Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patlıcammmmm:2:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:13:
![]()
![]()
![]()
:18:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:26:
![]()
![]()
![]()
![]()
kafayı bozucam geçmedi geçmedi geçmedi şu kasık ağrım bide arada vajina ağrım kokulu akıntım geçti bunlar geçmedi sinirlerim harab oldu artık ya![]()
doktoruna sordun mu canım?insan hergün bi yerinin ağrımasından bıkıyo.ben her sabah bugün nerem ağrıcak acaba diye uyanıyorum.rabbim yardımcımız olsun
sormam mı canım ya cumartesi doktordaydım bunun için vajinal enfeksiyon dedi fitil verdi fitil kokulu akıntımı geçirdi ama ağrımı geçirmedi internettede yazıyo erken doğum sebebi diye ağlamaklı geziyorum walla ya
sormam mı canım ya cumartesi doktordaydım bunun için vajinal enfeksiyon dedi fitil verdi fitil kokulu akıntımı geçirdi ama ağrımı geçirmedi internettede yazıyo erken doğum sebebi diye ağlamaklı geziyorum walla ya
canım benim de enfeksiyon var, bugün bana da doktorum monurol diye bir ilaç aldırdı gece tuvalate çıktıktan sonra suya karıştırılıp içilen bir şey sabaha kadar gitmeyecekmişim wc ye. bu tüm enfeksiyonu söküyormuş. Sorarsın doktoruna olmazsa canım bu ilacı. ben de bu gece denicem. Geçmiş olsun çok.
o ses senden mi geldiydi gadın![]()
![]()
![]()
canım doktorun sana bunu vajinal enfeksiyon için mi verdi öyleyse hemen arayayım yarın
evet canım kadın doğum doktorum verdi enfeksiyon için, ben bu gece denicem, işe yarayıp yaramadığına da söylerim sana.
bu göte başa o ses azdı bileee azzz
hepiniizzz şişko garılarsınıızzzzz piss şişkolaarrrr (bende) ohh beee![]()
canım doktorun sana bunu vajinal enfeksiyon için mi verdi öyleyse hemen arayayım yarın
ben daha hiç kilo almadım ama ba deme öyleee![]()
![]()
hala 67 yim:)
canım benim de enfeksiyon var, bugün bana da doktorum monurol diye bir ilaç aldırdı gece tuvalate çıktıktan sonra suya karıştırılıp içilen bir şey sabaha kadar gitmeyecekmişim wc ye. bu tüm enfeksiyonu söküyormuş. Sorarsın doktoruna olmazsa canım bu ilacı. ben de bu gece denicem. Geçmiş olsun çok.
bana bak gız gadın :))
canım kokulu akıntın gectiyse fitillerin bittiyse bişey kalmamıştır
o kasık agrısı normal
hızla buyuyen bi rahme ve bebiklere sahibiz
ben su ilk baslarda yaptıgım gebelik testinden bu yana kasık agrısı cekiyorum
hele de adetlerin benim gbi şiddetli sancılı geciyosa hiç korkma
hani kimilerimiz kalca bacak ve bel agrısından yakınıyo yaa
onların hepsi bi kasılmaymıs drum söledi ve bu kasılmanın kasıkta olması kadar normal bişey yokmus
sen yine git bi idrar tahlili daha yaptır ama aglıcak stres yapcak bişey yok hep derim stres en buyuk dusmanımız yapma!
erken dogumla hem ne ilgisi var şimdi?
sen tek mi kalıyosun evde yoksa annenlerle falan mı?
benim drumda bi garip garip ilaçlar veriyo
ilaç imalatına girdi ürünleri bende mi deniyo anlamadım
daha 3 gece kullanmam lazım o aptal kremi![]()
![]()
canım fitil bir tane kaldı koku filan kalmadı şükür ama sarı akıntım oldu bugün yine ama kokusuz.ya ağrı tam olarak bacakla gövdenin birleştiği yerler var ya hani orda oluyor sızlama tarzında girip çıkan ağrılar doktorum vajinit dedi fitil akıntıyı geçirdide bu ağrıyı niye geçirmedi deli olucam.idrar tahlili yaptı doktorum onda bişi çıkmadı.ben tek kalıodum ama geçen gece zehirlendiğimden beri kayınvalidemlerde kalıyorum
geçmiş olsun canım, sen neden kullanıyorsun kremi? ben bu monurol'u forumda da araştırdım hamile iken kullanan çok var enfeksiyon için. Sonuçta bi antibiyotik bu şase'ler de hiç ilaç kullanmadım vitamin dışında şu ana kadar o yüzden ben de elimde bardak içsem mi içmesem mi diye dolanıyorum ama doktoruma güveniyorum bi de bu tuvalet sonrası yanmalar katlanılmaz oldu artık ya![]()