Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu ikiki tarama şeysi değil dimi 12 gün önce vermiştim ikili tarama için kan
Hahaha Aslan parçası diye seviyoruz bizdeKendimi öyle bir alıştırdım ki bu fikre hep erkek kıyafetleri bakıyorum erkek isimleri arıyorum![]()
Free beta yazmiyo muKızlar bu ikiki tarama şeysi değil dimi 12 gün önce vermiştim ikili tarama için kan
Başka bir şey yazmıyor canım sadece böyle çıkıyor anlam veremedimFree beta yazmiyo mu
Devlet hastanesinde mi verdin canimBaşka bir şey yazmıyor canım sadece böyle çıkıyor anlam veremedim
Evet canım bugün çıkmış sonuçDevlet hastanesinde mi verdin canim
Doktor daha net gorur sanirim canimEvet canım bugün çıkmış sonuç
Ayrıntılı sonuca bakmanız gerekiyor orada papp-mom değeri önemli birde yaş kısmı önemli
Kuzu bize de haber ver ben fetal sonucum çıkınca gidicem o yüzden ne zaman gidicem bilmiyorum heyecanlıyımAy hadi inş gönlümüzdeki en hayırlı şekilde olur bende bugün tüp bebek doktoruma gideceğim belki söyler oda![]()
Hahaha tamam canımKuzu bize de haber ver ben fetal sonucum çıkınca gidicem o yüzden ne zaman gidicem bilmiyorum heyecanlıyım![]()
Bulamadım e nabızda ayrıntı ekte diyor çıkmıyor bi doktoruma sorayımAyrıntılı sonuca bakmanız gerekiyor orada papp-mom değeri önemli birde yaş kısmı önemli
Bende ozelde verdim ayrinti ektedir diyor ama ek diye birsey yokBulamadım e nabızda ayrıntı ekte diyor çıkmıyor bi doktoruma sorayım
Benim 12 gün oldu testi vereli doktor görecek belki de canımBende ozelde verdim ayrinti ektedir diyor ama ek diye birsey yok
Doktorum 1 haftaya cikar demisti daha 3 gun oldu
Alya cok populerlestigi icin ben sogudum ama aylin cok naif feminen bir isimBir Oğlum var meriç eymen. buda kıza benziyor dedi daha net değil kız olursa aylin ve alya arasında kararsızım erkek olursa ali aslan olacak inşallah
Kaç haftaliksiniz benimde 3 kızım var tekrar hamileyim rabbimden bende sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum inşallah nasip eder3 kızım var Rabbim den sağlıklı bı erkek olmasıni istiyorum
Evet acıkcası bende öyle düsünmeye başladım eşim aylin ismini daha çok beğendi bakalım hayırlısı ile cinsiyet kesinleşsin sağ salim kucaklarımıza da almayı nasip etsin Rabbim. Gökçe ismide çok güzelAlya cok populerlestigi icin ben sogudum ama aylin cok naif feminen bir isimbende kiz olursa gokce ve goksu arasindayim
Benimde iki kızım varKaç haftaliksiniz benimde 3 kızım var tekrar hamileyim rabbimden bende sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum inşallah nasip eder
Kesin ve %100 erkek olduğu kesinleştiKuzu bize de haber ver ben fetal sonucum çıkınca gidicem o yüzden ne zaman gidicem bilmiyorum heyecanlıyım![]()