Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
IMG_1142.webp
IMG_1142.webp

Bir Oğlum var meriç eymen. buda kıza benziyor dedi daha net değil kız olursa aylin ve alya arasında kararsızım erkek olursa ali aslan olacak inşallah

Bir Oğlum var meriç eymen. buda kıza benziyor dedi daha net değil kız olursa aylin ve alya arasında kararsızım erkek olursa ali aslan olacak inşallah
Alya cok populerlestigi icin ben sogudum ama aylin cok naif feminen bir isim ✨ bende kiz olursa gokce ve goksu arasindayim

Alya cok populerlestigi icin ben sogudum ama aylin cok naif feminen bir isim ✨ bende kiz olursa gokce ve goksu arasindayim
Evet acıkcası bende öyle düsünmeye başladım eşim aylin ismini daha çok beğendi bakalım hayırlısı ile cinsiyet kesinleşsin sağ salim kucaklarımıza da almayı nasip etsin Rabbim. Gökçe ismide çok güzel 😍💓

Kaç haftaliksiniz benimde 3 kızım var tekrar hamileyim rabbimden bende sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum inşallah nasip eder
Benimde iki kızım var
İnşaAllah bunlarda sağlıklı akıllı Salih evlat olurlar erkek olurlarsa güzel olur tabi.
Olmazsa da yeterki sağlıklı hayrli kendi ayakları üzerinde duran mutlu kızlar olsun 🩷🌷

Back
X