2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bizim de 8. diş patlaış,ön kesiciler tamamlanmış oldu,4 üstte 4 altta ama azılar yok daha görebildiğim kadarıyla,gerçi hiç açmıyor ki ağzına bakayım arkalarda patlamak üzere olan azı falan var mı,bizim de sanki yavaş ilerliyor gibi dişler,40 gün büyük eşimin kuzeninin oğlu var,önler çıkmış azılar da 4-5 tane çıkmış,biz daha anca önleri tamamlıyoz :1:

CAnım bizim dişlerde ağır dün bir çocuk gördüm duru ile aralarında 1 ay var çocuk bir güldü neredeyse dişleri tamamlamış bizim henüz 8. hayırlısı....

Eki Görüntüle 779923
kızlar bu da benim oğluşumun bayramı :)

Maşallah kuzuma delikanlı olmuş :))

kızlar ben haftalardır üst dişi kabarmış diye sürekli üst tarafa bakmaya çalışıyorum
ahsen çünkü ağzına bakmak istediğimde çok huzursuzlanıyor
demin ahsen aaa yap dedim bi ağzını açtıki altta bir dişi çıkmış üsteki dişide patlamış 6 tane dişimiz olmuşta haberimiz yokmuş:9::9:

Canım bizdede öyle oldu yazmıştım üst damağı o kadar şişki dokunsan patlicak gibi bir baktıkki alttan çıkmış azılar çok zor yaa.. Allah yardımcıları olsun..

Kızler duru daki hayvan sevgisi öldürecek benii geçenlerde biz içeride oturuyoruz bir baktım duru kaşla göz arası çıkıp köpeğin dibine gitmiş onunla konuşuyor bir çığlık attımki, dünde yolda yürüyoruz köpeğin üstüne üstüne yürüyüp dell dell deeeelll deyip duruyor utanmasa boynuna sarılacak köpek bu ne yapacağı belli olmaz saldıracak diye ödüm kopuyor eee köy yeri olunca köpekten bol ne varr..

Kızler duru daki hayvan sevgisi öldürecek benii geçenlerde biz içeride oturuyoruz bir baktım duru kaşla göz arası çıkıp köpeğin dibine gitmiş onunla konuşuyor bir çığlık attımki, dünde yolda yürüyoruz köpeğin üstüne üstüne yürüyüp dell dell deeeelll deyip duruyor utanmasa boynuna sarılacak köpek bu ne yapacağı belli olmaz saldıracak diye ödüm kopuyor eee köy yeri olunca köpekten bol ne varr..

evet bayılıyolar,biz de sokakta pisi peşinde geziyoz :)) bir de nerde görürse görsün,ister resmini,ister TV de ister canlısını parmağını uzatıp ayyy diye seviyo :1: bence çok bağırma onun yanında,köpek fobisi oluşmasın,başka şeyle dikkatini çekip uzaklaştır,genelde hayvan fobilerinin sebebi ailedekilerin tepkileriymiş çünkü,biz çığlık atarsak,korktuğumuzu belli edersek ya da sıradışı tepkiler verirsek çocuklar da bu sefer korkmaya başlıyorlarmış o hayvandan ve büyüdükçe de fobiye dönüşüyomuş,geçen gün TV de bi doktor söyledi,anne mail atmış kızım sinekten korkuyo diye,doktor da eğer evde sinek konunca abartı tepki veren,çığlık atan ya da sürekli sinekten kaçan falan varsa ondan kaynaklıdır,korkular öğrenilir demişti.Biz de belli bi mesafeden izliyoruz pisileri ya da havhavları,belli olmaz üstüne atlar,kuduz olur falan diye pek yaklaştırmıyoruz,tek başına bırakmıyoruz yoksa dibine kadar gidiyo hayvanın

Son düzenleme:

canım ahsende kedi görünce miyav miyaz diye peşinde koşuyor pazar günü anneme bırakıp biraz eşimle dolaştık annem tavukları kümesten çıkartmış kuyruklarını çekmeye çalışıyormuş horozda sinirlenip üzerine gelmiş annem diyo bi baktım ahsen damağını kaldırıyor korktum diye sinekte görünce öcö öcö diye peşinde koşup yakalamaya çalışıyor ben böcek dedim ahsende öcö diyor hepside aynı miginin dediği gibi korkutmazsak böyle devam eder ama ben köpeklerden çok korkuyorum :18:

