2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bak bende enfeksiyon oldum drumu aradım oda bana bi fitil adı attı msjla 7 tane vardı içinde
3 gece kullan dedi bende kullandım ertesi gun kanama gibi bişi oldu ama acık pembe
çok korktuk acile gttik baska bi dr vardı nöbetci bebegime baktı ultrasonla alttanda muayene oldum
rahim uzunlugu normal, erken dogum riski yok, bebegin eşi aşagıda degil, bebekte saglıklı hersey normal dedi
fitili koyarken içeriyi zedelemiş olabilirsin enfeksiyonla birlikte böyle lekelenme olması normal dedi
bi kaç gun ilişkiyi yasakladı, 15 gun sonra kendi drumla kontrol gunum geldi gittim söledim onada ksık agrım cok oluyodu
akıntım devam ediyodu hatta o gece wcye zor gitmiştim ayagımın ustune basamıyodum o gun kasık agrısıdan
idrar tahlili yaptı: sonuc: idrarım berrak ve temiz cıktı kendisi bilem sasırdı akıntım idrara karısmıs tek prüz oydu
neyse krem verdi sırıngayla içeri sıkılan şimdi onu kullanıyorum
acildeki dr magvital die bi ilaç vermişti magnezyum bu
ve herturlu kasılmaya cok iyi geliyo sen onu yazzdır söyle druna
bel, bacak ve kalca agrım gecti kaç gundur kasıklarımda agrımıyo
korkulacak bişey yok bosuna korkma tamam mı tatlım..

sağol canım banada aynı fitili verdi verdi dktor 7 tane var 3 gün kullanıosun işte akıntım bitti çok şükür ama aynı yerde ağrı olunca korkuyorum.doktorum banada magnorm verdi canım kullanıyorum.bakalım bikaç gün daha geçmezse başka ilaç verir artık.sizde olmasanız psikopata bağlıcam iyice:27:

herkes mikrop kapmış işte
zaten yeni evlenenlerde bide hamilelerde cok sık oluyomuss
cok sukur hepsini yasadık
mikrop gadınlar siziiiiiii :))

ben kaçtım şekerler öptük hepinizi hoşçakalıııınnn..

ipekkelebek şekerim senin tartın bozuk kesin :1:

aşk olsun kırdın kalbimi :14: ben ilk 3 ay kusmaktan 5 kilo vermiştim.şimdi anca onları alıyom ve çok iştahım yok,hem doktorun tartısıda mı bozuk hıh :27: ama bu aydan itibaren bende alırım artık.67 ile hamile kaldım hedef 75 :)

hadeyin uleyn benim gibi ayda 3 3 alın kilolarıda görün 47yle başladım 5 buçuk ayda 55 oldum:27:8 kg aldım ya 8 :27:son aylarda nolcak bilmiom yürüyen varil:1:

kızçeler biz çıkıoz Allah sizden razı olsun içimi rahatlattınız inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi öptüm kocaman hepinizi iyi uykular:54:

mrb kızlar iyi geceler size bi kaç sorum olacaktı ben mayıs annesi olucam allahın izniyle bebeğim yaz bebeği olucak eşyalrını almaya başladık
ama neyi kaç tane alsam bilemedim.. bide bebek kısa kollu zıbınla üşürmü yazın 10 tane 0-3 aylık zıbın aldım başka almam heralde

birazcık beni bilgilendirin alışverişimi ona göre yapayım sizlerinde yazın olucak siz nasıl giydirmeyi düşünüyosunuz neler aldınız ?

ama amaaa lolllypop ölee dedii
beni kandırdılar :25:

ahahah bak ya ben ne zaman ole dedim bebim :DD:D: ben sadece kan alıyolar dedim ki benim de parmaktan aldılar ...bugunde 3 cubuk aldılar :d sonuc bnım normal cıktı bu sefer 100 grlık ta ama doktor genede sekeri yasakladı :(

hadi yine içim rahat etmedi bu sefer de göztepeye gittik suyun çok az yok denecek kadar bebeğin böbreğinde sorun olabilir böyle bi bbek karnında yaşamaz dedi eşimle sarıldık hastane bahçesinde ağladık ağladıkkk yarın detaylı ultrasona giricem kadıköyde ordan benim dr.a sonra tavsiye üzerine başka dr.a göstericem içim yanıyo her şeyi hazırdı bebeğimin daha geçen gün bebek arabası geldi yarı mı kalıcam böyle

off canım inş allahın izniyle sağlıkla bebegini kucagına almayı rabbimiz nasip eder.. haberlerini bekliyoruzz moralini yuksek tut

boyle limonlu sekerli bi su iciriyolar ilk etapta 50 grlık sonra 1 saat sonra parmaktan kan alıyoo 2 tupp hemen 5 dk ıcınde sonuc cıkıyor ama zaten ac ac 1 saat bekletıyoo o suyu ıctıkten sonra ama cok kotu deıldı benım ıctıgım su lımonata gibiydi valla D:D:: ohh bide buz atsaydınız dedım ıcıne tam olucaktı soguk soguk:DD::

hee burada 2 tup demisim 2 derken 2 cubuk canımm el sürtmesi aahahahaah D:D:D:

mrb kızlar iyi geceler size bi kaç sorum olacaktı ben mayıs annesi olucam allahın izniyle bebeğim yaz bebeği olucak eşyalrını almaya başladık
ama neyi kaç tane alsam bilemedim.. bide bebek kısa kollu zıbınla üşürmü yazın 10 tane 0-3 aylık zıbın aldım başka almam heralde

birazcık beni bilgilendirin alışverişimi ona göre yapayım sizlerinde yazın olucak siz nasıl giydirmeyi düşünüyosunuz neler aldınız ?

