2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
nerdesin canım sen hangi hastaneye gidiyosun benim gittiğim yer ok modern ve çok uygun

canm ben yurtdisindayim.teee guney afrika.burdada imkanlar cook iyi,gelismis ama tip coook pahali.sigorta olayida yok.bide dr hic yonlendirmiyo beni ayrintili ultrason,seker yuklemesi,hepsini burdan ogrendim yani.ama su seker yuklemesi yaptirmak istedigimi diyecegim kontrole gittigimde.

benimkiler pespembeydi uçalrı yoktu kapkara oldu uçları çıktı sinir bozucu ya düzelir mi acaba sonra

ayyyhh benimkilerde öle kapakara oldular.. çok özledim pembiş minimini hallerini :))
bende hep soruyorum doğum yapanlara düzeliyormuş tabi öyle kalmıyormuşta tamamen eskisi gibide olmuyormuş :(

canm ben yurtdisindayim.teee guney afrika.burdada imkanlar cook iyi,gelismis ama tip coook pahali.sigorta olayida yok.bide dr hic yonlendirmiyo beni ayrintili ultrason,seker yuklemesi,hepsini burdan ogrendim yani.ama su seker yuklemesi yaptirmak istedigimi diyecegim kontrole gittigimde.

ay canım epey bi uzaksın ama dediğin gibi şekeri sor mutlaka

merhabalarrr ;) ya benimde hamilelikten önce 75 beden olan göğüslerimi suan 90 bedenler zor alıyorr renk değişimi çok belirgin damarlarda sanki dışarda gibi tabi bide çatlaklar :(((

benimde 75 ti ama şu an olmuyo taksamda ağrılarım oluyo damar filan yok bende ama süt oluşumu daha tam aktifleşmedi mi acaba

günaydın herkese.................
bugün çok hastayım boğazım kulaklarım ve burnum akmadığı için başım çok ağrıyo............ve ben işteyim :((((
bu arada bende bugün rüyamda süt sağma makinesi ve süt saklama kapları alıyodum :)))

merhabalarrr ;) ya benimde hamilelikten önce 75 beden olan göğüslerimi suan 90 bedenler zor alıyorr renk değişimi çok belirgin damarlarda sanki dışarda gibi tabi bide çatlaklar :(((

ayenn benimde öyle 75di su an 95 oldu :27:
yalnız paramparca halde görseniz aglarsınız valla
bide ateş var kızlar vudumun diger yerlerine gore alev alev yanıyo
şimdi göbikte buyudu sutyen takmayınca göbiğin ustune oturuyo sıcak sıcak
bi tanesi 1 kilo var valla
çok çatladı ama çooookkkk surmedigim sey kalmadı ama yine de catladı
eskisi gibi tabii olmayacak sutte gidince sonuk balona donucek
püüfffsss :14: :14: :14:

canım kesinlikle elektrikli al
sen iş yerinde sağacaksın sonuçta manuel hem zaman alır hem uzun sürer
iş yerinde sağarken biraz elektrik sesi çıkacak o kadar
saklayacak dolabın varsa sorun yok zaten
kız kardeşim elektriklisisni aldı
kızı 1,5 yaşında hala emziriyo
tabi artık sağmayı bıraktı akşam eve gelince yapışıyomuş anasına
ay çok şekerler ya emerken hele çıkardıkalrı sesler :)
zaten ilk aylar bile sağmaya ihitiyaç duyacaksınız sütünüz bol gelirse
çocuk uyudu 1 saat bu gögüsler öyle şişiyo ki birde ağrı veriyo hopp 2 dk sağ rahatlasın
birde diyelim sağmadın sabahtan akşama kadar o süt bozulurmuş gögüste :)
ne garip değil mi
maksimum 4 saat te bir değiştirmek lazımmış
karnını ağrıtırmış yoksa kuzuların
doğsalarda emzirsek yaaaaaa çok özledim emzirmeyi
benim sıpam 1.5 yaşına kadar emdi
2 ye kadar emsin istedim ama bronşitli olunca çok terleyip hasta oluyodu geceleri

