• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tatlım hiç bi fikrim yok malesef.. doktoruna güven bence.
logopeia tebrik ederim.. sağlıklı neşeli olur inşallah..
benim de sorunum göbeğimin büyümemesi.. haftasonu misafirlerim geldi onlara sırıta sırıta ben hamileyim dedim..
aaa hiç belli değil dediler bana:47: açtım göbeğimi gösterdim.. bu kez de hıı küçücükmüş daha dediler..:47:
tuni de diyodu benimki küçük falan diyee.. kocaman işte kocaman.. gördüm daha da kocaman olmuş.. annesinin yemeklerinden yemiş göbekte bebekte pırtlamış.. artık daracık badiler giyiyorum belli olsun diyee..
bugün soracağım toktora yaa..niden büyümedi göbikim diyee..

ya evet ya benimde göbeğim yok bi havesle o sevimli badilerden aldım bayramda giymek için ama içini dolduramıcam benim iç karnım genişmiş öyle diyor deneyimli anneler ama ben artık büyüsün istiyorum

güzel anneler nasılsınız bakalım bayadır ben giremiyorum kk ya bi baktım 200 sayfa ilerdesiniz valla üşendim okumaya zaten baya kalabalık olmuş burasıda :)) ben ikili testi yaptırdım sonucuda aldım ama hala doktora gösteremedim çarşamba günü randevum var bakalım bizim bebiş göstercekmi kendini bu arada rüyasında kız yada erkek görüp cinsiyetin kesinleşip aynı olan var mı offff çok karışık yazdım neyse ben erkek bebbek gördüm sarı bişeydi bakalım tutacakmı :37::37::37:

merhaba canım ikil test yaptırdım demişsin benimde 10 gün bi sürem var yaptır veya yaptırma sana baglı dedi dr um karar veremiyoruuumm ama sanırım yaptırcam sen ist damısın nerdesin ? rüya konusuna gelinceee ben de cok merak ediyorum ben hiç görmedim ama kayınvalidem görümcelerim hep sarı tombiş bi erkek cocuk görüyoruz diyolar meraktan çatlıycammmm 12+5 im şu anda az kaldı öğrenmeyeeeeee kız mı erkek miii bakalım rüyalar ne diyecek:) allah eli ayagı düzgün saglıkklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizee inşallahh :49:

Canım bence olsun varsın şimdi hemen büyüsün istiyoruz da inan bana sonra aynı şeyi düşünmeyeceksin çünkü sen istesende istemesende büyüyecek ve belkide çatlayacak eğer yavaş yavaş büyürse çatlamada az olur bende aynıyım 2. olduğu halde hemen büyüsün istiyorum ama yaşadığım şeyleri düşününce kendine gel dediğim oluyor:)

tatlım hiç bi fikrim yok malesef.. doktoruna güven bence.
logopeia tebrik ederim.. sağlıklı neşeli olur inşallah..
benim de sorunum göbeğimin büyümemesi.. haftasonu misafirlerim geldi onlara sırıta sırıta ben hamileyim dedim..
aaa hiç belli değil dediler bana:47: açtım göbeğimi gösterdim.. bu kez de hıı küçücükmüş daha dediler..:47:
tuni de diyodu benimki küçük falan diyee.. kocaman işte kocaman.. gördüm daha da kocaman olmuş.. annesinin yemeklerinden yemiş göbekte bebekte pırtlamış.. artık daracık badiler giyiyorum belli olsun diyee..
bugün soracağım toktora yaa..niden büyümedi göbikim diyee..

merhaba canım ikil test yaptırdım demişsin benimde 10 gün bi sürem var yaptır veya yaptırma sana baglı dedi dr um karar veremiyoruuumm ama sanırım yaptırcam sen ist damısın nerdesin ? rüya konusuna gelinceee ben de cok merak ediyorum ben hiç görmedim ama kayınvalidem görümcelerim hep sarı tombiş bi erkek cocuk görüyoruz diyolar meraktan çatlıycammmm 12+5 im şu anda az kaldı öğrenmeyeeeeee kız mı erkek miii bakalım rüyalar ne diyecek:) allah eli ayagı düzgün saglıkklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizee inşallahh :49:

