2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar hazır öğretmenler burdayken soruyum erken doğumda izinler sonraya ekleniyo mu yeni yasaya göre bir de biz doğum parası alıyomuyuz

ben ikinci dönem gitmeyi hiç düsünmüyorum.okul stresli.40 günlük rapor hakkımız var.kullanıcam 30 gününü falan
zaten yetiyo doğum izniyle.bir an önce ikinci dönem gelsin diye gün sayıyorum.

selammmmmmm ben geldim.bazi arkadaslari yeni goruyrum.hosgeldinizzz.anlasilan aksamlari takiliyonuz.
ya bugn cok is yaptm pek yoruldm.eski gucum kalmamis:52:

bnde ikinci dnm hiç gitmeyi düsnmüyorum seminer donemine bırakıcam iznimi dr lar ayarlıyo ne bilcekler kac haftalıgım die 2. dnm basında gidip sogukt o kadar agırlasmısken 6 saat ders anlatcagıma bu sene seminer 3 hafta günde 1 saat giderim belkimde hiç gitmm esim müdr yard :) süt izni fln derken daha kolay olur diedüsünüyorm bnde

ama galiba doğum iznine ayrılırken yani su 8 haftalık doğum öncesi izinde doktor raporu gerekiyor.32.hafta olduğuna dair yanılmıyorsam.bu arada ne güzel sanslısın esin müdür yardımcısıysa.idare iyi olursa mantıklı aslında seminerde idare edebilirler ben de düsünüyorum bunu

cnm bnde on diyorum dr na rica edersin okulda zorlanıyorum die zaten dogumda 38 de fln olacak bnmki 2 hafta clısıp girecektm izne simdi 38 de dogacak die hiç gitmeyim diyorum bakalım dr da yard olursa

bir aksilik olmazsa eğer ben 34 -35 haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum okula. çok rahatım tek sıkıntım okula gidiş çünkü yokuşta kalıyor okulum araç çıkmıyor bu beni zorlamazsa devam edicem..zaten 32 haftamda 16 şubatta oluyor devam edebildiğim kadar devam yani...:10:

neydi ki o forum ???
Peygamber efendimiz de kızlarının doğumundan sonra
anne emzirmeden önce hurma verirmiş bebeğe

valla kadınlar kulübünde site içinde bir yerlerde denk geldim gaz sancısına kesin çözüm mü ne öyle bir başlığı vardı,sanırım bebeğim büyüyor başlığı altında olsa gerek,ya da oralarda bir yerlerde,sayfaları tararsan ya da google da rartırsan bulabilirsin.Bayaa da uzun bir forumdu 20-30 sayfa sürüyordu,daha başka forumlarda da denk geldim bu nar olayına ama bu forum tamamen bu konu üzerineydi.

kızlar şikayetler ve dilekler tamam da hani benim sorumun cevabı erken doğumda doğum izni sonraya atılıyor mu

bnde kk da okudum dogdugunda anne sütnden önce ilk 2 nar tanesi damlatrsan hic gaz sorunu yasamıyrmus bide agzına hurma sürmekte sünnetmş

merhaba arkadaşlar
benim gibi öğretmen arkadaşlardan yardım istiyorum.biliyorsunuz 24.haftaya az kaldı.okulda nöbet tutmamak için 23.haftanın mı 24.haftanın mı bitmesi gerkiyor?bir de nöbet tutamaz raporunu özel çalışan dr dan alsak da geçerli olur mu?

selam canım,ben de öğretmenim,senle aynıyız :) 24. haftanın bitmesi gerekiyor,ben okuluma sordum doktorunuzdan 24. haftanın bittiğine dair bir kağıt gerirmeniz yeterli dedi,devlet hastanesi falan demedi,ben de özel hastaneye gidiyorum.Doktorumdan öyle bir şey isiticem ben,hatta 24. haftanın içinde nöbet günümde sevk alıp muayeneye gitme planım da var,son nöbeti tutmayayım diye,ayakta dikil,her tenefüs in çık zor olmaya başladı çünkü,şeker yüklemesi yapıcak 24. haftada doktorum,nöbet günümde de yapabilir sonuçta di mi?:34:

atılıyor cnm 16 hafta iznn vr istedgn seklde kullanılıyo o hakkın

ya şimdi doktordan alıyosun belgeyi şu zaman doğacak diye sen de istediğin gibi ayarlıyosun ama mutlaka 3 haftası doğum öncesi kullanılacak şekilde ama bu izinler 40 haftaya göre belirleniyor ve eski yasaya göre erken doğumda doğum öncesi izinler yanıyodu yeniye göre nasıl acaba yani o 8 haftayı tam kendi kafana göre kullanamıyosun çünkü bazı yaptırımlar var

kızlar şikayetler ve dilekler tamam da hani benim sorumun cevabı erken doğumda doğum izni sonraya atılıyor mu

bana arkadaşlarım ,bir tanesi yeni doğum yaptı sayılır,hani son 3 haftaya kadar çalışıp öncesini doğum sonrasına atabiliyosun ya iznin,eğer 3 hafta önceden erken doğum olursa,yani çalışırken, onu atamıyorsun dediler,bilmiyorum yine de

Back
X