canım maşallah fasulyene
benim fasulyemde büyümüş kocaman minnoş olmuş...
kollar bacaklar durmuo fır fır dönüo...
dündü benim kontrolüm güzel geçti..
10 ekime 2li test için çağırdı doktor..
ilaçlar konusuna gelince..
ben sadece folik asid çinko ve coraspin kullanıyorum..
estrofem i ilk keseyi görünce kestik..
zaten progestan alerji yaptığı için iğne oluyordum haftalık onuda kestik..
canım doktoruna güven her doktorun farklı tedavi yöntemi
Canım estrofemi benim dr keseyi görünce bıraktırdı gebelik kullanımı x olduğu için bende endişeliydim ilaç östrojen hormonu zaten araştırırsan travestiler falan bile kullanıyormuş:)3 ay biraz fazla gibi geldi dr bi sor derim.Ben şimdilik elevit vitamini, sabah akşam crinon jel bide günde bir kez colasprin kullanıyorumya kızlar size bir şey sorcam, hep aklıma takılıyor..Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben progestan fitil günde 3 kez, folik asit 3 kez ve estrofem 2 tane alıyorum, ama estrofem kafama çok takılıyor, siz ne zamana kadar kullandınız? yada hiç kullandınız mı? normalde hamilelikte kategorisi X, yani alınmaması gerek, ama doktor 3. aya kadar devam dedi bana..Bişi olmaz inşAllah..
Canım ben de şu crinon jelden çok dertliyim kimi drlar 9 haftalıkken kesiyorlarmış ben 12 haftaya kadar kullanıcam kasıklarımda dolgunluk ve ağrı oluyor bu jelden olabilirmi diye düşünüyorum bide gün boyu çok afedersin su gibi akıntı heralde ilacın geri dönüşü sizde de böyle etki yapıyormu bu ilaç .Meliselacım,demek fasülye olmuş senin mercimek,maşallah,kocaman bebek olacak daha o annesi :)) Ben de hergün sabah crinone jel,sabah akşam cyloprognova,coraspin,folikasit ve gün aşırı progestan iğne oluyorum.Doktor tamam diyene kadar devam dedi.Tüp bebek süreci farklı işte...
Mrb canım bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.merhaba kızlar, allah nasip ederse 23 mayıs doğum tarihimiz. 2. deneme de şükür bebişimiz geldi. bugün kesemizi gördük 5+2 yiz. haftaya inşallah kalp atışını duyacağız.
doktorum estrofem ve progestanı bıraktırdı. Sadece coraspin, folbiol ve crinone jel kullanacağım bundan sonra... herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
canım maşallah fasulyene
benim fasulyemde büyümüş kocaman minnoş olmuş...
kollar bacaklar durmuo fır fır dönüo...
dündü benim kontrolüm güzel geçti..
10 ekime 2li test için çağırdı doktor..
ilaçlar konusuna gelince..
ben sadece folik asid çinko ve coraspin kullanıyorum..
estrofem i ilk keseyi görünce kestik..
zaten progestan alerji yaptığı için iğne oluyordum haftalık onuda kestik..
canım doktoruna güven her doktorun farklı tedavi yöntemi
Canım estrofemi benim dr keseyi görünce bıraktırdı gebelik kullanımı x olduğu için bende endişeliydim ilaç östrojen hormonu zaten araştırırsan travestiler falan bile kullanıyormuş:)3 ay biraz fazla gibi geldi dr bi sor derim.Ben şimdilik elevit vitamini, sabah akşam crinon jel bide günde bir kez colasprin kullanıyorum
Canım ben de şu crinon jelden çok dertliyim kimi drlar 9 haftalıkken kesiyorlarmış ben 12 haftaya kadar kullanıcam kasıklarımda dolgunluk ve ağrı oluyor bu jelden olabilirmi diye düşünüyorum bide gün boyu çok afedersin su gibi akıntı heralde ilacın geri dönüşü sizde de böyle etki yapıyormu bu ilaç .
Mrb canım bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Maşallah canım fasulyene benimde 9+6 günlük çarşamba kontrolümüz var çok heyecanlanıyorum kontrol zamanı geldikçe.
ayyy canım Maşallah sizede, kız benimki 2.80 uzanmış zar zor hareket etti vallakeyfini hiç bozmadı yani, gelecek haftalarda bizimkide seninki gibi olur inşAllah..Sizin adınıza çok sevindim, Rabbim nazardan korusun..
Maşallah canım fasulyene benimde 9+6 günlük çarşamba kontrolümüz var çok heyecanlanıyorum kontrol zamanı geldikçe.
kızlar selam, kafama takılan bir soru var,5+2 de gittiğimde sadece kese göründü ultrason resminde de sadece keseyi görüyorum, yolk kesesi görünmüyordu. yolk kesesini ne zaman gördünüz?
canım alttan mı bakmıştı yoksa karından mı? bende 5+2 de ilk gittim ve o zaman alttan bakmıştı ve kese ve yolk kesesi vardı, bendede bebek yoktu ve çok endişenlenmiştim..ğer karından baktıysa görünmemiş olabilir..Birde cihazdan cihazada değişebiliyormuş..
Evet canım randevu öncesi bende çok heyecanlanıyorum bizde çarşamba günü atlattık çok şükür gayet iyiydi bebeğim 3.5 cm olmuş eli ayağı kıpır kıpırdı 2 hafta sonra ikili test yapılacakmış.İnş sende sorunsuz atlatırsın...selam arkadaslar nasilsiniz ? pek giremiyorum ne var ne yok... benim cuma randevum var bakalim insallah iyidir hersey her randevu oncesi insanin icinde bir korku oluyor. opuldunuz
kızlar selam, kafama takılan bir soru var,5+2 de gittiğimde sadece kese göründü ultrason resminde de sadece keseyi görüyorum, yolk kesesi görünmüyordu. yolk kesesini ne zaman gördünüz?
Yok canim alttan bakti. Doktora sormadim var mi diye ama bana verilen ultrason resminde yolk sac'i goremiyorum. Kafama takildi biraz
canım doktor bir sorun olsa söylerdi, o görmüştür kesin, birde sana verdiği resmi büyütmediyse görünmeyebilir..Güzel haberini bekliyorum..
Sagolun kizlar cevaplariniz icin, cumartesini beklemekten cbaska bir sey yok maalesef. Su iki gunde gecsede gorsem icim rahatlasa....
mutlaka haber ver bizede, inş sorunsuz bir şekilde atlatacaksın, bebeğin seninle merak etme..
selam kizlar bugun randevum vardi kipir kipirdi minik kusum eli kolu ayri oynuyorhatta esim muzik calsa dans ediyor gibi gorunuyor dedi gulustuk doktorla filan:)
hersey iyi cok sukur 2.5 hafta ense kalinligi testi yapilacak, passifloraanin dedigi gibi buyudukce daha zevkli oluyor izlemesi. rabbim sorunsuz sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallah...
Selam meliselacim , cok sukur kalp atisini duydum. Ultrasonda 6+5 dedi ama ilk ultrasona girdigim gun ile bugunu ekledigimde 6+3 olmasini gerekiyordu. Ben anlamadim bu hesap olayini :)) doktorum bir ay sonra gel dedi. Yani, 10+6 gibi orda olacagim ara cok uzun degil mi? Yapilacak testlerde verdi...
Bu arada ultrasonda sizde su gibi sivi geldi mi? Bu sivi benden mi geldi dedim hemsireye , islanmusti cunku muayene kagidi kslktigimda normal dedi. Sonrada camasirimda hafif su vardi. Ben yazmaya basladim tabi, ya kesem patladiysa diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?