ben izmirdeyim canım devlet hastanesinde yaptırdım daha sonucunu gösteremedim o yüzden doktoruma benim doktorum istemişti o yüzden yaptırdım eğer yaptırırsan Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin şimdiden bende cinsiyet konusunda çatlıyorum meraktan önce sağlıklısı hayırlısı tabi ama gene gönlümüzün bi yerinde de var yani erkek yada kız diye :1::1::1:

günaydın kızlar ben 15 gün sonra doktora gidicem ama bu aralar sanki karnımda büyüme durdu gibi hissediyorum.bide okadar uzandım bebeişimin hareketleri varmı diye dinlemeye ama hiç bi hareket yok .korktum açıkcası beklemesemmi 15 gün geçmesini

cnm bence panik olacak bi durum yok..çünkü haftalar ilerledikçe karnındaki gaz azalıo, gaz azalıncada karnım küçüldü sanıosun:)) sonra biderden depara kalkıo...bide hareketler için erken, inetrenette özellikle ilk anne adayları 16-22. hafta arası hisseder dio..benim dr um 20 önce hissetmezsin çok erken dedi..ama ben 18. haftaya girdiğimiz günden buyana hissediyorum..yani bi hareket şu an için hissetmemen çok normall:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba herkese güzel günler hafta sonu giremedim bide baksam buraya taşınmışız şaşırdım, neyse hayırlısı olsun yeni insanlarla tanışmak güzel olacak.:32:
hafta sonu hamile pantolonu aldım ve mağazadaki kadın bana 6 aylıkmısın dedi biliyormusunuz şok oldum:53: oysa sadece 1 kilo aldım halen bulantılarım bile bitmedi:19: bana şişko demek istedi diye söylendim durdum halada etkisindeyim, normal zaman olsa kafaya takmam böyle şeyleri ama sanırım iyice hassaslaştım:19:

bu gece rüyamda kk bayansu yu gördüm..topic e çok uzun bi yazı yazmış olyo, allam okuom bitiremiom okuom bitemiom, o kadara karışıkki güya cinsiyetini yazmış bebişin ama anlaşılmaz...en sonunda bebikin cinsiyetinin erkek olduğunu anlıorum:)) dün oda cinsiyet öğrencekti kız olduğu kesinleştimi aceba..

evetttt petucuuum...pazar günü ben doktordaydım ve herşeyy kesinleştii..
o kadar tarifsiz bir mutluluk ki anlatamam...
evde bir prensim varken şimdi birde pransesim olacakk..
şükürler olsun allahıma bana ne istediysem verdi şimdiye kadar:nazar:
doktor bebeğimi kontrol ederken oğlum yanımıza gelip;bence kızzz dedi...doktor amcamızz evet kaaan haklısın bencede kızzz dedi..o an kendimi zor tuttum ağlamamak içinn..nasıl bir duygu allahımmm he:nazar:kese nasip etsin.
bebeişimin kilosu 150g,boyu ise 11,8cm:nazar:
herşey çok olumlu vee bende geç döllenme olduğu için bdt bir türlü kesinleşmiyordu ama bu defa o da kesinleşti...çizelgem fln değişcek çünkü 12 nisan doğumum şu an 16 haftamızdayız...
amaaa şimdi çıkmam gerek arkadaşımın mevlütü var...hepinizi öpüyorumm:16::16::16::16::16::16::16:

doktor bebeğimi kontrol ederken oğlum yanımıza gelip;bence kızzz dedi...doktor amcamızz evet kaaan haklısın bencede kızzz dedi..o an kendimi zor tuttum ağlamamak içinn..nasıl bir duygu allahımmm he:nazar:kese nasip etsin.
herşey çok olumlu vee bende geç döllenme olduğu için bdt bir türlü kesinleşmiyordu ama bu defa o da kesinleşti...çizelgem fln değişcek çünkü 12 nisan doğumum şu an 16 haftamızdayız...
amaaa şimdi çıkmam gerek arkadaşımın mevlütü var...hepinizi öpüyorumm:16::16::16::16::16::16::16:

o zmn hadi gözün aydın cnm, allah gönlüne göre versin bundan sonrada, sağlıkla sıhhatele kucağına almayııda nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevındım prensesler çoğalıcaakk zaten kızlar hangı ayda olursa olsun çooook:D