geçen sene kardeşim doğum yapmıştı. hazirana kadar abla kısa kollu giydiremedim demişti. ve evi çok sıcak güneş alıyor. bunu dikkate alabilirsin. ben uzun kollu alacağım genelde.

günaydın herkese...
umarım herkes iyidir ve bebişlerde iyidir..
bizde bir durum yok çok şükür. ama bebişim pazardan beri hareketlerini anlayamıyodum. gece 3 tekmesini yedim. maşallah kuzuma.:nazar:
içim rahatladı öyle uyudum çok şükür.
cumartesi kontrolüm var. şeker ölçümünden tırsıyorum. çünkü daha önce yaptırmıştım ve sınırdaydı.. hatta gebelik başlangıcında şeker ilacı kullandım. hakkımızda hayırlısı. allahtan çok tatlı sevmiyorum. ne derse doktor uygulucam inşallah. bebelerimz sağlıklı olsunlarda varsın bize yasak konsun.
alınan araba markalarını ve modellerini merak ediyorum.. bilgi verirseniz sevinirim kızlar. hepinizi öptük.
OKURUM AMA YAZAMAM..
nete girmek yasak işyerinde. erken geldiğim için giriyorum. bazende kaçak okuyup kapatıyorum. :17:

Günaydın herkese :))) Umarım herkes iyidir burayı pek takip edemiyorum çok evde olmuyorum geçmiş sayfaları da okumak zor oluyor ama bebek arabamızı dün tesadüfen aldık ekledim şimdi haber vereyim dedim:)))))

Günaydın herkese :))) Umarım herkes iyidir burayı pek takip edemiyorum çok evde olmuyorum geçmiş sayfaları da okumak zor oluyor ama bebek arabamızı dün tesadüfen aldık ekledim şimdi haber vereyim dedim:)))))

sağol canım. iyi günlerde kullansın bebeğin canım. evden bakarım.

günaydınn herkeşeeeeeeeeeeeeeeee:118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119:

nasılsınızz keyifler nasıll:122:

bizde geldik işimizin başındayızz. çayımızı içicez:126: poçamızı yicez:125: çook acıktıkkk

günaydın herkese...
umarım herkes iyidir ve bebişlerde iyidir..
bizde bir durum yok çok şükür. ama bebişim pazardan beri hareketlerini anlayamıyodum. gece 3 tekmesini yedim. maşallah kuzuma.:nazar:
içim rahatladı öyle uyudum çok şükür.
cumartesi kontrolüm var. şeker ölçümünden tırsıyorum. çünkü daha önce yaptırmıştım ve sınırdaydı.. hatta gebelik başlangıcında şeker ilacı kullandım. hakkımızda hayırlısı. allahtan çok tatlı sevmiyorum. ne derse doktor uygulucam inşallah. bebelerimz sağlıklı olsunlarda varsın bize yasak konsun.
alınan araba markalarını ve modellerini merak ediyorum.. bilgi verirseniz sevinirim kızlar. hepinizi öptük.
OKURUM AMA YAZAMAM..
nete girmek yasak işyerinde. erken geldiğim için giriyorum. bazende kaçak okuyup kapatıyorum. :17:

canım biz kraft pr twist aldık

günaydın kızlar biz geldik..
öpüyos her bi yerinizden..:54:

günaydınn herkeşeeeeeeeeeeeeeeee:118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119:

nasılsınızz keyifler nasıll:122:

bizde geldik işimizin başındayızz. çayımızı içicez:126: poçamızı yicez:125: çook acıktıkkk

günaydın bayanlarrr
nasılsınızz?

Günaydın güzel anneler,

Salı gününe de başladık.
Dün çok çabuk geçti bana p.tesi olmasına rağmen. İnşallah bugünde öyle geçer.
Babamız gece vardiyasında bu hafta da çabuk geçsin istiyoruz...

:72::nazar::nazar::nazar:

Günaydın güzel anneler,

Salı gününe de başladık.
Dün çok çabuk geçti bana p.tesi olmasına rağmen. İnşallah bugünde öyle geçer.
Babamız gece vardiyasında bu hafta da çabuk geçsin istiyoruz...

:72::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım çok çabuk geçer
bizim babişkoda geçen hafta gecedeydi çok zor oluyor yaa:5:

günaydınlarrrrrr
içim yanıo bu sbh...
bu yağmur ilk resminde k.validme benzio sanki...bu sbh geldim iş yerine resme baktım baktım birden öyle geldi..
k. validem son geldiğinde çok sevimsiz gelmişti gözüme..ağlamk istioyere ya..hayır ya hayır hayır hayır:14::14::14::14:
$yağmur 24+2.webp

Back
X