Biraz geç oldu ama yinede doğum yapmayanlar için birkaç öneride benden gelsin bence doğum önce göğüs çatlağı kremi yersiz ben drun reçete ile yazdığı medacasol kullandım hemen geçti çok para vermeye gerek yok, yine öneriyle aldığım burun aspiratörü çok gereksiz hiç kullanmadımm, binbir hevesle aldığım en küçüğünden tulumları (özellikle ayaklı olanlarıı en fazla 2 aya kada kullandımmm bir çoğunu sadece fotolamak amaçlı:)))
Sonracııma ilk zamanlar kusma fln çok olduğu için zıbın takımları epey işe yaradıı ama ikili takımlar şu 20 li içinde birsürü gereksiz malzeme olan gösterişli ve pahalı takımlar değil, nisan ayı sıcak olur di,ye düşünmeyin uzun kollu kısa kollo sçıtçıtlı badile mutlaka olsuun zira aldıklarım içinde en işlevsel olankları, emzik, biberona gerek yok şimdilik, ben 4. ayda çalışmaya başladığım için avent göğğüs pompası aldım çok memnun kaldımm , mamaya hazırlamayın kendinizi sütünüzün az olduğunu hissetsenizde emzirmekten vazgeçmeyinn anne sütü gibisi yok şimdilik bo kadar hepinizie kolay doğumlar sağlıklı bebişler