2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya kitap konusunda yardım demiştim yok mu fikriniz?

Canım bizim bebişler için çok erken...7.ay gelişiminde ancak onun ilgisini kitaba çekmek mümkün...Şöyleki;Bebeğe 7.ayda bebek magazinlerini, resimli kitapları göstermek lazım. Elleriyle kavrayıp inceleyebileceği kalın sayfalı mümkünse her sayfada büyük tek resimler olan kitaplar alınmalı. Resimleri masal gibi anlatın, hayvanları sesleri ve hareketleriyle tanıtın.

$037.webp$037.webp$037.webp

Bu da benim fındık kurdum...

bır rahatsızlık falan gecırdımı..benım bebegım oyun olsun dıye 1 hafta cook yapıyodu ablası abısı guldukce daha cok yapıyodu ayaklarını hareket ettırıp gulerek ..bı kac gundur unuttu sımdı ellerını bırbırıne kenetleyıp cıglık atmayı öğrendi.senınkıde oyun olsun dıye yapıyor olabılırmı acaba canım?

Yaa ilk ay sık yapıyordu ama son zamanlarda pek duymamıştım.Tekrar başlayınca endişelendim biraz..Bişey yoktur sanırım..Bir rahatsızlıkta geçirmedi allaha şükür..Rabbim korusun meleklerimizi..Teşekkürler ilgin için..

Bu arada sayfalar nasıl bu kadar hızlı ilerlemiş diye düşünürken bebiş resimlerinizi gördüm :) Hepimiz nasıl da meraklıyız onları süsleyip resim çekmeye değil mi :) Bizim zamanımızda az bulunurmuş fot.makinesi,benim bebeklik resmim birkaç tane mesela..Bebişlerimizin çok olsun :)) Ben de eklemeyi deniyim bakalım :)

$elifim.webp$elifim2.webp

Bu da benim şekerparem Elif'im :) :nazar:

Ayy benimkiler çok küçük oldu ama..Neyse üstüne tıklayınca açılıyor :)

Son düzenleme:
Canım bizim bebişler için çok erken...7.ay gelişiminde ancak onun ilgisini kitaba çekmek mümkün...Şöyleki;Bebeğe 7.ayda bebek magazinlerini, resimli kitapları göstermek lazım. Elleriyle kavrayıp inceleyebileceği kalın sayfalı mümkünse her sayfada büyük tek resimler olan kitaplar alınmalı. Resimleri masal gibi anlatın, hayvanları sesleri ve hareketleriyle tanıtın.

ben ve eşim bu ara adem güneş'in kitaplarını okuyoruz şiddetle tavsiye ederim

en masum anlarından biri banyo sonrası maşallah canım yaaa.yerim ben onu yerimmmmm
şimdi hepsi yanyana olsa da foto çekinseler ne güzel olurrrr

Evde fotoğraf makinası elimden düşmüyor her anını yakalamak istiyorum. bi daha geri gelmicek bu zamanları... bencede çok güzel olur. belki kış gelmeden akranlarıyla tanışır oğlum :S

Kızlar fotoğraf çekerken flaşsız mı çekiyorsunuz, flaşın zararlı olduğunu duymuştum acaba söylenti mi yoksa gerçekten zararlı mı

Kızlar bu arada ben kan damlasını bıraktım. internette bazı doktorlar 6. ay başlanması gerektiğini söylüyorlarmış. Kan değerleri ölçülmeden bu tarz bi takviyeye başlamak zararlymış. fazlası zararlıymış. bayramdan sonra doktorumuza götürüp soracağım gerekirse tahlil yaptırayım diyorum ama bilemiyorum (canı acısında istemiyorum. Birde bizlere demir ilacımı aldık.. kararsız kaldım.. dışkısı çok kötü kokmaya ve rengi koyulaşmaya başladı ve sanki zorlanıyor yaparken ıkınoyor ağlıyo .. kan damlasından mı bilmiyorum ama çok huysuzlaştı. bugün vermedim genel durumu iyiydi..

canım araştırdım birkaç yerde okudum 4. ayda başlamak gerekiyormuş ben de başlamak istiyorum şöyle kitapla içiçe olan bir çocuk olsun istiyorum.

ay maşallah hepsi birbirinden tatlılar,
ben ekleyemiyorum boyut büyük diyor
ben face den indiriyorum boyut küçülüyor ancak böyle ekleyebiliyorum face varsa onu dene istersen canım

Eki Görüntüle 489335 Eki Görüntüle 489336

Bu da benim şekerparem Elif'im :) :nazar:

Ayy benimkiler çok küçük oldu ama..Neyse üstüne tıklayınca açılıyor :)

çokkkkk tatlı bu bebişler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa getirin hepiciğini ısıracağım ellerini ayaklarını öpeceğim yaaa maşallah diyeyim de Allah nazardan saklasın bebeklerimizi.Kızlar bu ne yaaa hepinizde bir saç bir saç kıskandım :33::33: şaka bir yana aralarında bir tek benim oğluşum mu kel?olsun o haliyle de tavlar kızları onun bakışı yeter tabii

Kızlar fotoğraf çekerken flaşsız mı çekiyorsunuz, flaşın zararlı olduğunu duymuştum acaba söylenti mi yoksa gerçekten zararlı mı

ben de flaşsız çekiyorum canım flaş gözünü alıyor rahatsız ediyor

resimler çook güzel, tüm bebişlere maşallah. hepsi de saçlı maşllah,benim kızım kel şimdi yeni yeni dökülenlerin yerin saç çıkıyor....

Maşallah canım resimde kocaman görünüyor kaç aylık oldunuz

3 ay 11 günlük canım.Biz nisan bebesi olamadık,3 mayıs doğumlu kızım..Hamilelik dönemimde buraya takıldığımdan nisan annelerine devam ediyorum :23:

Gündüzleri çektiğim için flaşsız çekiyorum sorun olmuyor,ben de zararlı olduğunu duymuştum..Sadece birkaç kez flaş kullandım.

Back
X