canım ya kargo olayı nasılmış onu göremedim
hayırlı olsun yağmurun cicileri

:)
aslında ben alışveriş yapmadm çok uzun zamandır
gezesim var galiba çok çok
canım ben sepete ekledim..eşim ödeme kısmını yaptı:) kargo nasıl bilmom..5 lira falan sanırım markafonide kargo..
günaydınlar sevgili anneler:) oğluşumla havadisleri okuyoruz:) dün doktora gittim 4d ultrasona girdim gördüm oğluşumu doktor bi bbasına bi bana baktı bana benzetti bende inceledim çenesi yüzünün yuvarlaklığı aynı bana benziyo çok mutluyum değişmez inşallah:) şekerimde normal çıktı çok mutluyum, Allah hepinize de güzel gönlünüzce haberler almayı nasip etsin inşallaaahh!:49:
gözün aydın canım...
PETUSCUM daha hic dusunmedik biliyonmu.bizim her is son dakika ya.esim oyle yeni cikan isimleri istemiyo yaprak,cicek,narin vs.
benim gonlumde nilgun var.bilmiyorm klasikmide.soledikce hosuma gidiyo.
aman hiç heycanlı değilsin ya.....
ellerin afrikasında yaşa daha isim bilem düşünme..cık cık cık...
arkadaşlar göğsünüzde kararma war mı?benım göğüslerım bronzlasmış gibi oldu aynı.
canım benim pokumda dahil pek çok şeyim karardı..buna gögüs uçlarımda dahil..insanlıktan çıktım..ama mutluyum:)))
petuş testler için gözünaydın darısı basımıza inşallah
ben daha detaylıya bile girmedim :(
sagma makinası ben evde oldugum olacagım ve bebeğimi bırakmayacagım halde ben bile dusunuyorum
bebegi göturemeyecgim acil bi işim cıkarsa
anneme bırakır sutude bırakır gider geliriim
yoksa ben gelene kadar aglamaktan catlıcakmı yavrum dimi
bide sut agrı yapmasın die de sagabiriim bu yuzden;
hem biberon hemde sagma makinası alıcam
ama ben manuel alıcam
sen elektrikli alsan daha iyi olur
calısan kadınsın bosuna ugrassmassın
ben manueli arkadasım da gordum
bızzt bıızzz bıızzzzt bayagı ugrastırıyo :1: :1:
bu arada sagma makinası sagma falan resmen inek moduna giricez gibi :))
saol canm..
ya iş yerinde nasıl olurki o makina...ses çıkartırmı..benim bu olaya girebeilceğim tek yer iki patronun ortasında toplantı odası var orası olur yani...adamlar tam pür dikkat borsayı takip edcek ben o arada odada 2 saattte bi tırrttttt tırttttt...:))
kızlar mehmet özün kitabında okudum.göğüslerde kararma bebek emeceği yeri daha kolay bulabilsin diye olurmuş.bebek için hazırlık yani :)
evet bebişlere pist sağlaıo yani...görüş alanı yaratıo:))
tünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :49::49:
petuş gözün aydın yawrucum testlerin temiz çıkmasına çok sevindim:46:

saol guzum..darısı başına...

canm bende damarlarda cok belirgin once bu kadar belirgin degildi.hamilelikten dolayimi acaba.

dogru diyon kiz petus bu afrika beni ecnebilestirdimi ne.bide burdaki zencilerin adini koyuyomusum:52::1::1:

günaydın herkese.................
bugün çok hastayım boğazım kulaklarım ve burnum akmadığı için başım çok ağrıyo............ve ben işteyim :((((
bu arada bende bugün rüyamda süt sağma makinesi ve süt saklama kapları alıyodum :)))
geçmiş olsun cnm..
ayy çatlak deme menzil ya..hiç istemiom :26::26::26:
pikini giyince o esmer tenden beyaz beyaz fırlasınlar istemiom...bacak göbek..pufff...:14::14:
dogru diyon kiz petus bu afrika beni ecnebilestirdimi ne.bide burdaki zencilerin adini koyuyomusum:52::1::1:

walla bence olabilir...şöyle yakari gibi felan bi kızılderili ismi koysan olabilir yani:)

kizlar ya bebisimin hareketlerini tam hissedemiyorum malumunuz.hissetsem bile hep asagilarda hissediyorum.biraz once elimle bastirdim karnimin altini hemen 2 tane tekmecik gonderdi bana.iyice anladm yani asagilarda hissettigimi.tam karinimin icinde degil yani hissettigim hareketler. dr plesenta asagida demisti.bununla bir ilgisi olabilirmi sizce

göğeslerım de cok fazla buyume olmadı once kı camasırlarımı kullanıyorum hala catlagım da yok şimdilik inş olmaz da karınlarınız da basladı mı catlaklıklar?

canm bende henuz baslamadi.ins catlamaz yaaa.krem vs de kullanmiyorum.ne zaman basliyor catlamaya acaba

çatlak kremi vs kullanıyor musun?

benimkilerde 80 di 90 oldu, şoklardayım :))

ayva çekirdeği çok ii geliyormuş diye duydum...
birde arkadaşımdan öğrendim emzirirken göğüsleri çok çatlamış yara olmuş ne sürse fayda etmemiş emziriken ağlamış hep.. sonra saf zeytinyağını denemiş 2 günde hiç bişi kalmamış... aklınızda olsun

Back
X