Buaralar annecıgmı uyutmuyorum.Karanlık dunyamda saklambac oynarken bıraz tepınıyor ve annecgmın ıcınde kelebekler gıbı ucusuyorum.Canım annem nede fedakar bundan sıkayetcı degıl aksıne mutluluk duyuyor.Ben annem gıbı guzeller guzelı bır kız olcagım.Anneme sımdı zahmet verıyorum ama hele bı dogayım buyuyecem ve anneme hc bır ıs yaptırmayacagm.Canım annem ve babam cok heyecanlılar hele babam her aksam ısten gelıp annemın karnısını operek benı sevmesıne bayılıyorum.Galıba bende babacı bır kız olcagım.Benı oksayan o yumusacık sevkatlı ellerı oylesıne ıcten hıssedyorum kı sımdıden onları cok sevıyorum...Dogmama henuz daha var bılıyorum benı sabırsızlıkla beklıyorlar.Hele annem heran ben ıyımıyım dye dusunup duruyor.Keske ona saglıklı oldugumu soyleyebılseydım.Cennet kokan annemın kokusunu ıcıme cekmek ıcın bende cok sabırsızlanıyorum.Onun o lezzzetlı sutunden bıran once tatmak ıstıyorum.Kucucuk ellerımle annemı sarmak,onun gucunu hıssetmek ıstıyorum.Cunku o benım kahramanım cunku o benım hayat ısıgım cunku o benım CANIM ANNEMM.... SENI COK SEVIYORUM.......
..
ay canım gözlerim doldu resmen zaten kociş yok hamilelik yalnız geçiyo duygusala bağladım resmen