bu arada tünaydıııın :)

canımmm dünyanın en güzel duygusu ne güzel...Maşallah prensine ve prensesine.. :))) tebrikler canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah prensesin..Ayrıca cinsiyeti öğrenen diğer arkadaşları da tebrik ediyorum veee MERHABA herkese biz geldik

merhaba herkese güzel günler hafta sonu giremedim bide baksam buraya taşınmışız şaşırdım, neyse hayırlısı olsun yeni insanlarla tanışmak güzel olacak.:32:
hafta sonu hamile pantolonu aldım ve mağazadaki kadın bana 6 aylıkmısın dedi biliyormusunuz şok oldum:53: oysa sadece 1 kilo aldım halen bulantılarım bile bitmedi:19: bana şişko demek istedi diye söylendim durdum halada etkisindeyim, normal zaman olsa kafaya takmam böyle şeyleri ama sanırım iyice hassaslaştım:19:

takma canım kafana geçecek zamannla önemli olan senin kilo almamış olman
hadi gözün aydın canım
çok sevindim

günaydın kızlar ben 15 gün sonra doktora gidicem ama bu aralar sanki karnımda büyüme durdu gibi hissediyorum.bide okadar uzandım bebeişimin hareketleri varmı diye dinlemeye ama hiç bi hareket yok .korktum açıkcası beklemesemmi 15 gün geçmesini

benimde bir ara öyle oldu karnım durdu hatta biraz indi şaştım hareket de yoktu kendimide o hafta çok yormuştum doktora gidip rahatladım canım
çok şükür bişey yokmuş
evham yaptıysan git rahatla
bence
günaydınnn
nisan ayında erkekler bastırmış
bi erkek bebek te bizden
cumartesi günü öğrendim
%90 erkek dedi ben hep kız hissediyordum ama
cevremde herkes erkek diyordu
herkes normal karsıladı sanki biliyormus gibi
kız olsaydı süpriz olabirdi diyorlar
zatn belirtilerimde hep erkek bebektendi
prensimiz geliyor:69:
seninde gözün aydın canım

Günaydın biraz erken değil mi hareketleri hissetmek için.Benimde 2. bebeğim ama daha hissedemedim.İlkinde 16+4 günlükken hissetmiştim.Bunda şuanda 17+1 deyim ama daha hissedemedim.Üstelik buda erkek.Biraz telaş yaptım aslında.Normaldir değil mi?:44:
telaş yapma
bende geç hissettim
akşamları yat dinlen o zaman başlar yavaş yavaş hareketlere

Günaydın nisan anneleri nasılsınız.bebişler nasıl tekmeler başladı mı?bizde yavaş yavaş başladı.ben deneyimli sayılırım.ikinci bebişim geliyor.:)Çalışan anneler nasıl ben hiç çalışmak istemiyorum artık zor geliyor.oğlumda artık ne zaman evde olucam diye soruyor.az kaldı 2 ay sonra evimin kadını çocuklarımın anası olucam :)

çok sevindim adına 2 ay sonra evde olman çok güzel
ben mart başı izne ayrılacağım oğlum kreşe gidiyor evde olmayı onunla olmayı çok istiyorum

mrbalar kızlar nasılsınız bebişlerimiz nasıl mavilef ve nihancım haberlerinizi merakla beklıyorum

14 haftamda gittiğimde erkek gibi dedi ama kesin değildi
bu cuma yine gideceğim ama çokkkk heyecanlıyım artık
her an gidesim var ya
artık kesinleşsin istiyorum
babamız kız istiyo
ben erkek istiyodum
ilk başlarda
ama fark etmez diyorum artık
Rabbimden hayırlısı
oğlum kardeşimin adı hasan olacak diyo
bakalım

canım hoşgeldin sende..
hayırlısı bakalım.. sanırım yarın haber veririm.. önce sağlık gerisi teferruat ama işte insan merak ediyor.:122:

evet önce sağlık canım herşeyını öğen kaç grammış kaç cm miş :))

benim uykum var, göz kapaklarım bi inii, bi çıkıii:53::53:

of benımde kızım elımı çekiştiriyo rahat yok bana o uyuduğunda gelirim şimdi onunla azıcık temızlık yapalım o dağıtsın ben toplıyim:)):27:

Back
X