2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ahah alemsin yavrum bı dakka sen nıye facebook denen zıkkımda yoksun ?????
beklıyorum sneıde ona göre
hemen at ağzına bıtane lımon keyfın yerıne gelır hem nealakası varsa :D:D
bu arada yer gök aşk başlıcak tek dizim 1 saat özet verıyolar ama onu ızlemeye koyulim ben :54::54::54::54::54:
iyi geceler butun arkadaşlara :54::54::54::54:

o zıkkıma izin vermiyo zıkkım kocam :27:
ya bende sizi çok merak ediyorum kimseyi goremedim
daha göbeemi bilene koyamadım
bu gece baska sekilde kandırmayı denicem :1: :1:

o zıkkıma izin vermiyo zıkkım kocam :27:
ya bende sizi çok merak ediyorum kimseyi goremedim
daha göbeemi bilene koyamadım
bu gece baska sekilde kandırmayı denicem :1: :1:

senın koca benımkınden kıskanç olamaz şekerim bende resım koymuyorum facebooka ama kızlarla takılıyoruz:) genelde yavrumun resımlerı var
syle bi şekılde al o izniiiii:37::37::37:

senın koca benımkınden kıskanç olamaz şekerim bende resım koymuyorum facebooka ama kızlarla takılıyoruz:) genelde yavrumun resımlerı var
syle bi şekılde al o izniiiii:37::37::37:

olmadı kendine acar ordan kullanırım :D
o zmanda olmazkii dimi
hay tukurucem damarına yaa
inadı tuttu muu kötu oluyoo bazen agzına bi tane carpasım geliyo valla
ama kıyamıyorum sonrada pislüükk :27:

çok guzel canım daa cok değil mi :S
hepsini mi aldın bunların kızz :1:
benimkide su mavinin tıpkısının bi değişiği aynısı değil :1:
şimdi baska da almam lazım mı kii?
lohusa olmasa da normal alsam xxl yada o zmankii kiloma göre xxxxxxxxxL :D
teşekkürler canım
aldım evet hatta bitanede kırmızı tek gecelik var
ama nette yok resmi
önden düğmeli buluran penye geceliklerde giyilir
çünkü öylede almayı düşünüyorum
azcık bi leke kan olsa değiştirmek gerekecek

hepsi çok güzel,özellile göbeği bebişli olanlara bayıldım :) gle gülekullan canım

teşekkürler canım

Kızlar geçen çarşamba doktor kontrolum vardı.. Zaten çok hızlı kilo aldıgım icin sikayet edip duruyordum aynı sekılde doktorda tartınca biraz suphelendi nasıl beslendıgımı sordu anlattım ki ggercekten ben cok yemememe ragmen kılo aldım 23 haftalık hamıleyım suan ve doktor gercı her hamıleden ıstenıyor ama seker testı ıstedi ve sunuda ekledı .. ben sana sureklı kılo alma neden bu kadar aldın dıye baskı kuruyordum ama belkıde senın sucun yyok sekere baglı bi kılo artısın var dedi.. Neyse ben testi yaptırdım 1 saatlık 50 gr. ve sonuc olması gerekenden cok yuksek cıktı doktorumu aradım ve tahmın ettıgını soyledı pazartesı 2. test yapılacak 2 saatlık 100 gr lık ondan sonra tedavi uygulanacak .. Aranızda benım gıbı sorunu olan varmı seker ile ilgili?

Lolllypop merak ediyorum sonucunu güzel haberlerle gel inşallah.bilgilendir beni tamam mı?

bebişli olanlar çok sempatik...canım kaça aldın benimde yavaş yavaş almam lazım

canımbebekli olanı almış onunda sabahlığı var 100tl
diğerleride 189 tl di indirim vardı onlarıda 100liraya aldım
toplamda 300 ettii
birde kom a bakıyım dedim ordada indirmde 30 tlye bi kırmızı
gecelik aldım o kadar

Merhaba kızlar dün gece çok stresli ve uykusuz bir gece geçirdim. Abimin eşi 7 aylık hamileydi ve gerçekten çok zorlu yollardan geçerek hamile kaldı. 6 senedir çocuk istiyorlar ve çok farklı yöntemlerle hamile kalabildi. Türkiyede uygulanmayan bir yöntemle. Bu yöntemi daha önce 2 kere daha yaptırdılar. Birinde hamile kalamadı diğerinde ise düşük yaptı. 3.üsünde 7 ayı tamamlamayı başarabildi.
İlk 3 ay düşük riski vardı kanamaları oldu, aynı zamanda kendisi epilepsi hastası ve onun için ilaç kullanıyor. Daha sonra gebelik troidi çıktı. Onun için ilaç kullanmaya başladı. Daha sonra gebelik şekeri çıktı diyetisyen eşliğinde beslenmeye başladı. O kadar çok stres yaşadı ki...
Ve dün gece sancılandı hastaneye gittiğinde rahmi açılmıştı hemen doğuma aldılar. Şimdi dünyalar tatlısı premature bir yeğenim oldu. 1750 gr doğdu ve küvezde büyümeye ve hayatını sürdürmeye çalışıyor. Doktorlar ilk 48 saatin çok önemli olduğunu bebeğin ya çok kötüye ya da çok iyiye gideceğini söylediler. 18 saat oldu şimdilik sağlık durumu iyi. Dün sabaha kadar fotoğrafına bakıp dua ettim. İnşallah Allah onu yıllardır denemedikleri yol kalmayan abim ve eşine armağan edecek ve yeniyılda bebekleriyle evlerine dönecekler. Bu bebek onların belkide son umudu ve bizim bebişimize de kardeş olacak. Sizler de o küçük can için dua edin olur mu? Halası olarak onu şimdiden okadar çok benimsedimki. İnşallah büyüyüp bana Hala diye seslenişini duyabileceğim günleri de görebiliriz.

bebeğinizin durumu nasıl?bugün bütün gün aklımdaydı.Allahım iyilik versin o güzel meleğe:)

Back
X