2012 Nisan annelerine 2011 Nisan annelerinden tavsiyeler :)

Ben niveanın setini aldım özellikle pişik kreminin çok faydasını gördüm şampuanıda hala bitmedi

kızlar ben göğüs yaralarım için aktarda satılan ''saf lanolin'' kullandım ve bu problem 1 haftayı geçmeden sona erdi çok şükür..
diğer anneler oldukça faydalı bilgiler vermişler size çok şanslısınız benim söylemek istediğim; bebeğiniz kucağa alışacak diye boş yere korkmayın.. o kadar küçüklerken bişeye alışma gibi becerileri olmuyo.. aksine bol bol kucağınıza alın bence, koklayın, koynunuzda yatırın.. süt kokusu 6 aya kadar kayboluyo, 6 aylık bi bebek de zaten istesen de kucağında durmuyo oynamak kurcalamak yaramazlık varken bebeğimi doğduğu gün hariç (hastanede kaldığım gece) her gece koynumda yatırdım.. hala koynumda yatıyo öyle tatlı ki maaşallah.. çok hızlı büyüyolar, bi daha bebek olmicaklar ve ben bu minicik gövdeyi göğsümde hissetmekten inanılmaz bi haz duyuyorum .. Allahım tüm annelere ve bebeklere sağlıklı uzun ömür versin..
Hayırlı, kolay doğum dilerim arkadaşlar..

amaninnnn.... taze taze bebişler gelicekler... heyecanlar olacakkk...telaşlarr olucak... geçen seneki halim aklıma geldi.. duygulandım vallahi.. allah hepinize kolaylıklar versin... aynı konu bizim 2011 nisan anneleri bölümünde de vardı.. :)))) bol bol yazmıştık orada:))) çantanızı hazırlayın çok bişeyler yapmayın aklınızın alamayacağı kadar hızlı büyüyorlar meleklerimiz... kuzucuklara en çok pazen pike lazım oluyor.. ben çok kullandım altına üstüne heryere şeriyordum...hastaneye 2 takım zıbın eldiven ve şapka yeterli... abartılı takımlardan almayın.. saçmalıktan başka bişey değil... işi ticerete döküyolar sadece... bollll bolllllllllllllll uyuyun bayanlar... uykusuz geceler başlayacak... bebekleriniz ilk günlerde zor uyanabilir sakın korkmayın... ben çokk korkmuştum 20 gün uyandırmak için 1 saat uğraşıyorduk 10 dakika gözü açık kalıpta emmiyordu.. neredeyse sarılık olacaktı.. sütümü sağıp emzikle ağzına vermiştik... sizde birer emzik sahibi olun ne olur ne olmaz... bu bıdıklar ile yaşaya yaşaya öğreniyorruz aslında herşeyi.. allah hepinizin yüzüne baksın...

bende hala koynumda yatırıyorum :))) cok guzel anlatmıssın...

iyi demişsiniz kızlar da benimki koynumda uyumuyor maalesef hep heveslendim bende bence de koynunuza alın bir daha mı bebek olacaklar

Hanımlar birde hamileliğinizde ve lohusalığınızda kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin kırılan taraf olmayın gerekirse kırın yoksa benim gibi sinirleri yıpranmış bir anne olursunuz bebeğinize güzel bakamazsınız(bebeğiniz için izin vermeyin siz mutlu olun ki miniklerde olsun

Bakın kızlar bu bizim oyun halımız çok memnunum iyi ki almışım dediğim bir ürün

birde bu çingene beşiklerden alabiliyorsanız alın tabi hemen şart değil bebeğiniz sallanarak uyuyan bir bebek olursa ben almadım almadım sonunda yaptırdım bunu en azından gittiğiniz yere götürebiliyorsunuz aklınızda olsun gazlı bebişler eski usül sallanmayı seviyorlar:)

Eklentiler

• $kidkeeperA.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Pardon hanımlar alttaki resmin konuyla alakası yok:)) o bizim sayfaya koyduğum resim:)

cantada ayrı yerlerde olmaları onemlı ben cantaya temas etmesın dıye temız posetlere koymustum , hastane cıkısı set olarak cok fazla almaya gerek yok bence ama ayaklı alt ve ustune ıkı tane yetmez cunku ılk dogdugunda ıkı kat gıydırıyorlar usumesın dıye ona gore ayarla bence sebamed pişik kreminden memnun kaldım nivea begenmedım prima yenı bebek 2 numaradan memnundum gogus pedı mutlaka gereklı benimki sezaryen oldu mecbur kalırsan epidural sezeryen ol bence ılk dogdugu anda gormek cok guzel ve narkoz olmadıgı ıcın hemen emzırebılırsın bır de bebek sekerıne ıhtıyacın olursa benımkı cok ıyıydı daha sonrasında dıs bugdayı suslerını ve sekerlerını de ona yaptırdım minnoş bebek şekerleri facebooktan bulabılırsın cok uygun fıyatları

günaydın hanımlar arkadaşında yazdığı gibi bende ebelere verilecek olan bebek kıyafetlerini bezini ayrı poşete koymuştum daha kolay oluyor hemen yanınızdaki kişi çıkarıp veriyor

benden size tavsiye kızlar bebek doğar doğmaz anne sütünden evvel hurma ve zemzem sürün ağzına. peygamber efendimizin sünneti. ben kızımda uygulamıştım inşallah oğlumda da uyguluycam doğum çantanızda hazır bulunsun muhakkak.

aaaaaaaaaaa bunu sımdı duyduguma cok uzuldum yaaaaaa....

güzel ve yararlı bilgileriniz için tşk ederim... şuan 34 haftalık oldum... bebeğim tersmiş normal doğum olmazmış... benimde kafama takıldı dönme imkanı varmı acaba bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim çünkü normal doğum istiyorum... tabi herşeyin hayırlısı

canım belli olmuyor bazı bebkler cok hareketli dönebiliyorlra surekli bazsıısda dönmuyor sne kendni sezeryan olarak hazırla da dönerse senin için sewinc kaynagı olr hayrlsııs olsun canmm

bende hala koynumda yatırıyorum :))) cok guzel anlatmıssın...

bi de uykusunda emeklemese çok iyi olacak seninki de yapıyo mu?

iyi demişsiniz kızlar da benimki koynumda uyumuyor maalesef hep heveslendim bende bence de koynunuza alın bir daha mı bebek olacaklar

neden uyumuyo canım koynunda, rahat mı edemiyo ?

canım benim bebeğim 37. haftamda dönüp normal doğum pozisyonu aldı.. hissettim hatta, sabah mide bulantısıyla uyandım öyle bulandı ki, ilk 3 ay kendimi çok tutmuştum çıkarmamak için o sabah dayanamadım çıkardım.. şekilden şekile girdi karnım 36. haftan bitene kadar vakit var dönebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…