2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
rabbim meleklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlesiyle birlikte benimkinide

ayyy canım Maşallah sizede, kız benimki 2.80 uzanmış zar zor hareket etti valla keyfini hiç bozmadı yani, gelecek haftalarda bizimkide seninki gibi olur inşAllah..Sizin adınıza çok sevindim, Rabbim nazardan korusun..

Canım estrofemi benim dr keseyi görünce bıraktırdı gebelik kullanımı x olduğu için bende endişeliydim ilaç östrojen hormonu zaten araştırırsan travestiler falan bile kullanıyormuş:)3 ay biraz fazla gibi geldi dr bi sor derim.Ben şimdilik elevit vitamini, sabah akşam crinon jel bide günde bir kez colasprin kullanıyorum
Canım ben de şu crinon jelden çok dertliyim kimi drlar 9 haftalıkken kesiyorlarmış ben 12 haftaya kadar kullanıcam kasıklarımda dolgunluk ve ağrı oluyor bu jelden olabilirmi diye düşünüyorum bide gün boyu çok afedersin su gibi akıntı heralde ilacın geri dönüşü sizde de böyle etki yapıyormu bu ilaç .
Mrb canım bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Maşallah canım fasulyene benimde 9+6 günlük çarşamba kontrolümüz var çok heyecanlanıyorum kontrol zamanı geldikçe.

canım doktoru aradım sordum bugün yine ama malesef devam dedi..12. haftada kes dedi..Artık rabbime emanet ne diyeyim..güvenmek zorundayım malesef..

ayyy canım Maşallah sizede, kız benimki 2.80 uzanmış zar zor hareket etti valla keyfini hiç bozmadı yani, gelecek haftalarda bizimkide seninki gibi olur inşAllah..Sizin adınıza çok sevindim, Rabbim nazardan korusun..

saol canım benim ..
benim bundan önceki kontrolde hiçbişey anlamamışım bu kontrolde farkettim...
büyüdükçe izlemesi daha güzel olacak
darısı senin başına bir sonraki kontrolünde farkı görünce şok olacaksın

selam arkadaslar nasilsiniz ? pek giremiyorum ne var ne yok... benim cuma randevum var bakalim insallah iyidir hersey her randevu oncesi insanin icinde bir korku oluyor. opuldunuz

Son düzenleme:
kızlar selam, kafama takılan bir soru var,5+2 de gittiğimde sadece kese göründü ultrason resminde de sadece keseyi görüyorum, yolk kesesi görünmüyordu. yolk kesesini ne zaman gördünüz?

kızlar selam, kafama takılan bir soru var,5+2 de gittiğimde sadece kese göründü ultrason resminde de sadece keseyi görüyorum, yolk kesesi görünmüyordu. yolk kesesini ne zaman gördünüz?

canım alttan mı bakmıştı yoksa karından mı? bende 5+2 de ilk gittim ve o zaman alttan bakmıştı ve kese ve yolk kesesi vardı, bendede bebek yoktu ve çok endişenlenmiştim..ğer karından baktıysa görünmemiş olabilir..Birde cihazdan cihazada değişebiliyormuş..

Yok canim alttan bakti. Doktora sormadim var mi diye ama bana verilen ultrason resminde yolk sac'i goremiyorum. Kafama takildi biraz

selam arkadaslar nasilsiniz ? pek giremiyorum ne var ne yok... benim cuma randevum var bakalim insallah iyidir hersey her randevu oncesi insanin icinde bir korku oluyor. opuldunuz
Evet canım randevu öncesi bende çok heyecanlanıyorum bizde çarşamba günü atlattık çok şükür gayet iyiydi bebeğim 3.5 cm olmuş eli ayağı kıpır kıpırdı 2 hafta sonra ikili test yapılacakmış.İnş sende sorunsuz atlatırsın...

Canım bende 6+3 ken gitmiştim karından bakınca görmüştü ama ben yolk kesesi ne hiç bilmiyordum dr da bişey söylememeişti.2 Hafta sonra gittiğimizde de kalp atışlarını duyduk seninki biraz erken gibi heyecanlanma inş herşey yolundadır.

