canım ben minyonum 160 boyum hamileyken bile 20 kiilo almama rağmen şuan 54 kiloyum ama babamız iri çok aşırı uzun değil 180 boyunda ama kemik yapısı olarak iri.bende bana çekmesinden korkuyorum ya kız bebeği olsa neysede erkeğin ufağı iyi olmuyor:)canım siz anne baba olarak boyunuz kaç genetik olabilir :44:
benim kızım 71 cm ve 9300 gr, doktor çok iri olduğunu söylüyor, 1 yaş bebek boy ve kilosu dedi, kusura bakma ama neyi sorun yaptığını anlamadım 15 kilo olacak hali yok ya, ayrıca kilo hiç birzaman sağlık değildir, gelişim geriliği olsa doktorun uyarırdı zaten yazdığın menü bile çok fazla o kadar yiyo bebeğin ve yakıyo, sevinmen lazım eğer hareketsiz olsaydı bu menüyü vermemen gerekirdi çünkü aşırı kilolu olurdu,
diş konusunda insanın aklı kalıyo haklısın benim kızımın 2 gün önce 2 dişi birden çıktı, cumartesi günü eşim dişçiye gitmişti bayan dişçiymiş, kızımın dişleri çıkmıyor demiş, kadın da benim de 9 aylık kızım var dişi yok, 1 yaşa kadar normal demiş bilginiz olsun
canım senin bebeğin kaç aylık.ben buzaman kadar gerçekten hiç sorun etmiyordum hatta gayet iyi olduğunu düşünüyordum ama bikaç kişi üstüste bebeğin gelişmemiş deyince kafam attı.birde geçen arkadaşın bi oğlu var benim oğlumdan 2 ay büyük.boy olarak aralarında çok fazla fark yok kilo olrakta 1 kilo daha fazla çocuk ama buna rağmen benim oğlum yanında ufacık duruyordu nasıl bişi anlamadım yani.onun kemikleri iri demekki bilmiyorum amaannn offf bi çocuk büyütüyoruz ama bi biz biliriiz ne çektiğimizi.aslında öyle yada böyle büyüyecek ama işte biz çok pimpirikliyiz galiba.