kızlar ben göğüs yaralarım için aktarda satılan ''saf lanolin'' kullandım ve bu problem 1 haftayı geçmeden sona erdi çok şükür..
diğer anneler oldukça faydalı bilgiler vermişler size çok şanslısınızbenim söylemek istediğim; bebeğiniz kucağa alışacak diye boş yere korkmayın.. o kadar küçüklerken bişeye alışma gibi becerileri olmuyo.. aksine bol bol kucağınıza alın bence, koklayın, koynunuzda yatırın.. süt kokusu 6 aya kadar kayboluyo, 6 aylık bi bebek de zaten istesen de kucağında durmuyo oynamak kurcalamak yaramazlık varken bebeğimi doğduğu gün hariç (hastanede kaldığım gece) her gece koynumda yatırdım.. hala koynumda yatıyo öyle tatlı ki maaşallah.. çok hızlı büyüyolar, bi daha bebek olmicaklar ve ben bu minicik gövdeyi göğsümde hissetmekten inanılmaz bi haz duyuyorum .. Allahım tüm annelere ve bebeklere sağlıklı uzun ömür versin..
Hayırlı, kolay doğum dilerim arkadaşlar..
şimdi doğum çantamı hazırlıyorum da
bebeğin ihitiyaçları için ayrı kendi ihtiyaçlarınız için ayrı bir çanta mı hazırladınız???
doğum çantası listesini internetten araştırdım ama
adetler bana biraz uçuk geldi 3 gecelik 2 pijama 5 külot 3 sütyen
sizce kaç tane yeterli olacaktır???
bi de genelde ilk olarak 5 li hastane çıkışıı istiyorlarmış
ondan iki tane koydum bi de diğerinden koysam mı ki???
battaniye olarak da bi ince bi kalın polar battaniye aldım lazım olur de mi???
Pardon hanımlar alttaki resmin konuyla alakası yok:)) o bizim sayfaya koyduğum resim:)
benden size tavsiye kızlar bebek doğar doğmaz anne sütünden evvel hurma ve zemzem sürün ağzına. peygamber efendimizin sünneti. ben kızımda uygulamıştım inşallah oğlumda da uyguluycam doğum çantanızda hazır bulunsun muhakkak.
güzel ve yararlı bilgileriniz için tşk ederim... şuan 34 haftalık oldum... bebeğim tersmiş normal doğum olmazmış... benimde kafama takıldı dönme imkanı varmı acaba bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim çünkü normal doğum istiyorum... tabi herşeyin hayırlısı
bende hala koynumda yatırıyorum :))) cok guzel anlatmıssın...
iyi demişsiniz kızlar da benimki koynumda uyumuyor maalesefhep heveslendim bende bence de koynunuza alın bir daha mı bebek olacaklar
güzel ve yararlı bilgileriniz için tşk ederim... şuan 34 haftalık oldum... bebeğim tersmiş normal doğum olmazmış... benimde kafama takıldı dönme imkanı varmı acaba bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim çünkü normal doğum istiyorum... tabi herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?