- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
canım benim kızda bugün 3 aylık oldu bizde dün götürdük bizede kan damlası başladı 2 damla bikaçgün ver sonra artır dedi sonra 5 damla olacak birden verme birkaç ginde bir artırarak verecem bize ferro sanol damla verdi ya size benim kızda aşırı kansızlık vardı sizde herangi bi sorun varmıydı
canım bizede 6 damla yazmış, adıda santafer, sen başladın mı? bugün benim vermem lazımdı ama vermedim..4. ay dolunca mı yani 5 aylıktamı vermek lazım anlamadım

evet canım demir ilacı..kan damlası dediğin demir ilacı dimi? eğer oysa sağlık ocağında da kendi doktorunda da 4.ayı dolunca başlayacağımızı sölediler. çocuk kaç kiloysa o kadar damla veriliomuş hatta...
benim bildiğim kadarıuyla ishal kakası bezin neredeyse tamamını emdiği kaka,idrar gibi su şeklinmde olursa ishal kategorisine giriyor,senin dediğin sümüksü kaka normal diye biliyorum ben,bir ara ben de araştırmıştım,bebekler bazen azar azar üst üste yapabiliyorlar kakalarını,eğer 2-3 gün içinde sürekli devam ederse götürürsün tekrar doktora ama sadece 1 günlük bi şeyse endişelenme derim ben
yok ishal değil ama azar azar böyle açık sarı, yeşilimsi ve bugün 3. gün oldu. bugün 3 kere yaptı, dün gecede 2 kez yaptı yine 5i buldu yani..daha devam ederse başka ilde bir doktora götürcem elazığa falan..