Herkese merhaba;
Ben ne zamandır kadınlar kulübünü takip ediorum ama yazmak ancak çaresiz kalınca nasip oldu. 30 nisanda doğum yaptım, bir kızım var, kolik sancıları ile başımız dertte, sab simplex ve bio gaia kullandık hiçbirinden sonuç alamadık. humananın kimyonlu rezene çayını vermeye çalıştım, içmedi, onu ben içiyorum şimdi, anne sütünden geçer belki adına. milupanın gece çayı nispeten gazını biraz daha çıkartmasına yardımcı oluyor. şu aralar ilaç olarak zinco veriyorum, sanki onunla daha iyi gibi. adaçayı yağı aldım, banyodan sonra karnını ayaklarını ovuyorum ama nafile. en son muskat denedik, çocuk yutmak istemedi tabii, tadı korkunç birşey. onu da ben yiyorum artık. çikolatanın gazını artırdığını düşündüğümden öyle şeyleri de kestim, bulgur vs gibi şeylerin yanına yaklaşmıyorum zaten. gazını çıkartmak için karnına masaj yapıyorum, ayaklarını karnına itiyorum, hoplatıp zıplatıyor, omzumda gezdiriyorum ama nafile gazz gitmiiyor.
iki gündür fena değildi, dün geceden beri coştu yine, öğlen saat 12 oldu, sabah 5ten beri ayakta, kıyamıyorum da. bu arada bu söylediklerimin hepsini yaptık ama olmuyor. ne önerirsiniz?