Bayanlar gebelik bölümündeki 2012 nisan annelerinden selam getirdim sizlere.O bölümdeki arkadaşlar yavaş yavaş bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmeye başladılar bakalım bizim bölümümüzde ilk kimler bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenecekler

Yok canim alttan bakti. Doktora sormadim var mi diye ama bana verilen ultrason resminde yolk sac'i goremiyorum. Kafama takildi biraz

canım doktor bir sorun olsa söylerdi, o görmüştür kesin, birde sana verdiği resmi büyütmediyse görünmeyebilir..Güzel haberini bekliyorum..

canım doktor bir sorun olsa söylerdi, o görmüştür kesin, birde sana verdiği resmi büyütmediyse görünmeyebilir..Güzel haberini bekliyorum..

Sagolun kizlar cevaplariniz icin, cumartesini beklemekten cbaska bir sey yok maalesef. Su iki gunde gecsede gorsem icim rahatlasa....

Sagolun kizlar cevaplariniz icin, cumartesini beklemekten cbaska bir sey yok maalesef. Su iki gunde gecsede gorsem icim rahatlasa....

mutlaka haber ver bizede, inş sorunsuz bir şekilde atlatacaksın, bebeğin seninle merak etme..

selam kizlar bugun randevum vardi kipir kipirdi minik kusum eli kolu ayri oynuyor hatta esim muzik calsa dans ediyor gibi gorunuyor dedi gulustuk doktorla filan:)
hersey iyi cok sukur 2.5 hafta ense kalinligi testi yapilacak, passifloraanin dedigi gibi buyudukce daha zevkli oluyor izlemesi. rabbim sorunsuz sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallah...

mutlaka haber ver bizede, inş sorunsuz bir şekilde atlatacaksın, bebeğin seninle merak etme..

Selam meliselacim , cok sukur kalp atisini duydum. Ultrasonda 6+5 dedi ama ilk ultrasona girdigim gun ile bugunu ekledigimde 6+3 olmasini gerekiyordu. Ben anlamadim bu hesap olayini :)) doktorum bir ay sonra gel dedi. Yani, 10+6 gibi orda olacagim ara cok uzun degil mi? Yapilacak testlerde verdi...

Bu arada ultrasonda sizde su gibi sivi geldi mi? Bu sivi benden mi geldi dedim hemsireye , islanmusti cunku muayene kagidi kslktigimda normal dedi. Sonrada camasirimda hafif su vardi. Ben yazmaya basladim tabi, ya kesem patladiysa diye :))

Son düzenleme:

canımmm bende heyecanlandım valla :) bizimde kontrolümüz haftaya cuma ama günler bir türlü geçmiyor çok özledim minikimi :))

Ayrıca gözün aydın, inşAllah hep böyle güzel gider canımcım..

canımmm nasıl sevindim anlatamam, tekrar hayırlı olsun, sende fazla şeyler yazma lütfen artık :) üzme bebişi, alttan bakıldığında oluyor öyle normaldir..hesap olayını bende anlamıyom, ben hep geriden gidiyorum kendimce, benim hesabıma göre de 4 gün geriden gidiyoruz alttaki çizelgeye göre..boşver, bebişlerimiz iyi olsunda :))

kızlar merhaba süper olmuş topik benim sat 19 temmuz 24 nisanda anne olacağım Allahın izniyle 10-5 haftalık kızlar topiği baştan sona okudum ben iki doktora birden gidiyorum tüp bebek yaptıran doktorum günde 2 estrofem,coraspirin,folbiol,elevit,2kez crimone jel ve clexane verdi,fakat cumartesi başladım yeni doktora o da estrofem8hsaftaya kadar kullanılıyo dedi,kafam karıştı 13 ekimde ikili test var Rabbim hepimizin tam zamanında sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bir de şu çizelge nasıl yapılıyo biri bana öğretsin herkese ii akşamlar

kızlar merhaba topik süper olmuş beim sat 19 temmuz 24 nisan doğum Allah izin verirse ben iki doktora birden gidiyorum tüp bebek yaptıran doktorum günde 2 estrofem,coraspirin,folbiol, elevit,2 crimone jel,clexane verdi yeni başladığım doktorum 8.haftaya kadar estrofem kullanılıyo dedi,iice kafam karıştı 13 ekim de gidicez bakalım ne diyecek doktorum,bulantılar devam ediyo ha bir de şu çizelgeyi nası yaPIyosun bana da öğretebilirmisiz herkese ii akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…