$slm.webp

bu da benim oğluşummm kızlar

keetie canım ne kadar değişmiş maşallah saçlı halide başka yakışmış kuzuma
dediğin gibi çok büyüdüler hepsi

kızlar cuma günü amcamın kızları haber verdi gelicekler biri ankara biride istanbuldan geldiler
bugünden ne yapıp buzluğa atabilirim ahsenle hepsini aynı gün yapamam tabi anneleri ve çocuklarıda oluçak yanlarda anlıyacagınız epeyi kalabalık :31::31::31::31:şu anda kara kara düşünüyorum menü

kızlar cuma günü amcamın kızları haber verdi gelicekler biri ankara biride istanbuldan geldiler
bugünden ne yapıp buzluğa atabilirim ahsenle hepsini aynı gün yapamam tabi anneleri ve çocuklarıda oluçak yanlarda anlıyacagınız epeyi kalabalık :31::31::31::31:şu anda kara kara düşünüyorum menü

canım yaprağın avrsa sarma yapıp atarsın börek sarsan dayanır kvdem su böreğini bile atıyor buzluğa başka bişi gelmedı aklıma :26:

poğaça ya da börek yap ,pişirmeden at buzluğa,onlar gelmeden hemen fırına verirsin,akşamdan kısır için yeşilliklerini doğra,hava almayan bi kapta (varsa tupper da) buzdolabında sakla,ertesi gün bulguru ıslatıp karıştırırsın,sütlü bi tatlı da yap (yalancu tavcuk göğsü ya da irmik tatlısı 15-20 dk da hazır oluyo)akşamdan,ertesi güne hazır olur çoğu,sadece böreğini pişirip kısırını karıştırırsın,hatta tuzlu hamurunu 2 çeşit yapıp at buzluğa,istersen bir de sabah kek yaparsın,10 dk karıştırıp hemen fırına,böylece 2 çeşit tatlı,2 çeşit tuzlu ve bir de kısır ,gayet güzel bi misafir menüsü olur

canım yaprağın avrsa sarma yapıp atarsın börek sarsan dayanır kvdem su böreğini bile atıyor buzluğa başka bişi gelmedı aklıma :26:

poğaça ya da börek yap ,pişirmeden at buzluğa,onlar gelmeden hemen fırına verirsin,akşamdan kısır için yeşilliklerini doğra,hava almayan bi kapta (varsa tupper da) buzdolabında sakla,ertesi gün bulguru ıslatıp karıştırırsın,sütlü bi tatlı da yap (yalancu tavcuk göğsü ya da irmik tatlısı 15-20 dk da hazır oluyo)akşamdan,ertesi güne hazır olur çoğu,sadece böreğini pişirip kısırını karıştırırsın,hatta tuzlu hamurunu 2 çeşit yapıp at buzluğa,istersen bir de sabah kek yaparsın,10 dk karıştırıp hemen fırına,böylece 2 çeşit tatlı,2 çeşit tuzlu ve bir de kısır ,gayet güzel bi misafir menüsü olur

kızlar eşime şimdi söyledim yufka alıcak sarıp atıyım buzluğa
kısır benimde aklıma geldi ama o kadar kalabalığa becerebilirmiyim
yaprağım var anneme diyyiym birgün önceden gelsin saralım son dakika haber verseler yaparım 5 dakikada şimdi kafaya takıcan kaç gün

kızlar eşime şimdi söyledim yufka alıcak sarıp atıyım buzluğa
kısır benimde aklıma geldi ama o kadar kalabalığa becerebilirmiyim
yaprağım var anneme diyyiym birgün önceden gelsin saralım son dakika haber verseler yaparım 5 dakikada şimdi kafaya takıcan kaç gün

miginin menü fena değil canım hatta canım çekti yahuu :)

miginin menü fena değil canım hatta canım çekti yahuu :)

kısır bende düşündüm hem kalabalığa zor hemde çocuk çok olur ev batar diye tırstım:17:

menüm şimdilik
sarma
börek
kumpir
tavuk göğsü yapıp rulo yapıcam adını bilmiyorum:17:
elmalı pasta onuda bugün pişirip buzluğa atıcam

kısır bende düşündüm hem kalabalığa zor hemde çocuk çok olur ev batar diye tırstım:17:

menüm şimdilik
sarma
börek
kumpir
tavuk göğsü yapıp rulo yapıcam adını bilmiyorum:17:
elmalı pasta onuda bugün pişirip buzluğa atıcam

canım bi adres verrsene bende geliyorum :10: :56:

Back
X