gerekti.hatırladım ama siz söyleyince.elevitti benimki. FERREVİT PRONATAL neki o demir hapı sanki?

hayırlı akşamlar kızlar:9::9::9::9::9::9:nnasılsınız?tam 1 haftamız kaldı kontrol için.sağlıklı olduğunu göreyim yeter inşallh.allahım tüm doğmuş ve doğacak olan bebekleri melekleri korusun.(amin)

hayırlı akşamlar kızlar:9::9::9::9::9::9:nnasılsınız?tam 1 haftamız kaldı kontrol için.sağlıklı olduğunu göreyim yeter inşallh.allahım tüm doğmuş ve doğacak olan bebekleri melekleri korusun.(amin)

amin canım.benim de 2 hafta var daha.cinsiyet o zaman belli olacak heyecanla bekliyorum..

İyiyim canım, saolasın... Okuyup çıkıyorum genelde..
Bazende yetişemiyorum sayfalara, son sayfadan devam ediyorum..
Malum yaramaz bir kızım var.. Zaten onun yemeklerini, öğünlerini düşünerek geçiyor zaman inan ki..
Biri bitiyor, biri başlıyor, biri bitiyor biri başlıyor..
Bazen ev işi, kızımın bakımı derken doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum..
Allah hepimize kolaylıklar versin..
Ekim'in 22'sine randevum var benimde.. 3 hafta nasıl geçecek bilemiyorum..
Aslında bu cinsiyet konusunda bizi geren şey birazda toplumun bu konuya bakış açısı..
Hani gelinsen eğer illa ki bir erkek evlat istenir..
Annem bile diyor ki ''Ay kızım inşallah erkek olur da bir daha yapmak zorunda kalmazsın..''
Yani bizleri de kendi devirlerindeki gibi düşünmeye zorluyorlar istemeden, bilmeden de olsa..
Allah'ın izniyle bir daha yapmayı düşünmüyoruz eşimle.. Allah gönlümüze göre verir inşallah..
Geçen geldiğinde gene tekrarladı ''Anne üçüncüden bahsetmeyelim istersen eşim istemiyor'' dedim sustu..
Bu yavrumuzu da kızımızın bir kardeşi olsun her ikisi de kardeşlik duygusunu tatsın diye düşündük, istedik..
Zaten bahsetmiştim sanırım daha önce.. Çalışan bir kadındım ve kızımı dünyaya getirince işi bırakmıştım..
Kızıma bakarken kardeşi de aradan çıkıversin düşüncesiyle de ikinci yavrumuzu planlamıştık..
Biri 2 biri 4 yaşına gelince de çalışma hayatıma geri dönmek istiyorum Allah kısmet ederse..
Allah tüm annelerin gönlüne göre versin.. Hayırlısı bakalım..
Allah olmayanlara da tattırsın inşallah..

amin canım bilmezmiyim o yoğunluğu akşama kadar evi topluyorum yıne dağınık yetişemıyorum ıkıncı olduktan sonra nolucaz acaba:)) tatlı yorgunluklar
evet etrafımdaki herkes cınsıyetı ne dıye sorup duruyolar ilki kızya bu erkek olsun dıyen okadar çokki hayırlı evlat ıstıyorum dıyorum insan değişik bi tecrube daha yaşamak ister tabıkı ama hayırsız bı evlada katlanmaktansa ıkı kız evladı başımda gezıdırım :)
oyuzden cinsiyet öğrensemde 8. aya kadar akraba ve komşularıma soylemıcem bu konuda benı bunalttılar çunkı:)
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah evlat deyınce akan sular duruluyo yuzune bakmaya doyamadıgım bı kızım var ayırt edılmıyo şimdiki devırde hiçbir annede ayırt etmez eskıdenmiş o:)

bnde çarşmba slacagm sncumu hdı bkalım hyrlısıııı ... ankaralı olnlar doğumu nerde dusunuyorsunuz

Herkese merhaba;
Uzun süredir takip ediyorum sizleri fakat ancak bugün yazabildim.
Benim gibi sabahtan akşama dek ağlayan varmı aranızda:43:
Bugün tam 12.haftamızı bitirdik ama bende hala düzelme yok:(
Bitsin istiyorum bu duygusallık artık
Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum

bnde çarşmba slacagm sncumu hdı bkalım hyrlısıııı ... ankaralı olnlar doğumu nerde dusunuyorsunuz

özge merhaba;
ben de ankarada yaşıyorum.Henüz kesin kararımı veremesem de doğum için medicana'ya sıcak bakıyorum.
bakalım kalan 6 ayda kararım kaç kez değişecek:61:

benimse 2 gün var kontrolümee çatladaa patlaaaa:1::1::1::29:

Herkese merhaba;
Uzun süredir takip ediyorum sizleri fakat ancak bugün yazabildim.
Benim gibi sabahtan akşama dek ağlayan varmı aranızda:43:
Bugün tam 12.haftamızı bitirdik ama bende hala düzelme yok:(
Bitsin istiyorum bu duygusallık artık
Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum

üzülme canım kuzimin eşi 9 ay ağladı doğumdan sonra bişeyi kalmadı hamilelik yapıor ağla açılırsın:71:

Son düzenleme:

slm canım bende ankarada oturuyorum gatada yapcam kısmetse kızımıda da orda dogum yapmıştım ama kontrollere lokman hekim hastanesine de gidiyorumm:)):49::49:

benimse 2 gün var kontrolümee çatladaa patlaaaa:1::1::1::29:

üzülme canım kuzimin eşi 9 ay ağladı doğumdan sonra bişeyi kalmadı hamilelik yapıor ağla açılırsın:71:

ama ben senden öndeyim günlükte canım.okuldan dolayı haftaiçi gidemiyorum.oyüzden haftasonuna kaldı.yoksa bende çarşamba gitcektim.hımmmmmmmmmmmm:33::33::33::33:şaka bi yana hayırlı haberlerini alırız kız inşallah.

Back
X